Меланија Трамп објавила божићну честитку

Посљедња божићна честитка од породице Трамп и посљедња из мандата у Бијелој кући изазвала је контроверзе након што су неки посумњали да је заправо ријеч о сцени снимљеној прије годину дана.

Свијет 24.12.2020 | 12:06
Меланија Трамп објавила божићну честитку

На честитки предсједник САД Доналд Трамп и прва дама Меланија стоје једно до другога у модно усклађеним црним одјелима у Бијелој кући.

– Срећан Божић од предсједника Доналда Ј. Трампа и прве даме Меланије Трамп који су снимљени 10. децембра на званичном божићном портрету за 2020. на великим степеницама Бијеле куће у Вашингтону – написала је Меланија на Твитеру, пише Блиц.

Према једној теорији, фотографија Трампових сугерише да је ријеч о једној из серије фотографија снимљених прошле године у Лондону.

– Мени је ту најзанимљивије да нема контактне сјенке – изјавио је Дејвид Магер, стручњак за фотографију.

– Контактна сјенка је када се два предмета заправо додирују у стварном животу. Стога бих очекивао да ћу испод ногу видети контактну сенку на мјесту где ципеле додирују црвени тепих, и то мени недостаје – објаснио је.

– Дефинитино се код обоје ствара осећај да су изрезани до линије косе, нарочито прва дама. Оно што приметите, ако зумирате изблиза, да нема стварног контакта између његове руке и њене јакне. Човјек би могао да очекује некакво мрешкање на тканини или тако нешто.

Предсједник Трамп није се појавио у јавности већ 10-так дана, а последњи јавни наступ имао је 12. децембра у Вест Поинту.

 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Скептик

24.12.2020 12:14

ОВАКВУ ЖЕНУ ХОЋЕТЕ ДА ИЗБАЦИТЕ ИЗ КУЋЕ, ЏУКЕЛЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДускоЦ

24.12.2020 15:53

Да ли је споменула Маринка из Беме

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберац

24.12.2020 17:24

Добра , добра...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миркан

24.12.2020 17:29

И прва дама али и прва мученица. Штета.

ОДГОВОРИТЕ