Марија скупила снагу и отпјевала очеву пјесму

Марија Рамадановски, кћерка Џеја Рамадановиског који је преминуо 6. децембра, одлучила је да уради велику ствар за свог преминулог оца.

Србија 26.12.2020 | 13:13
Марија скупила снагу и отпјевала очеву пјесму

Наиме, 20 дана након његове смрти, Марија је ријешила да отпјева његову чувену пјесму"Тешко је живјети", коју је прије само мјесец дана изводила са њим.

Она јмноге је дотакла својом емоцијом у гласу на снимању једног телевизијског програма посвећеног њеном оцу, а сада је признала да јој то није ни мало лако пало.

"Смогла сам снаге да отпевам ту песму 'Тешко је живети', коју сам певала пре само месец дана са татом у емисији, а сад је певам за његову душу у емисији посвећеној заправо њему. Шта све човека задеси у животу, а да тога није ни свестан", написала је Марија на свом Инстаграму.

Подсјетимо, Џеј Рамадановски преминуо је 6. децембра у 57. години усљед посљедица срчаног удара. Фолкер је сахрањен 11. децембра у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду. Иза себе је оставио оставио бившу супругу Наду и кћерке Марију и Ану, као и многобројне хитове.

(Независне)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Био

26.12.2020 14:02

ми је драг и као цовјек и пјевац али пустите нека га одзале у пордици!!! Ово постаје напорно!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Био

26.12.2020 14:14

Браво! Ја сам прокоментарисао и то да је било много заслужнијих који су покопани у градским и сеоским гробљима умјесто на гробљу великана али уредник или ко већ, не жели објавити коментар.

Name

РЕ,БИО

26.12.2020 19:26

Када вам је напорно,немојте ни цитати.

Name

Аустриа

26.12.2020 21:52

Свака цаст Марија тако и треба твој отац је био велики цовјек и заслузио је церке су обицно везане за оца нека му је лака земља вама искрено сауцесце

ОДГОВОРИТЕ