Халид Бешлић открио детаље из приватног живота: Био сам пред разводом!

Певач Халид Бешлић и његова супруга Сејда пример су праве љубави. Њих двоје су у браку дугих 42 године, а сада је истакао да је тајна дуговечности то што су током читавог живота правили комрпомис у свему.

Забава 10.01.2021 | 17:18
Халид Бешлић открио детаље из приватног живота: Био сам пред разводом!

- Знаш како кажу политичари, најбитнији је компромис. Сејда и ја смо 42 године у браку. Просто навика, живот и обавезе, све нас је то спојило. Мало попусти она, мало попустим и ја, и онда све буде како треба. У ове године када дођеш, немаш ни куда (смех). Док смо били млађи, било је тренутака када смо могли да се растанемо, али тада су то била другачија времена. Бојиш се шта ће рећи родитељи, комшије, околина. Онда ти проблеми прођу који су нас мучили и правимо се као да се ништа није ни десило. Постојао је мало већи морал него данас – искрено говори Халид, чији син Дино живи у Франкфурту са супругом Махиром.

 

- Дино живи у Немачкој са супругом, тачније у Франкфурту. Ту су и моји унучићи Ламија и Белмин Кан, који ме највише радују. Снајка ми је тренутно специјализирала за магистра хемије и тамо ради. Знате како, није ми баш лепо што су они тамо и што су отишли далеко. Сваки дан се чујемо по пет пута дневно, сва срећа, постоји ова технологија. Дино је доста музикалнији од мене, али ето, никада није желео тиме да се бави. Да је постајала могућност, верујем да би се најбоље снашао у поп-рок музици. Тренирао је и кошарку у Босни, било га је на све стране док је био млађи. У Немачкој је сада друга прича, бави се својим бизнисом – изјављује Бешлић, који се не жали на зараду за време короне.

 

Бешлић је проговорио и о свом приватном бизнису, те је истакао да има прихода иако се наступа. 

 

- Хвала Богу па сам нешто и зарадио свих ових година, колико се бавим певањем. Имам штек и имам неки бизнис који водим. Ако се овако настави, сигурно бих могао да изгурам још две-три године да живим лагодно од штека који имам. Жао ми је колега који нису у тој позицији. Био ми је и велики проблем са мојим музичарима, али сва срећа, сви раде неке послове са стране и у разним фирмама. Један је професор музике, други инжењер за руднике, трећи ради у банци. Са те стране сам пресрећан, јер су и они обезбеђени сад док не наступамо – говори певач, који поседује и мотел, као и пумпу коју је одлучио да изнајми.

- Пумпу сам изнајмио и од ње добијам кирију, док је мотел мој и даље. Смањио сам капацитет за неких 30 одсто, али и даље ради. Не могу да се пожалим. Имам четворо радника, битно је да њима могу да исплатим плате и ето, шта мени мало остане од свега тога. Не тражим помоћ од државе, покривам колико могу - сматра Халид, који каже да је главни рецепт за успех добра песма.

Извор:Курир /Блиц.рс Фото:принтсцреен

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Браво

10.01.2021 20:47

Халиде људино.Увек си био искрен.Бас онај народни цовек.

ОДГОВОРИТЕ