Кеба отворено о 2020. и жељама у Новој години!

Певач Драган Којић Кеба познат је по томе колико воли да се дружи са својом публиком, али му је то у 2020. години било онемогућено.

Забава 03.01.2021 | 13:28
Кеба отворено о 2020. и жељама у Новој години!

Због целокупног стања и епидемије коронавируса која је завладала у Србији, Кеба као и његове колеге, није могао да наступа, а сада је признао колико му све то недостаје, као и да ће са својом ћерком Наташом урадити нешто што је дуго чекао.

- Кад ме видиш са маском, све ти је јасно, да се ова година разликује и те како од претходних година, али све ово траје... Шта да радимо. Како ми не би недостајала публика, да није музике и тог мог и хобија и професије, вероватно бих све теже подносио, али онај главни витамин недостаје, а тај витамин је публика. Спремам и већ сам на добром путу да урадим једно сат и по програма мог који ће бити на Јутјубу, где ћу сигурно представити 20ак мојих песама, ако не и више, биће премијерно моја Наташа, обећала је да ће се укључити. Сигуран сам да ће публика уживати и ја са њима. А када прође тих сат и по времена, онда ухватим ту самоћу и човек види колико му недостаје то што ме прати целу каријеру. И увек кажем хвала Богу и народу што ме прихватају оваквог какав сам - рекао је Кеба и додао:

- Пре свега бих пожелео свима духовно здравље, а у овом времену је дух најбитнији. Ја увек кажем да желим људима да у души и џепу буду богати, то је некако повезано. Све ће друго доћи и проћи, будите оптимисти и не дајте да вам у некој већој мери све ово засени оно како на најлепши начин видите, а то је свакодневни живот, породица, пријатељи, без обзира што смо физички удаљени. Радите на себи, кад себи удовољите, удовољили сте и себи и другима.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

 

 

Коментари / 0

Оставите коментар