Злата Петровић очајна због године иза нас: Изгубила сам много пријатеља!

Певачица Злата Петровић истакала је да јој 2020. година није остала у лепом сећању, као и већини, с обзиром на ситуацију са корона вирусом.

Забава 02.01.2021 | 15:40
Злата Петровић очајна због године иза нас: Изгубила сам много пријатеља!

- Ова година је била одвратна. Мислим да не постоји ниједан човек на овом свету да неће исто или слично рећи. Здрава ми је породица, здрави смо сви и живи, хвала Богу... Али ово стање, изгубили смо много људи, много познаника, много пријатеља, све вам је јасно, једва чекам да прође - рекла је Злата и додала:

 - Ја сам наступе смањила и пре тога, нешто ме не недостају, али ово стање је безвезе, тужна сам... Не због наступа, него због људи који су отишли - рекла је певачица.

 

На крају, Злата је открила какве жеље за 2021. годину има за себе, али и за све људе овог света, те да је ово свима нама доказ да је здравље најбитније.

- Само да прође ова година, па ћемо лако. Размишљамо да ће нам 2021. бити боље, даће Бог да тако буде. Највише здравља бих пожелела прво себи и својој породици и свим људима на овом свету, видели смо и сад и не треба да нам се десе овакве ствари да схватимо да нам је здравље на првом месту. И ово је доказ да је здравље, па све остало - закључила је Злата.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар