Гоца пресрећна: Бог ми је дао најлепши Божићни поклон!

Мирко Шијан и Бојана Родић постаће родитељи, а радосне вести поделили су са својим најмилијима. Певачица Гоца Божиновска од среће за курир.рс каже да јој је ово најлепши поклон који је могла да добије за Божић.

Забава 08.01.2021 | 12:29
Гоца пресрећна: Бог ми је дао најлепши Божићни поклон!

"Најлепши божићни поклон сам добила. Лепе вести ми је саопштио мој син и Бојана. Имали су малу торбицу, у којој је био тест трудноће и закачио је за јелку. "Мало касним са поклоном", рекао ми је, а већ ми је купио поклон па сам га чак и наружила што ми стално купује поклоне. Ја извадим из торбице поклон и помислим да је УСБ, јер ми се телефон покварио и сви су ми говорили да узмем УСБ како бих сачувала све податке. И ја сам мислила да је УСБ", пресрећна је будућа бака. 

"То је у наше време било другачије, па сам мислила да је стварно УСБ, а Мирко ми каже да погледам мало боље и да халуцинирам. Па погодио си шта ми треба, баш то ми треба", а када сам окренула и видела да је тест за трудноћу била сам пресрећна", прича за курир.рс Гоца Божиновска.

"Била сам у хаосу, нисам очекивала. А смешно ми је што је Бојана имала проблем десетак дана, било јој нешто лоше, нешто је болео стомак, а ја у хаосу не мислим да је можда трудна, него сам по Сурчину на Бадњи дан трчала да јој нађем чај, нисам нашла нигде, а они мени за Божић текст за трудноћу", присећа се певачица.

"Толико сам срећа да сам на седмом небу, Божић ми је дао најлепши поклон, Мислила сам да сам лош човек, свако има неке своје грехе, али нисам. Бог ме је наградио најлепшим поклоном, пресрећна сам бака, само да све до крају буде како треба", рекла је за крај Божиновска и свима пожелела срећан Божић, много радости и здравља.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Станојевиц

08.01.2021 14:25

Био је 90 тих неки познати мафијас исто се презивао Шијан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

08.01.2021 15:05

Кога је уопште брига за ту жену, шта лапрда. Апослутно небитан лик, као и неки њен клошар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

да

08.01.2021 18:44

јадне ове Родићке,кога су се оне прихватиле..имају ли јадне родитеље?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све

08.01.2021 20:56

Цеститке за будуце родитеље,као и за будуцу баку Гоцу.