Веселин и Мато Вујовић воде општину Билећа

 На конститутивној сједници Скупштине општине Билећа данас је за предсједника локалног парламента изабран Мато Вујовић из СДС-а, док је потпредсједник Милан Дучић из НДП-а.

Република Српска 31.12.2020 | 13:35
Веселин и Мато Вујовић воде општину Билећа

Скупштину општине Билећа чини 19 одборника из 11 странака и то шест одборника из СНСД-а, три из СДС-а, два ДНС-а, док по једног одборника има осам политичких странака.

По једног одборника у Скупштини општине Билећа има Социјалистичка партија, Демос, Социјалистичка партија Српске, Српска радикална странка "Др Војислав Шешељ", Српска радикална странка Српске, Уједињена Српска, НДП и ПДП.

Скупштинску већину у Билећи чини 11 одборника коалиције окупљене око СДС-а.

Прије конститутивне сједнице Скупштине општине, извршена је примопредаја власти између новоизабраног начелника општине Веселина Вујовића и досадашњег Миљана Алексића.

(Срна)  

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Док Холидеј

31.12.2020 13:24

БОЉЕ БИТИ ГУБИТНИК БЕЗ НДП-А НЕГО ПОБЈЕДНИК СА ЊИМА СДС ЈЕ ИЗГЛЕДА ЗАБОРАВИО ШТА ИМ ЈЕ ЧАВИЋ УРАДИО, ЈОШМИ ОДЗВАЊАЈУ ЊЕГОВЕ РИЈЕЧИ СА МИТИНГА О ДОДИКУ КРИМИНАЛУ ИТД И НАКОН КРАТКОГ ВРЕМЕНА ДОДИК ДОБАР БАР ДА СЕ ИЗВИНУ И НАРОДУ И ДОДИКУ. ДОСАД САМ ГЛАСАО НА СВИМ ИЗБОРИМА НИКАД ЗА ДОДИКА И ИЗДАЈНИКЕ КОЈИ МУ ПРИЛАЗЕ СЛЕДЕЋЕ ИЗБОРЕ ЋУ ДОБРО РАЗМИСЛИТИ НЕИСПЛАТИ СЕ БЕЗВЕЗЕ ГУБИТИ ВРИЈЕМЕ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драги мој Док

31.12.2020 14:21

Ово нема са реалним зивотом ниста.Ови назови политицари остварују своје лицне циљеве.Боли них уво за народом.Неко реце и са црним дјаволом до остварења циљева.То они примјењују сви,ама бас сви.Пуно је ту кукоља за постена цовјека.

Name

Не буди наиван

31.12.2020 14:41

Сви они могу са свима. Битно се само увалити у фотељу. Власт или опозиција све је то скоро исто. Ови на власти имају мало више али и овим тзв опозиција ништа не недостаје. Кад мало погледаш ко је све ским на власти на локалу у Р Српској видјећеш да сам 100% у праву.

Name

075

31.12.2020 14:04

Што су се лијепо распоредили, два рођака у Билећи у власти а рођак им из Билеће Жарко Вујовић шеф Скупштине Тузланског кантона и у Дому народа ентитета Ф.БиХ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није више

31.12.2020 14:35

Данас су га смијенили

Name

Мирослав

31.12.2020 14:09

Колико регистровани странки, свак добио по једног одборника ,свак гласао за себе и њихови ухљеби , ово води само пропасти и продаји мандата.

ОДГОВОРИТЕ