Менаџмент Бинга заједно са колегама у трговинама

У години пуној изазова, компанија Бинго је на својствен начин изненадила све своје запослене раднике.

Босна и Херцеговина 31.12.2020 | 12:01
Менаџмент Бинга заједно са колегама у трговинама

Више од 100 радника управе Бинга су неколико дана помагали колегама у трговинама. Свој радни дан су провели радећи све послове који се обављају у малопродаји: пунили су полице, услуживали на одјелима, радили у складишту, те били на услузи купцима, које је ова геста управе обрадовала. 

„Тешка је година иза нас, али смо се водили тиме да су наши радници наша највећа снага. Зато смо колегама у трговинама пружили подршку и на терену. Сви смо се радовали другачијем радном дану. А и купци су се истински обрадовали када су видјели да је стигло „појачање“ у њихове омиљене трговине. Циљ нам је да  на овај начин дамо додатну подршку нашим колегама у  малопродаји јер смо сви дио велике Бинго породице.

Овај начин повезивања менаџмента и малопродаје симболизује  нашу  синергију  и заједничку припадност. Као највећа домаћа  компанија у БиХ, имамо велику одговорност према нашим запосленим, купцима и пословним партнерима. Сигурни смо да ћемо заједнички пребродити све изазове који су пред нама“, рекао је Един Ибрахимовић, извршни директор за бизнис операције компаније Бинго.

Осим помоћи колегама у трговинама, свим запосленим у групацији подијелили су пригодне поклоне са поруком у чијем су садржају производи фабрика које су у власништву Бинга, а њиховој дјеци подијелили су новогодишње пакетиће.

„У протеклих седам дана свих наших 9.000 упослених добили су по пакетић у цекеру посебно креираном у ове сврхе, са топлом поруком: „Кроз све смо прошли заједно. И даље ћемо бити заједно.“ , а њиховој дјеци смо уручили новогодишње пакетиће“, додао је Ибрахимовић.

Из компаније кажу да вјерују да ће наредна година бити успјешнија свима, те су суграђанима, купцима и запосленима пожељели пуно здравља и радости.

Компанија Бинго је у 2020. години наставила развој. Отворили су пет нових трговина, укључујући и Бинго Цитy Центер у Сарајеву у склопу којег се налази највећи хипермаркет у Босни и Херцеговини. Годину завршавају са скоро 9.000 запослених и 215 пословних јединица.

(БН)