Каћа Живковић открила: Новчић из чеснице увек заврши код мене!

Катарина Живковић божићне празнике проводи са својим најмилијима у родном Лесковцу, певачица је открила какве је све успомене везују за најрадоснији хришћански празник.

Забава 06.01.2021 | 20:16
Каћа Живковић открила: Новчић из чеснице увек заврши код мене!

Како је објаснила, и ове године припрему божићне трпезе препустила је својој мами, а њено је само да ужива у празничним ђаконијама и да као и увек извуче новчић из чеснице.

- Увек сам Божић проводила код своје породице у Лесковцу, а мама је и овога пута задужена за празничну трпезу. Још увек нисам вична у кухињи јер ме то не занима. Када ме буде занимало, знам да ћу у томе бити најбоља. За сада, у кухињу улазим једино када треба да скувам кафу и направим јаја - каже Катарина кроз смех и додаје да у њеном дому већ годинама важи једно правило.

- Увек извучем новчић из чеснице, чак и када нас је било више у кући, док су бака и дека живели са нама, невероватно је да је новац увек завршавао код мене - прича Каћа, која је због свог посла много пута пропуштала породичне прославе. Због тога, како каже, важно јој је да неколико дана у години проведе са својима.

- Била сам веома млада када сам почела да радим, остала сам без детињства јер сам ја тако хтела, а не јер је тако морало да буде. Мене нико није терао да почнем тако рано, већ сам желела да зарадим и да имам свој динар - каже певачица и додаје:

 

- Због свега тога сам морала прерано да одрастем, али се не жалим јер мој посао има добре стране. Научила сам много, упознала сам пуно људи, и сада знам како неке ствари треба да се раде - додаје она

 

Ове године није имала специјалне жеље за Божић Бату јер све што замисли, труди се да сама и оствари.

 

- Од Божић Бате могу да пожелим мало више новца у овој години, али наше жеље уопште нису битне. Ми можемо да желимо, али на крају се деси само оно што мора да се деси. Наша највећа победа је то што смо у доба короне успели да се сачувамо, а надам се да ће тако и остати - прича певачица која ће претходну годину, осим по корони, памтити и по томе што је њен тата морао да иде на операцију због канцера. Како је објаснила, здравствено стање њеног тате сада је добро, а певачица се нада да ће тако и остати.

- Мама и ја се трудимо да све буде како треба, а тата је сада добро, хвала богу. Имао је операцију и сада прима своју терапију. Мени је све то тешко пало - испричала је Катарина.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

 

Коментари / 0

Оставите коментар