Јади Баје из нашег сокака!?

Што би народ рекао, играла мечка, па уганула ногу. Као да га је неко урекао. А кренуло је баш добро. Прво је по инструкције одлетео за Београд. Ако. Пошто му нико не долази, нити га ко прима, заборавио је Баја детаље протокола. Јесте да смо провинција, али ипак нема смисла да се брукамо.

Република Српска 26.12.2020 | 22:23
Јади Баје из нашег сокака!?

Пише: Миланка Ковачевић 

Седмица је обећавала. Пут у Београд, па долазак Лаврова на коме ће он бити главни Баја. Скренуће то пажњу са буџета и финансијског колапса. Кога брига за празан џеп кад високи гост стиже. Спремио му је и вредан поклон. Из Украјине, још врућ. А онда га је потерао малер, па се недеља завршила изолацијом. Наводно, због дружења са позитивном особом, а у ствари због контакта са нелегалном иконом.

Што би народ рекао, играла мечка, па уганула ногу. Као да га је неко урекао. А кренуло је баш добро. Прво је по инструкције одлетео за Београд. Ако. Пошто му нико не долази, нити га ко прима, заборавио је Баја детаље протокола. Јесте да смо провинција, али ипак нема смисла да се брукамо.

Зато је кренуо пут Београда на убрзани курс етикеције. Одатле се похвалио да нам је успут средио да нас Србија и у доба короне мајчински прима без ограничења и задршке. Који дан касније смо чули да ћемо имати исти третман као и други страни држављани. Дакле, прво тест, па можеш преко.

Елем, из Београда је Баја директно атерирао у Сарајево где је, ширећи груди од поноса, дочекао Сергеја Лаврова. И онда је кренуло све по злу. Можда зато што је, иако најављена као званична, посета, као уосталом и све у овој земљи, била крајње приватизована.

А можда зато што Баја није знао коју улогу игра. Помешале му се БиХ и РС, измешале функције, побркале вакцине. Сад, кад се позлата са његовог лика круни, намеравао је да фасцинира госта вредном иконом из Украјине старом три века. Ко би се уопште надао да ће неко испитивати чија је.

Деда му је, кад му је давао инструкције како са поклонима за господу, рекао да буде нешто старо, позлаћено и освештано. Није помињао да не треба да буде украдено. Добро се сећа да је дедино пијачно правило бр. 2 било да се поклону у порекло не гледа. И, ето ти проблема. Не само да је Баја оправдао свој шанерски, да не кажемо шверцерски педигре, него је успео пред светском јавношћу смешним да направи Лаврова, министарство, па, ако хоћете, и целу Русију.

Уместо да "све на дипломатске ноте" угости руског госта, испало је да Баја шета мечку по селу у којем, испоставило се, није ни добродошла код свих. Барем не сада и на тај начин.

Све у свему, посета је била фијаско. Лавров није стигао ни да се опорави, кад, ето новог шока. Украјина је затражила да се испита порекло поклоњене иконе. У све је укључен Интерпол, па Русија није имала куд, него да призна да су ишли на поверење, да су механизми заказали и да ће поклон вратити док се истрага не заврши.

За ову дипломатску катастрофу чули су чак и становници Тексаса, али не и гледаоци РТРС-а. Што значи да се наш јавни сервис придржава основног постулата тајног сервиса који гласи: "Све важно гледалац треба да чује када престане да буде битно. Или када стигну упутства".

И док пратиоци јавног сервиса живе у блаженом незнању. Баја је у изолацији. Одавно није био у лошијој позицији. Не секира се шта ћемо ми помислити. Њега једи што су Руси љути. То никако не слути на добро.

Али зато БиХ може да се похвали да је у седмици иза нас била на шампионском месту. У сиромаштву, загађењу и првим изборима након 12 година који су организовани у Мостару. Куриозитети су то у свету, па чак и за стандард Северне Кореје.

А становници, куване жабе, гледају како се земља растаче, збијајући шале на интернету. Као да држава нисмо ми. И као да то што регионално (а можда и планетарно) сада служи за подсмех није срамота свих нас.

Осећај да смо у канџама недостојних и одсуство наде да може бити боље обележили су не само недељу иза нас, него и године које су нам потрошили. Какав ће исход бити, видећемо у месецима који следе. За сада је само извесно да нам је стигла зима.

(Директ-портал)

Коментари / 69

Оставите коментар
Name

Тако и треба....

26.12.2020 21:47

Украо је он нама 20 година зивота, опљацкао са тајкунима све, протјерао паметне, младе и радно способне. Разорио институције, задузио РС, унистио је у сваком погледу. Јос је остало да крезубим остави неког новог бају а он оде у Србију да узива...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

26.12.2020 22:05

Ништа он вама није украо. Све сте то ви њему дали. Е па изволите гласајте и даље за секту... Ко вас је*е кад сте глупи.

Name

Раде

26.12.2020 22:06

Све је унистено, бакрот који це унистити Републику Српску а ти народе гледај, шути и трпи, буди поносан на Републику Српску! Ја је мрзим због таквих јер није вриједна да свака шуга је представља, није вриједна оних који су погинули за лоповске идеале.

Name

Ок

26.12.2020 22:10

Није украо него смо цутали и све битне који би прицали корумпирао какав народ таква власт назалосз

Name

Сале

26.12.2020 22:24

Слажем се, то смо му ми дали

Name

гласнарода

26.12.2020 23:27

Сацекајте мало јос...

Name

Сеад

27.12.2020 05:10

Мене брине што су побиједили и у Мостару. Све покушавамо али народ ко народ,увијек гласа за погрешне.Надам се да ће поновити изборе у Добоју и Сребреници и да ће народ напокон схватити да се будућност Босне не може градити са овима који су тренутно на власти. Пуна подрска за Драска са Мејдана.

Name

РАСПУЦХИН

27.12.2020 07:01

Да ли је? Прецизније да ли је само он био тај који нам је украо двадесетак година живота? Зар није прије и више од тих двадесет година Бања Лука била под његовом управом? Драгољуб , љубитељ зграда са екипом? Зар нису и сви на "државним јаслама" ти који нам краду године живота? Постоје градације и у лоповлуку. Неки краду дијаманте и скупоцјене умјетнине а неки кокошке.

Name

Питање

27.12.2020 07:05

Јел доказано да је украдено?

Name

@Реално

27.12.2020 07:53

Јесте му све поклоњено, то је истина. Али има нас људи који нити смо икада гласали за, нити подрзавали лика. Који нисмо ни тразлили ни добијали ухљебљења или било ста од резима. Нама нису украдене само године и стандард, вец и комсије, пријатељи, родбина, наса дјеца... украли су нам то све наси суградјани, Додикови сауцесници.

Name

за реално

27.12.2020 08:05

Е немас ти појма, ниси цуо за " изборни инзињеринг" који је резим довео до саврсенства? А ниси видим ниси цуо ни за корупцију која је код нас такодје у топ три у свијету? Зато сјаси са портала, немас капацитета и сједи један!

Name

За реално

27.12.2020 08:12

У праву сте, сами људи су то изабрали

Name

Директ

27.12.2020 11:13

Питање, је ли доказано да није украдено?

Name

Директ

27.12.2020 15:48

За реално, онај ко је ову власт одабрао.

Name

Мики

28.12.2020 11:49

Амане гласамо ми за њега што га волимо,знамо ми сви да је фукара него морамо,истјера нас битанга са посла,а ја конкретно немам од чега да живим.

Name

Деx

28.12.2020 23:17

Од почетка узми ко су му савјетници и њему и жељки, туга једна, да Бог сачува.Па онда директори, па одборници, мизерија.Човјек нема компас, отима ко пред неку пропаст.

Name

д

26.12.2020 21:49

Немојте превише Милу шта ће му рећи село.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кики

27.12.2020 05:39

Цјело село смрце бјело...све је он њих изваро, стари тамиц је пуно тога превезо...

Name

Баја

26.12.2020 21:53

Баја је био кабадахија по селу, заташкавао огуљене банке, милионе, виле, камионе и авионе.. Али кад заплива медјународним водама потопи га иконица од пола килограма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Баја

26.12.2020 22:48

Лако је са неуким народом. Проблем је кад покусас муљати оне који не падају на јефтине трикове.

Name

Да, народ

26.12.2020 23:52

Је неук, народ је заслијепљен са теоријом, реториком о угрозености, као прије 30 година, ови данас и они од сутра ухватили се тога трика, модела, како неуки народ манипулисати, па удри. А ми им аплаудирамо.

Name

Лела

27.12.2020 01:45

Сто смо бирали то смо и добили !

Name

ре Да,народ

27.12.2020 02:21

"народ је заслијепљен са теоријом, реториком о угрозености, као прије 30 година" морам да те исправим: никада Српски народ није бијо угрозен,то су форе које су користили националисти да би узели дијо Босне да би га могли пљацкати сто се види сваким даном .А кад све покраду онда це остати пуста земља са огромним дуговима,без народа и молице бага да се утопе у остали дио БиХ

Name

Хаха

26.12.2020 21:55

Водио госта и у Бакинце сигурно..хаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Танаско

26.12.2020 22:02

Ниција не гори до зоре.Брат Миле одлази полако у легенду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

27.12.2020 00:00

Ваљда у затвор а не у легенду

Name

Ипе

27.12.2020 00:20

Народ ће паре враћати,а он це у Русји да узива са милијардом или двије милијарде,јос нису сигурни колико има само народ кад буде без пара а све за кредите оде из будзета,то је белај,ваља генерација да се то намири. Битан је да млади остану у Рс-у,ако остану стари и дугови,неце ваљати.

Name

БАЊАЛУЧАНИН.. ЦЗ..

27.12.2020 00:47

НЕМОЈТЕ ТАКО НА НАШЕГ,, БУРЛУ ДОДИХХА, НИЈЕ ЗАСЛУЖИО ТАКО ДА СЕ ПРИЧА О НАШЕМ,, УНИВЕРЗАЛАЦУ,, ЧОВИЈЕК КОЈÍ ЈЕ УЧИНИО ТОЛИКО ЗА НАШУ ЗЕМЉУ,, ОД ДЕЗЕРТЕРСТВА, ШВЕРЦА РОНХИЛ, НАФТЕ, РАСПРОДАЈЕ ШВИХ ПРИРОДНИХ РЕСУРСА, РАСПРОДАЈЕ И УНИШТИТЕ ФАБРИКЕ, РАСЕЛИО НÁРОД, СУДСТВО И ПРАВОСУĎЕ ЗА ЈЕДНО СА МИЛИЦИЈОМ ИМА ПОД КОНТРОЛОМ УКРАТКО ИМА СВЕ ОД ДРЖАВЕ ЈЕ НАПРАВИО ПРИВАТНУ СВОЈЕВИНУ КАО ДА МУ ЈЕ ЧАЧЕВИНА,,, ЧОВИЈЕК САЗИВА НОН СТОП НЕКЕ СЈЕДНИЦЕ ОД ВИТАЛНОГ ЗНАЧАЈА ПРО,, СРБСКИ НÁРОД,, РÁДИ НЕКЕ ТОБОЖЕ УГРОЖЕНОСТИ АЛИ ОД КОГА. НАЈПРЕ ОД ЊЕГА САМОГА... НА КРАЈŮ НÁС,, ЈЕБА,, СА ИКОНОМ УКРАДЕНОМ ПОКЛОНИВШИ ЛАВРОВ И ТО НАШЕМ БРАТСКОМ,, РУСŮ,, У КОГА СЕ СВИ КУНЕМО... НАЖАЛОСТ ОДЈЕБАШЕ НÁС И ОНИ, А НÁШ ДОДИХХ, ОД МУКЕ СЕ РАЗБОЛИ ОД,, КОРОНЕ ВИРУСА,, НО АКО ЈЕ ВЈЕРОВАТИ ИЛИ НЕ,, ЈÁ МУ ЖЕЛИМ БРЗО ОЗДРАВЉЕЊЕ И ШТО ПРЕ ДА ИДЕ НА,, ТУЊИЦЕ ДА ПРЕСЕЧЕ ВРБЦУ ЗАТВОРА ГДЕ БУДЕ ДОЖИВОТНО СМЕШТЕН У ЈЕДАН ОД ПЕНСИОНА ( ЧЕЛИЈА) ТО МИ ЈЕ НАЈВЕЧА ЖЕЉА А ВЈЕРУЈЕМ И ОД ВЕЧИНЕ ГРАĎАНА ОВЕ ДРЖАВЕ...

Name

Директ

27.12.2020 11:17

Миле одлази у легенду, у црну додуше.

Name

НР

26.12.2020 22:02

Па ста би могло послије свега како се радило очекивати него фијаско.

ОДГОВОРИТЕ
Name

55

27.12.2020 07:23

Бањалуцанину драги какоје ове твоје љепе и истините ријеци љепо цитати, свакатије златна али кад тако опјева засто неспомену ону лудацу.ове твоје рјеци су инфузија јадним,озалосценим гладним, утуценим сузама са својим побијенима на слободи, политицког убиства. Јаро вјерујесли даје Цаусевски био мање зло, дамите поцастити за ове твоје коментаре,аби ијо и пио докте ноге могу дрзати

Name

јоксим

26.12.2020 22:10

Одсада це Лавров сваки поклон прво да прегледа и добро провјери цији је па це тек онда да га прихвати јер лопови раде 24 сата а има их свуда од Улице па до Политике !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па они

26.12.2020 23:55

Су веци крадљивци и лопови од ових насих, иста је то друзина, зато се и посјецују и цијене. Није им досао неки демократа са Запада или они отисли њему. И код њих це бити промјена, у Русији.

Name

Слободни бањалуцанин

26.12.2020 22:10

Он мозда није у УКЦ Бањалука отисо молити за азил у Русију то му је једино остало.Пљацко је нас 20 год. Ваљда има толко милиона да опет у Русији купи азил.Русима су ваки потребни кес и само кес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кики

27.12.2020 05:41

Каква Русија те спопала...видис да су промјенили амбасадора и вратили поклон...њему је најсигурније у Сарајеву.

Name

Бајага

26.12.2020 22:23

Немојте олајавати нашег господара!!! Он нам даје хљеб и слану воду. Више нам ништа и не треба,а боље нисмо ни заслужили!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

26.12.2020 22:31

Није Баји лако ,већи је њему проблем објаснити својој опозицији овај Икона скандал него Русима и Украјинцима .Јебе му се он и немора ићи у те земље .Могуће да ће и риједје код Вуцица ићи и преостаје му само путествије кроз Српску и Федерацију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нафа

26.12.2020 22:44

Биће боље

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма пусти

26.12.2020 22:45

сви ви који радите у ко фол дрзавном систему РС сте папци јер сви знате да док је баје ту и ви имате посао и зато не правите се глупи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Топлана

26.12.2020 22:54

Зврните гријање !!! Направут ће те Велику помоћ Бањалуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јес.

27.12.2020 00:25

Није само он испо будала.. Лавров је тотална будала..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миркан

27.12.2020 06:30

Ти си будала. Па Лавров му све ово и ради.

Name

Фениx

27.12.2020 00:46

Кукање народа шта им је владајућа секта урадила је дискутабилно. Ја сам прилично стар а и баш необразован ССС . Али сам знао да овај начин водјења државе ,гдје се размишљало како се што боље уградити у јавне радове а небитно колико то кошта и политика подобних а не способних неможе трајати довјека.И најгоре од свега,политика гушења неподобних приватника иако су пунили буџет поштеније него подобни.Само сам размишљао колико дуго ће ово трајати а знао сам да нема будућност. А добар дио народа је гласао за секту и прихватио правила како остварити неке привилегије .Све је било морао сам,таква су правила,изгубит ћу посао,подстицаје итд итд.А ја нисам морао са пензијом од 170 марака?Чак нисам крио никад своје критике према режиму.Е жив сам ипак.Чим пишем.Нисам умро а учкур на гаћама је чврсто свезан.Мој народе. Ипак нам СНСДе секта и Баја на челу НИЈЕ ПАЛА СА НЕБА. Надам се да је народ коначно ?.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАСПУЦХИН

27.12.2020 08:11

Мало је овако добрих коментара као што је Ваш. Не сикирајте се за стручну спрему јер са истом имате више знања и боље сте образовани од огромне већине која је дипломе стекла од деведесетих на овамо и то без обзира на факултет који су завршили.

Name

ТАКО ЈЕ

27.12.2020 11:17

Све је до народа и у народу. Погледајмо се медјусобно какви смо и ста радимо. Критиковати треба све сто је лосе а подрзавати све сто је добро. Дијелови опозицији у предизборној кампањи су радили исто сто и позиција. Колико смо искрени и реални, колико у народу има прелетаца зарад лицног интереса. Мсм да код народа у вецини слуцајева влада лицни интерес, мало кога је брига за функционисању система дрзаве. Треба дати подрску цасним, постеним, искреним, струцни и способним људима без обзира на године старости и странацку припадност који неце гледати само лицни интерес. Закон о поријеклу имовине за свију и политицаре и градјане.

Name

Галеб

27.12.2020 01:02

Тоје Ронхил Икона и његова братија и њихово знање ,ти су криминални снобови требали у Фоци на дозивотној да буду пре 14 година

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ментол

27.12.2020 04:06

Хахаха слика говори све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Q

27.12.2020 05:10

Секира се Бајко за народом Српске ко' за лањским снијегом. Али Лавров је нешто друго, зато се и разболио. Русија је моћна држава а знају и имају начина да се освете као у осталом и САД због непоштовања амбасадора. Ко зна какву је поруку примио од Руса па га сад зато боли тибо. Може хеликоптером шпартати по РС до миле воље али мимо тога више нече, обруч се све више стеже.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Живко

27.12.2020 06:44

Јефтино смо се продали: купио је он нажалост прво нас, а сад постајемо свјесни. Велика већина р. инвалида и борцаца повећаним пензијама 2007год, отпремнимама у пензију које привреда не може подржати (тешка тема али се мало распитајте). Шверцерима ратним настаје златно доба. Тајкунима широм отворена врата.... Борци, инвалиди, пензионери све Вас је мање, али покушајте отворити очи..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

27.12.2020 07:14

Што дуже буде трајала прича о чудотворној икони дуже ће и Додик бити у изолацији, тако ће и нама у РС бити боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биљана

27.12.2020 07:31

Самосе ви зезајзе слиједи завртање гријања Бањалуци..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

27.12.2020 07:32

Драшко је бају избацио из такта!!! Сад прави грешке а и ови његови слабо га бране??? Мудро ћуте и чекају коначан резултат!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалиста

27.12.2020 07:37

Гласајте и даље за Бају и његове, немојте се жалити. Ви не подржавате младост(Драшка, Вулкана, Јелену, Шешића....). Старе у пензију другачије нема напретка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зага

27.12.2020 07:43

ЧУДО БОЖИЈЕ,КАКО НАРОД ОДЈЕДНОМ ОПАМЕТНИ,ПА САД,НАКОН 20 ГОДИНА СВЕ ЗНА,ОСИМ ЈЕДНОГ,ДА СМО САМИ ГЛАВНИ ЈУНАЦИ У ОВОМ ХОРОР ФИЛМУ.И ЈОС НЕКЕ БИТНЕ СТВАРИ ДА НАПОМЕНЕМ,НИЈЕ ДОДИК ЈЕДИНИ КОЈИ НАМ ЈЕ ЗАГОРЦАО ЖИВОТ.ТУ СУ И ЗЕЉКА,ТЕГЕЛТИЈА,СПИРИЦ,МАЈКИЦЕВА,СКРБИЦ...МОЗДА СУ ЦАК И ЛОШИЈИ ОД ДОДИКА.А,СТА ДА СЕ РАДИ?РОДИЛО СЕ,ВАЉА ГА ЉУЉАТИ.САД ЛИЈЕПО ДА ВРАЦАМО КРЕДИТЕ,ПАСЕМО ТРАВУ(АКО ЈЕ БУДЕ)И БОЉЕ РАЗМИСЉАМО О БУДУЦНОСТИ,ЈЕР, ПРОШЛОСТ ЈЕ ОНО ШТО ВРАТИТИ НИЈЕ МОГУЋЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пера

27.12.2020 07:57

Јест лијепо кад Баје нема у јавности и његових полтрона, Нико нас не трује лазима. Нека смо сиромасни само нека се баја не враца из изолације ЦИм изадје поцеце о издајницима , зато нека остане тамо

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

27.12.2020 08:00

ДРАГИ НАРОДЕ ПА МИ СМО ИМ ДОЗВОЛИЛИ ДА НАМ ВРИЈЕДЗАЈУ ИНЗЕЛИГЕНЦИЈУ И ВИДЈЕЛИ СТЕ НА СТА СУ СВЕ СПРЕМНИ КАД ГУБЕ УКИНУТИ НАРОДУ СВЕ ПА ЦИЈА ЈЕ ОНА ПРЕЦЕДНИЦА ЗАТО 2021 ОДЛАЗЕ АЛ ПРИЈЕ ТОГА ОНИ СВИ МОРАЈУ ОДГОВАРАТИ СТО НАС ДОВЕДОСЕ ДО ДНА ЗАДИЗИСЕ ПРАУНУЦЕ И ЈОС ЗАДИЗУЈУ ПРОДАСЕ РАСКУЦИСЕ СЕБЕ ОБЕЗБЈЕДИСЕ ДО ПРАУНУКА А НАРОД ГЛЕДА ЦУТИ ТРПИ А САД ДРАСКО НАСА НАДА БОРИ СЕ ДА ИСПРАВИ СВЕ АНОМАЛИЈЕ ГДЈЕ ГОД ДОДЗЕ ЛОПОВЛУК АЛ СА ЈЕЛЕНОМ ВУКАНОМ СТАНИЦЕМ РАДОВИЦЕМ ИДЕМО НАПРЕД

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гламоч

27.12.2020 08:07

Оваквих нам текстова треба више, истинитих са примјесом духовитости, да их лакше подносимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Персон

27.12.2020 08:15

Није украо ниста,то је тацно,он је само ухљебио велику вецину дупелизаца по свим нивоима и они га дрзе на изборима!!!!Док год им не поцне каснити плата и разне привилегије они це га дрзати,тако да назалост свих нас док год му дају кредите и успијева то исплацивати,бице на власти,једноставно је!Једино нас БАНКРОТ спасава НАЗАЛОСТ!И јос једна препорука И САВЈЕТ за упослене на УКЦ РС,водите рацуна гдје одлазете лицне ствари и мантиле док је БАЈА код вас да вас не покраде хахаххах!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Персон

27.12.2020 08:19

И ДАЈТЕ ЉУДИ ПОМОЗИТЕ БАЈИ ДА ОЗДРАВИ,ПА СТА ТОЛИКО ОДУГОВЛАЦИТЕ ОКО ПРОДАЈЕ ТЕ ЗГРАДЕ ЗА УИО,ПРЕЛОМИТЕ ТО ЈЕДНОМ ВИДИТЕ ДА СЕ ЦОВЈЕК РАЗБОЛИО ОД МУКЕ И ИСЦЕКИВАЊА ТИХ 100.000.000,00КМ(алаа колика цифра неда се ни написати)!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жељко

27.12.2020 08:22

Да Бог да СДС и ПДП дошли на власт, па да видимо промене и другачију БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Станисављевиц

27.12.2020 08:23

Велики и цастан је народ којим Милорад Додик и његова Снсд мафија влада.... Јадан,примитиван,глуп такорекуци полусвијет.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Који Србин

27.12.2020 08:37

Примјер и Дика од Додика . Угледајте се на предсједника предсједништва врхунског лопова , дилера икона , јагњица и прасица, од РОНХИЛА до владара па до многих убистава а онда преко кокеина до иконе а сад лажне короне званих да се мало одморим , Па дзе то има , само код угледног домаћина из ЛАКТАША . Оооо српска бруко , одричем се оваквих Срба

ОДГОВОРИТЕ
Name

мими53

27.12.2020 08:51

Немојте тако, многи су се окористили о овакав накарадни систем ,и зато је Миле и "пролазио" све ово вријеме ,уосталом погледајте : Зна полиција ко је он ,али посто имају плату вецу од професора и сл. они га стите. Исто је са Сумарима који не сметано арце насе суме и безрезервно га подрзавају. Да не прицамо о разним пол. ухљебима ,електро упосленицима који су његово гласацко тијело ,и на крају разне Мазалице и Подмазалице који све ово вријеме смисљају адекватно образлозење за овај страсни пол. гаф . Плавуса је вец насла кривца у опозицији и пол. Сарајеву ,да није трагицно било би смјесно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нада

27.12.2020 09:15

Најбољи опис иконе и свега како живимо до сада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко Ранко

27.12.2020 10:09

МА НИЈЕ ДОДИК КРИВ. ТО МУ ЈЕ УВАЛИЛО "ПОЛИТИЧКО САРАЈЕВО".КАКО БИ ОН МОГАО БИТИ ЗА БИЛО ШТА КРИВ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зизи

27.12.2020 10:42

Господјо Миланка. Никога не браним. Суд је тај ко је мјеродаван донијети одлуку да ли је неко крив или не. Ви сте вец осудили Додика. Ако немате ста радити онда изадјите на улицу и бројите возила која пролазе. Немојте се политицки сврставати на једну страну јер ви сте се овим доказали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доми

27.12.2020 12:50

Цувајте се додика и кад ПОКЛОНЕ носи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИРКО

28.12.2020 05:53

Није ом сам пао, нело је њему гурн'о????луди ДОДИК ...гурнише ти твоји

Name

Перо

28.12.2020 06:30

Нисмо ми могли ниста уцинити милораду, он је радио врло вјесто, даво је плате огромне онима који су му могли стати на пут дага ометају. Цак и појединим и Високо позиционарним ПОЛИЦАЈЦИ а, а посебно нацелницима Опстина о и Раде ста код Хоце, купују све редом по свијим Опстинама, Фабрике, Фабрике киселе Воде цаки имају своје приватне Банке, Мислим да нису могли зарадит постено свеје то са муцкама теско том Народу свеце бити горе и тезе!!