НЕВЕРОВАТНО: Јапанска породица живи 40 година са крокодилом у кући!

Неки људи не би ни за живу главу били близу одраслог крокодила за сав новац света, али једна јапанска породица у граду Куре, у Јапану живи са једним крокодилом готово скоро четири деценије.

Занимљивости 29.12.2020 | 15:22
НЕВЕРОВАТНО: Јапанска породица живи 40 година са крокодилом у кући!

Нобумитсу Мурабаиасхи (69) купио је "Цаиман-сан", свог куц́ног љубимца крокодила, у продавници куц́них љубимаца, након што га је замолио његов мали син. Никада није мислио да ц́е постати део породице, а и да ц́е бити с њима скоро 40 година касније.


Данас припитомљени крокодил ""Цаиман-сан" дугачак нешто мање од 2 метра, тежак је око 45 килограма, али он је нежни џин, јер Нобумитсу каже да никада не би никога повредио.

Цаиман-сан живи у породичној куц́и, али такође иде у шетњу са својим господаром и довољно је питом да дозволи малој деци да га додирују, па чак и јашу.

Никад нисам мислио да ц́е нарасти овако велик, Прошле су 34 године откако сам га добио.

Покушавам да комуницирам с њим кроз послове које обављам с њима, као што су прање зуба итд. рекао је Нобумитсу Мурабаиасхи  и додао да проводи  највише врмена током дана  са мојим крокодилом.

Код куц́е крокодил кајман проводи вец́ину свог времена лутајуц́и слободно кроз куц́у и хладец́и се у сопственој кади. Воли да шета са власником, посебно ако то укључује кратко пливање кроз локалне фонтане.

Нобумитсу је морао од градских  власти добити дозволу за јавно извођење (шетњу) крокодила и потписану документацију која га чини одговорним у случају да се деси било шта на штету другог лица.

69-годишњи Нобумитсу Мурабаиасхи каже да је његов љубимац алигатор само једном угризао сина, док је био дете, али од тада то није учинио. Вец́ина људи би вероватно одустала од оваквог љубимца да је икада ујело његово дете, али Мурабаиасхи је одлучио да му пружи још једну шансу и данас толико верује крокодилу да пушта децу око себе.

Нобумитсу ради као агент за некретнине,али захваљујуц́и његовом крокодилу "Цаиман-сану" постао је локална позната личност у граду Куре, појављивао се на локалним ТВ каналима и чак има и овог корокодила и на на својој визиткарти.

Извор: Занимљивостидана.цом

 

Коментари / 0

Оставите коментар