Илда Шаулић са породицом отишла у Америку за празнике, па их ухватила снежна олуја!

Певачица Илда Шаулић за празнике отпутовала је у Америку са супругом Бојаном и ћерком Емом, а како је открила снег је тамо толико нападао да је чак у једном тренутку и блокирао саобраћај.

Забава 09.01.2021 | 15:46
Илда Шаулић са породицом отишла у Америку за празнике, па их ухватила снежна олуја!

“Одмах по слетању били смо два дана заробљени у Њу Џерзију, јер је читав Њујорк био у колапсу због снежне олује. Тек када се то смирило, отишли смо да обиђемо град, али остали смо краће од планираног због Бојанових обавеза у Вермонту, што је био основни повод за наше путовање”, рекла је Илда и додала дочекала празнике у правој идили.

“Бојан има стан у Сент Албансу, живописном америчком градићу попут оних из романтичних комедија с божићном темом. На централном тргу су клизалиште, градска скупштина, једна библиотека, неколико чајџиница… Све је декорисано још за њихов Божић, свуда се чује музика, имаш осећај као да живиш на Холмарк каналу. Ема је с татом ишла да исеку јелку, окитили смо кућу, било је само нас троје, јер неки од пријатеља због снега нису могли да дођу. Дочекали смо тако 2021. по нашем времену, а по њиховом смо заспали пре поноћи”, кроз смех каже певачица и додаје да су због мало људи сами организовали свој забавни програм.”

“Увече смо изашли у шетњу, у парку има бина која је наткривена и на којој нема програма, али смо ми на њој наступали. Ја сам рецитовала, Бојан је певао песму Рибље чорбе, док је Ема била задужена за мој репертоар, па је отпевала „Стани, душо”. Упркос ограниченом кретању, про- вели смо се фантастично. И Божић смо провели породично, Ема нам је била положајник, али сад смо се ужелели сунца, тако да ћемо се спустити до Флориде чим будемо могли”, закључује Илда.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

 

Коментари / 0

Оставите коментар