Пуцњава у Мајамију испред српског ресторана

Троје људи повређено је у пуцњави која се синоћ током прославе католичког Божића одиграла у Мајамију у близини српског ресторана, а том приликом "настрадали" су и аутомобили неколико Срба.

Свијет 26.12.2020 | 22:42
Пуцњава у Мајамију испред српског ресторана

У области Бејфронт парк, где су били организовани различити забавни садржаји поводом обележавања Божића, у два различита инцидента током вечери повређене су три особе у обрачуну Афроамериканаца, док су оштећени околни објекти и аутомобили.

У првом обрачуну повређени су мушкарац и жена, који су задобили ране у ногу, односно руку, а који су касније одбили медицинску помоћ. После друге пуцњаве затечен је мушкарац са ранама, који полицији није објаснио како је до тога дошло.

Све се дешавало у делу Мајамија где је лоциран и један српски ресторан, у којем је те вечери било окупљено и неколико десетина наших људи. Након пуцњаве, полиција је ушла у српски ресторан и зауставила славље. Окупљени Срби нису ни знали да се напољу одвијала драма, а један од њих рекао је да је убрзо сазнао и да му је у пуцњави оштећен аутомибл.

"Када је стала музика у ресторану, дошла је полиција и тражили су да се ситуација у локалу мало смири, јер је около била пуцњава, али је убрзо све настављено. Иако ми ништа нисмо чули, али када сам долазио на вечеру приметио сам велики број Афроамериканаца који су се скупљали у различитим локалима. Када сам око један сат после поноћи кренуо кући, затекао сам десетак полицијских кола са ротацијама око тог паркинга који су ми објаснили да је услед пуцњаве неколико аутомобила оштећено.

Међу њима је био и мој, на којем се виде трагови од метка. Речено ми је, такође, да морам кола да оставим на паркингу због њиховог увиђаја. Добро је да још неко није повређен или изгубио живот", каже за Блиц М. М. који је из Србије дошао у Мајами пре четири године.

Непосредно после пуцњаве и доласка полиције, музика и забава у свим околним ресторанима су заустављени на десетак минута.

Како се касније испоставило, током обрачуна од метака су остали оштећени скупоцени аутомобили двојице Срба. Како је увиђај још у току, њима није дозвољено да помере своје аутомобиле са паркинга, док се не утврди да ли су повезане две пуцњаве на истој локацији у кратком временском периоду.

(Блиц)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Уценик

27.12.2020 01:08

Опростите, ја не контам, какве везе има ресторан са свим овим и засто се уопсте помиње?!!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срби

27.12.2020 05:02

...као И обично подижу тензије... Боје се свакога, јер су богами доста зла урадили другима па мисле да је све уперено против њих. Нечиста савјест се зове то.

Name

Хм

27.12.2020 07:03

"Српска" шума, вода, зрак, ваздух, а ти да није битан, ниси фер

Name

Милан

27.12.2020 07:16

Па битно је побогу, ртвбн је српски сајт!

Name

Ре

27.12.2020 08:05

Пуцњава у Мајамију испред српског ресторана.....

Name

Да се зна

27.12.2020 08:41

Да наси људи у дијаспори су просли са толиком матетијалном стетом у том хаосу.

Name

Ре Срби

27.12.2020 10:17

Срби ни изблиза толико зла нису учинили колико је учињено њима, од стране тебе, твојих предака, окупатора којима сте лизали г**ице, и сличних патолошких, искомплексираних, мрзитеља.

Name

Прије це бити

27.12.2020 10:50

Да срби знају да се бране од јада који зеле да им други цине. То им је дубоко уградјено у генима генерацијама,па када зли не могу да их покоре, отму поцну узалуд извртати истину у цињеницама...

Name

Професор

27.12.2020 03:20

Па поред Срба сад су угрожени и Српски ресторани.....

ОДГОВОРИТЕ