Бијонс помаже људима који остају без домова

Пјевачица Бијонс ће исплатити пола милиона долара бесповратних средстава људима који се суочавају с посљедицама деложације због стамбене кризе узроковане пандемијом вируса корона.

Забава 27.12.2020 | 21:50
Бијонс помаже људима који остају без домова

Људи ће се моћи пријавити за грант од 7. јануара 2021. године, објавила је пјевачица на својој веб-страници. Новац ће бити распоређен на 100 одабраних људи крајем јануара.

"Бијонс наставља пружати помоћ тамо гдје је најпотребнија. У другој фаза расподјеле средстава из Фонда 'БеyГООД Импацт' помоћ ће бити пружена људима који су погођени стамбеном кризом", наводи се у саопштењу.

Мораторијум на становање у Сједињеним Америчким Државама требало би да буде окончан ових дана, што ће резултирати бројним деложацијама становника. То ће посебно погодити оне породице чији су чланови остали без посла и боре се с економским падовима. Стога је Бијонс одлучила пружити руку и овим групама становништва.

Ово није први пут да пјевачица помаже заједницама погођеним пандемијом. Она је на прољеће ове године подржала мала предузећа у власништву Афроамериканаца, пружајући грантове од 10.000 долара за 250 предузећа. У мају је са својом мајком отворила мобилне ковид-19 локације за тестирање у њиховом родном граду Хјустону у Тексасу.

(Агенције)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Нино

28.12.2020 06:32

Бог јој дао свако добро.Мора бити анђео са онаквим гласом.

ОДГОВОРИТЕ