Градоначелник Бијељине упутио новогодишњу честитку

Поводом Нове године, градоначелник Бијељине Љубиша Петровић грађанима Бијељине упутио је празничну честитку у којој се истиче:

Република Српска 31.12.2020 | 16:47
Градоначелник Бијељине упутио новогодишњу честитку

Драги суграђани и пријатељи,

На прагу смо нове 2021. године, која нас уводи у трећу деценију 21. вијека и за коју се надам да ће нам свима донијети више среће, слоге и љубави, као и сваког добра и напретка за наш народ, нашу Бијељину и Семберију, а такође и све наше породице и појединце.

Иза нас је година потешкоћа и изазова, али увјерен сам да ће нам недаће и губици кроз које пролазимо послужити као добре поуке како да у наредној години и новој деценији радимо вриједније и боље, као и да будемо бољи људи. У тешким околностима и пред великим искушењима нашег времена, људи Бијељине и Семберије су доказали да нас нису напустиле наше непролазне вриједности: хуманост, солидарност, поштење, достојанство, одговорност и љубав према ближњима и суграђанима. Стога су оправдане наше наде и очекивања да, уколико се сложно потрудимо, Бијељина и њени грађани улазе у бољу годину и срећније доба.

Желим вам мир, добро здравље, срећу и успјех на свим пољима, да у новој години његујете и развијате пријатељства, узајамну љубав и поштовање и снажну вољу за личним и општим бољитком.

Уз жеље да вас служи добро здравље, молим вас да празник Нове године и дане који слиједе проведете потпуно се придржавајући важећих епидемиолошких мјера и да будете одговорни према свом и здрављу других људи, као и да празнике проведете у кругу својих породица, у хармонији и благостању.

Свако добро и срећна Нова година!

(БН)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Бијељина

31.12.2020 16:10

Све нај нај..хоцете ли ви електро Бијељина процесљати,као Драско Аqвану..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

31.12.2020 17:25

Тако јеее! Упаст, као у водовод!

Name

Сви чекају

31.12.2020 16:47

Да прође ова година и да наступи нова година. Зар је могуће да у главама људи лежи мисао да ће неки сати нешто ново да промијене. Пожелио бих свима у свијету овако ЗДРАВА СВИМА НОВА ГОДИНА. Са здрављем ће доћи свима и срећа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дијаспора

31.12.2020 18:33

нема среце кад хиљаде насих људи немогу у РЕПУБЛИКУ СРПСКУ а провели би празнике са родбином све им тразите--- тест да нисмо окузени, неке казне, папасосе јој јој родна домовино

ОДГОВОРИТЕ
Name

КД

01.01.2021 10:55

Вама, правом младом човјеку , на правом мјесту, срећна наступајућа 2021. и да постигнете много успјеха у раду!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

01.01.2021 14:39

Вратите се мало уназад и процесљајте Васу Мицица бивсег директора у Водоводу,краде јос у Водоводу.Направио је викендицу на Фруској Гори и у Модрану на рацун Водовода а да не прицамо о вило у Бијељини и становима по Новом Саду и Београду .Велики је то лопов ,прије рата био подстанар а сада има милионе.

Name

Водовод

01.01.2021 16:05

Васо не кради и данас дани прикљуцке и водоводне цијеви из РЈ Хасе за братица који прави куцу.Опустосио си и ти добро Водовод а Бог све види.