Трка за најбољег свих времена спала је на два слова

Легендарни тениски тренер Никола Пилић дао је своје мишљење ко ће бити најбољи тенисер свих времена.

Тенис 02.01.2021 | 16:09
Трка за најбољег свих времена спала је на два слова

Ови питање и дебата о истом траје годинама уназад, а у зависности од укуса и критеријума свако има своје мишљење

"Веома је тешко је замислити Федерера како осваја још један или два Гренд слема. Не кажем да он то не може, али је веома тешко. Он сада, не бројећи Новака и Рафу, наспрам себе има један млади талас сјајних тенисера као што су Александар Зверев, Данил Медведев и Доминик Тим, а већ има 39 година. По мом мишљењу, трка за најбољег свих времена је спала само на два имена", објаснио је Пилић

Пилић сматра да је Новак неправедно запостављен у западним медијима.

"Није ми јасно зашто западни медији толико занемарају његов низ проведених недеља на врху АТП листе. Уколико имате једног играча који је провео 300 и више недеља на првом месту, то значи да је тај играч доминантан и константан више од 10 година. Зар то није велико достигнуће?", упитао се хрватски стручњак.

(Курир)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ДраганМд

02.01.2021 15:19

Зато што западњаци и Амери не подносе, не воле БИИИИИЛО ШТА ШТО ЈЕ балканско, "српско, србијанско", нешто мало, из нечег малог, иако они то ЗНАЈУ, ДА СЕ РАДИ О ЈАКО КВАЛИТЕТНОМ ИГРАЧУ, пуни су замјерки према овим просторима, како изгледа, и гледају балкан и све људе и земље попут мале мишије рупе. Зато закидају и не могу прећ преко тога да признају ко је тенисер Новак Ђоковић. Тачка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нас

02.01.2021 15:34

Новак је најбољи тенисер свјета !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

02.01.2021 15:41

Знамо сви даје новак нај бољи, али западњке муци Новак је са Балкана и то не мозе проци тек Тако. Била је и моника селес нај Боља Па стаје добила Ноз у Лега, Даби они досли на њено место!!

ОДГОВОРИТЕ