Огласила се и она: Ево шта каже о скандалу икона

- Предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић оцијенила је да се некоректним проблематизовањем иконе, коју је српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик поклонио шефу руске дипломатије Сергеју Лаврову, настоји скренути пажња са скандала који су изазвали чланови Предсједништва Шефик Џаферовић и Жељко Комшић, одбијајући да се у Сарајеву састану са Лавровом.

Вијести 23.12.2020 | 20:28
Огласила се и она: Ево шта каже о скандалу икона

Цвијановићева је рекла да се, у том смислу, великом галамом покушава пронаћи противтежа поменутом скандалу, те да се користи ситуација након посјете Лаврова, док су одређени људи /Милорад Додик/ били у изолацији и имају здравствене проблеме усљед заразе вирусом корона.

Она је истакла да су политичко Сарајево, федерални медији и опозиција у Српској спремно и заједнички кренули са причом о наводно украденој украјинској вјерској реликвији, али да до сада није виђено да је услиједила одређена акција са друге стране.

"Мислим да се ту неуспјешно покушава бацити мрља на посјету дипломате великог формата Сергеја Лаврова Источном Сарајеву и Српској, што је велика ствар. Суштина је да се састао са званичницима из Српске и након тога отишао обавити протоколарне обавезе у оквиру посјете федералном Сарајеву. Штета је што то одређени људи нису препознали као прилику да са Лавровом причају о битним стварима, већ су показали недораслост ситуацији и апсолутно непоштовање према Русији и извргли руглу БиХ", рекла је Цвијановићева.

Она је констатовала да политичко Сарајево свјесно жели да омаловажи тај догађај, али да ФБиХ није свјесна колико пута је Русија помогла не само Српској, већ и цијелој БиХ, додавши да се без било каквог основа говори о негативном руском утицају у БиХ.

Цвијановићева је подсјетила да ФБиХ зависи од руског гаса, који су и у ратном периоду добијали по повољним цијенама, упркос ранијим дуговањима.

Она је за Радио Републике Српске изјавила да је Русија била више него коректна према БиХ, подсјетивши да је и клириншки дуг платила у новцу.

"Русија је имала низ веома фер и пријатељских потеза према цијелој БиХ", навела је Цвијановићева.

Она је истакла да у БиХ и на овим просторима постоје утицаји многих свјетских сила, те да у том смислу не стоје оптужбе о малигном утицају Русије, како настоје нагласити поједини представници међународне заједнице и политичко Сарајево.

"Ово је мала, неуглађена, несређена и неважна земља, и жао ми је што морам то рећи за БиХ. То ме нервира, али ја гледам у Српску и желим да она буде та која извршава своје обавезе, функционише, напредује, развија се и постаје боља. Наравно, грешке се праве. То је људски, али важно је да будете свјесни тих грешака и да их отклањате, као што ми радимо", истакла је Цвијановићева.

Цвијановићева је констатовала да поступак чланова Предсједништва БиХ Шефика Џеферовића и Жељка Комшића да се не састану са Лавровом треба посматрати као "БиХ питање".

"Има неких који кажу да их је на тај потез неко насавјетовао, да је то производ домаће лудости, неразумијевања ствари и непознавања нормалне комуникације и понашања у дипломатском протоколу. Али, никакву штету они нису нанијели Лаврову, већ себи и БиХ, коју толико воле да бране на међународном плану. То више говори о БиХ, него о било коме другоме", оцијенила је Цвијановићева. 

(Срна)

Коментари / 141

Оставите коментар
Name

Скептик

23.12.2020 19:38

С њом се природа баш поиграла...

ОДГОВОРИТЕ
Name

лукавица

23.12.2020 20:25

Пробудила се из зимског сна, не зна јел пошла ил је дошла!!!

Name

Дијагноза

23.12.2020 20:47

Ето сад вам је преседница објаснила све у вези спорне иконе, ваљда вам је сад јасно да вам ништа није јасно. Хвала преседнице.

Name

Питање

23.12.2020 21:04

Има ли шта Вулићка рећи?И она има икону и то са ликом Милорада Додика

Name

Ре

23.12.2020 21:08

Хвала пресједнице и кад ти Миле да зелено свјетло ти се опет јави нама да видимо јесил иста науцила у сколи,постоси ти уцитељица,,

Name

Име

23.12.2020 21:39

Закон о одбрани БиХ, члан 84: ’Парламентарна скупштина, Вијеће министара БиХ, Предсједништво, те сви субјекти одбране, у оквиру властите уставне и законске надлежности, провест ће потребне активности за пријем БиХ у чланство НАТО-а.* Другим ријечима НАТО пут је наша законска обавеза. У доношењу овог закона допринос је дао Додик. Апликацију за НАТО поднио је Радмановић. А онда додје Лавров и булазни о војној неутралности једног ентитета, дакле административне јединице која нити има војску нити надлежности по питању одбране. Другим ријечима позива нас да кршимо властити Закон о одбрани. То је дрско и недипломатски. Зато браво за Комшића и Џаферовића.

Name

Доктор

23.12.2020 22:16

Како газда тако и полтрони..кроз густу маглу никакав проблем

Name

Сеад

23.12.2020 22:58

Никада више неће Лавров доћи у Републику Српску.Процес је почео доласком нормалних људи на власт, као што је то гдин Драшко.

Name

Свецка

23.12.2020 23:06

Одакле бас данас да се огласис а цело време сте цутали. Вец данас Лавров вратио икону и налозио од интерпола да се открије порекло не размисљајуци уопсте на Додика и које би последице могао да сноси. Па сте поцели да пласирате неке прице као за дјецу. Цело време сте удрузеним снагама кројили коју прицу и лаз да пласирате. Па ви стварно нисте нормални.

Name

Ха ха

24.12.2020 06:50

Ови из секте су у стању сатима да говоре а да при томе ниста конкретно не рекну

Name

Зеки Пресс

24.12.2020 07:00

Драги моји да објасним: Ми смо у складу са својом политиком самокорекције смјенили неподобне директоре и поставили најспособнији СНСД-кадар. Овим смо показали да се стално коригујемо. А то са иконом је руцни рад политицког Сарајева и неког тамо "Wалтера" који га брани. Ја у срцу са Српском идем даље - даље да не мозе бити..

Name

Баш је јадна

24.12.2020 07:33

Интерпол неће гањати Комшића и Ђаферовића због њиховог поступка, то су билатерални односи, а богами "предсједнице" због иконе ће Интерпол и те како да гања дародавца

Name

Ре Име

24.12.2020 17:25

Велика Британија је ушла у ЕУ па сад излази. Јесу ли то Радмуновић и Додик запечатили судбину РС у НАТО-у? Како се може ући може се и изаћи. Јест да је компликовано али је изводљиво. Лавров није глуп као рецимо нпр. Ненад Стевандић.

Name

ПИСИТЕ О ТОМЕ

23.12.2020 19:40

ТО ЈЕ ПРАВА ИСТИНА НИКО НЕ ПОМИЊЕ СКАНДАЛ ДРУГА ДВА ЦЛАНА НЕДОЛАСКОМ НА САСТАНАК

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радивоје

23.12.2020 20:34

Дзаферовиц и Комсиц то су лудаци за себе

Name

Дејан

23.12.2020 20:35

Па та двојица једноставно нису досли због тога сто је Лавров пристао да га Додик прими без дрзавне заставе, јер је био на територији БиХ. Али они нису ниста украли нити украдене ствари поклањали

Name

Рис

23.12.2020 20:40

Писало се и о томе, само је то био мањи скандал па зе скоро заборавило.

Name

Зоки

23.12.2020 20:51

Какав је то скандал,на основу понижења Лаврова од Додика и РСе.

Name

Ре

23.12.2020 20:58

Иба догађаја су скандал,сваки за себе.Што се тиче Додика за пет минутаје се могао оправдати само једном реченицом"Икона купљена ту и ту.Или икона добијена на поклон од тога и тога.Он зна зашто то није могао рећи.Закључак:Набављена на незаконит начин.Слиједи истрага интерпола...

Name

Матеј

23.12.2020 21:10

Другарице учитељице, ви сте већ дуги низ година на власти и показали сте колико вам је стало до напретка и просперитета РС. Сваки дан све горе и горе и зато ћете коначно да летите наглавачке са власти. Народ то хоће јер је очигледно да животаримо од кредита ММФ-а које не знамо ко ће и када вратити. Не треба скретати пажњу на бруку и срамоту коју су произвели Комшић и Џаферовић већ се позабавите бруком и срамотом у нашем ентитету, у нашем дворишту. Нема оправдања за овај нечасан и непромишљен чин бахатог "вожда" који поклања вриједну светињу без доказа о поријеклу. Откуд она код њега, не вјерујем да је до ње дошао на поштен начин. Више ми печат говори о правом власнику. Ниси успјела никога убиједити у истинитост и искреност своје изјаве али ето наређено је да пробаш па шта Бог даа.

Name

него

23.12.2020 21:18

требао је да постује протокол о посјети једњ дрзави а не да се састаје у мјесним заједницама па тек онда зели да се састане на нивоу дрзаве.За непостовање интегритета БиХ добијо је ста је заслузијо ,и не треба висе ни да долази сто се нас тице

Name

Алан Форд

23.12.2020 21:24

Јесте и они су требали уцествовати у давању украдене иконе Лаврову.

Name

Мираисса

23.12.2020 21:27

Засто писати о онима који не дозвољавају понизење па макар то била и Русија. Ниста они нису погријесили. То ова накарада спомиње да би се умањио Додиков блам. Изгледа и за ту вјероватно украдену икону политицко Сарајево је криво. Није питање о икони кренуло из Сарајева него из Амбасаде Украјине. Да нису сигурни не би ни потезали то питање а исто тако ни Русија не би врацала икону БиХ амбасади.

Name

Мрки Вук

23.12.2020 21:35

Онај ко мисли да Лавров није децидно био упознат са сваким кораком који це му се десити на тлу било које дрзаве свијета у посјети,је стварно неинформисан и бас ниста незна о посјетама тако великих'и вазних лицности било које дрзаве свијета.Знао је он да це примити ту икону мазнуту',али је знао да це од Бурле послије тог скандала тразити море'услуга за своје'људе,,,нпр.опрост разних дугова месетара руске федерације који овдје у насој муци узивају и бахате се,не плацајуци ни трецину реалних обавеза насој Републици,нити дрзави БХ...Уз то Бурле,је сад Бурлиц и као кад се дјете уписки цутеци погнуте главе слуса покорно,све сто му се нареди,те изврсава без поговора...Е,моји срби,народе мој,кад су били избори да је Бурлиц освојио 3÷гласова било би забрињавајуце много,али не,ви тј.многи гласате и вјерујете униститељу свесрпског...ево,узивајте,,,тек цете.

Name

030

23.12.2020 21:44

Јадан не био,како лако насједас на спин предсједнице. Да није било икоме,Комсиц и Дзаферовиц би "горили",к'о фитиљ,од Додика и његових присталица. Вец би на Скупстини РС-а,била одрзана тема,о тобозњем повлацењу Срба из институција БиХ. Али ето,Бог дао,несто преце.

Name

Ре" писите о томе"

23.12.2020 21:46

А ста да се писе о томе.Да само моземо реци,како је прљаво и у њиховом двористу.Зар мислите да це нам тада бити боље?Ослободите те се једном тога.А потез Комсица и Дзаферовица колико год изгледао недомацински и скандалозан само је одигран на задану музику.

Name

Ре:Име

24.12.2020 06:51

Мислиш да је дипломатски, нормално, паметно не примити једног од најмоћнијих људи на планети који је годинама у политици јер је рекао да је Српска војно неутрална и гле цуда Српска нема своју војску па је логично војно неутрална.... Боље је било да су са њим покушали да испослују да нешто извозимо у Русију...

Name

Милан

23.12.2020 19:40

Једно око у Додика друго у икону?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Влад Тепеш

23.12.2020 19:41

Жељко је добар момак

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хајде

23.12.2020 19:41

охлади глупацо!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

тузлак

23.12.2020 19:43

Па ако ти казес да су нам Руси као малој земљи потребни засто онда Лаврову као поклон подваљујемо крадене ствари. Реци нам поријекло иконе јер си и ти била тамо присутна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гојко

23.12.2020 20:31

А и ти питас ову насу бису сваста јест она била присутна а коао да она зна ста је Додик поклони Лаврову она је добила задатак да сути и ,,према томе незна зена ниста,,цуп,

Name

РП Тузлак

23.12.2020 20:45

Она је саучесник.

Name

Јадница

23.12.2020 19:44

Кад треба да прича и представља РС она шути, сад кад је нико ништа не пита она прича. Тужно ли је бит потрчко онаквом шефу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

23.12.2020 20:41

Управо сам то хтио написати али ето ти си вец и бас си у праву.

Name

Нит је тужно

23.12.2020 20:48

нит ишта у томе ружно.Обавља своју функцију како најбоље зна и умије,а са својим политичким колегама се консултује,што је ,такође,нормално.И не знам да је имала иједан ружан или прост испад,тако да ....мани се примитивизма и поштуј председницу наше државе.

Name

Оправдање

23.12.2020 19:45

Ма да, веца је вама брука Комсиц и Дзафер од крадје иконе и писања у свим свјетским медијима. Ма није народ стока.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бо

23.12.2020 19:45

Наравно, грешке се праве. То је људски, али важно је да будете свјесни тих грешака и да их отклањате, као што ми радимо", истакла је Цвијановићева.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маxо

23.12.2020 19:46

Хахахахахаха не могу се престати смијати Њеном коментару, то ти је по оној народној "Да кошији цркне крава" хахахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мате

25.12.2020 22:27

А куд њу отвори сад пред спавање, кад видим таквог блентавог И немилог ствота мајко моја сто незаспа пре фуј

Name

Катастрофа

23.12.2020 19:46

Паметније би јој било да су ти,него да брани нешто што цијели свијет осуђује. Ово је примјер шта је све у стању за положај и паре. Додиг поклонио породицу икону стару 300 година а до прије мало није ни знао шта је икона

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

23.12.2020 19:46

Јадна била,ста нам наприца. Сви издајници и лопови. А ви као браните нас. Боље би било да си казала одкуд тудја икона код вас?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.12.2020 20:34

--откуд она зна ње се не пита ниста нит је она дотицна пара ни ствари то је све од гастабајтера бајце,,

Name

Жељка

23.12.2020 19:48

Јел ти стварно мислиш да су сви Срби ретардирани. Крадете, лажете и правите нас будалама. Али ти се ионако ништа не питаш. И ово су ти други написали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лактаси

23.12.2020 19:48

Најбоље да те И вјерујемо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крко

23.12.2020 19:48

Сирота, нису јој јавили да су Рује вратили икону амбасади. Еее, ЖУја, ЖУја, џаба си конструисала причу и скакала на задње ноге! Негооо, јеси ли била у посјети свом власнику?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево и ње

23.12.2020 19:49

богами....Немој Зељо , молим те...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

23.12.2020 20:35

Нека буде суздрзана барем113%

Name

Ана

23.12.2020 20:41

Оооо ,драги брате ова поцела од бана кулина,,о јадо јадна нит знас одаклен си посла ни доклен си досла,,а јојјјј

Name

Софер

23.12.2020 19:50

Овој туки требало осам дана да научи да нешто каже. И опет тралала само о украденој па поклоњеној икони ништа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

23.12.2020 19:51

Теско ономе кога Зељка брани

ОДГОВОРИТЕ
Name

118д

23.12.2020 21:36

Она изјављује ино што јој напишу. Има ли ова жена неко своје мишљење или јој само напишу шта да каже? Нисам упућен у то да ли је компетентна за функцију коју обавља али до сад никад нисам прочитао неку њену изјаву и да помислим оно браво госпођо.

Name

сале

23.12.2020 19:51

Каква памет, Копетенција, какав раскосан таленат? Стварно немам ријеци за ову велемајсторицу лази .

ОДГОВОРИТЕ
Name

11903

23.12.2020 20:47

А сто је се наприцала са господином Лавровим оцјењујуци по оном сто су камере снимиле.

Name

118д

23.12.2020 21:43

Кажу да је професор енглеског језика, ОК, а има ли још нешто? Па и ја сам машински инжињер али радим као конобар. Ја сам пао, а њу је неко погурао. Па стварно ако је то истина да је само професор онда нам је и превише добро.

Name

Миле

23.12.2020 19:52

Ова да стално шути,боља би била милион пута.Овако.....хахахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Енко

23.12.2020 19:52

Мислим да је досло вријеме да циркус СНСД са својим кловновима конацно заврси своју посјету РС. Стварно су им кометари икона скандала дно Ипак они мисле да смо ми дебили, Суздрзите се коментара клонови нек судство одради свој посао професионално

ОДГОВОРИТЕ
Name

xyз

23.12.2020 19:54

Печат бејбе - печат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицко

23.12.2020 19:54

Е нек ти бранис Српску у п.м. Боље се склони ко и твој сеф и ниједне ! Благо куци коју заобидјете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Енсар

23.12.2020 19:56

Хајде оставите по страни све сто казе политицко Сарајево, али ста цете с другим дрзавама и медијима из иностранства? Мислите да је свијет слијеп на криминал и лоповлуке у РС? Овим само показујете да сте и у овој ствари контра цивилизованог свијета... Хало ба, Руси вам врацају икону, РУСИ! Васи вјековни пријатељи, васа заклетва... боље да се поклопите по усима и цутите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ха ха ха ха

23.12.2020 19:58

И ста реци за ову, осим ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Модрица

23.12.2020 19:58

Има ли ова особа уопсте своје, властито, мисљење.. Све фразе, истросене И миллион пута поновљење.. Бих је немогуца.. Само РС је холивуд.. Има ли ико ко ово цита или слуса да вјерује овој особи....?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миса

23.12.2020 19:58

Па није ниста рекла . Није рекла ни ко је купио икону ни ко је продао ни какво је поријекло. Ни једну ријец о икони није проговорила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

23.12.2020 19:58

Она је врх...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма хајде

23.12.2020 20:00

А ти си баш дипломата. БИХ неважна земља? Полако, и ти ћеш долијати " паметнице" . живи били па видјели. Појесце те властито зло зено. Зар смијеш од бруке изаћи напоље. Сви луди а ти паметна. Боље да се не огласавас јер си тако паметнија. Срамото људског рода

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сацир.

23.12.2020 20:00

Јел ти мацко,стварно мислис даје овај свијет блесав, и да невиди да покусава лопту пребацит на другу страну. Па гдјеси досад са објасњењем о икони?? А за понасање Зељка и Сефика, па ту сте опет ти и Додо криви сто се непридрзавате неког реда. Људи су потпуно у праву. И накрају сте опет брате засрали стом иконом

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринута

23.12.2020 20:00

Бозе мили гдје ја зивим зар тако људски карактер мозе бити низак,ко нас води само криминалци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ица

23.12.2020 20:02

Ста се ти јављас Будалетино од зене.Цији је пецет на ИКОНИ.Водтани пецет и писе УКРАИНА.Украдена од друге земље и у рукама Лоповсенка.Ста га бранис ,а ти требас Овце цувати.Зао то Сацалиа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Конспирација

23.12.2020 20:03

СНСД-у би било најбоље да се РАСПУСТИ и САМОУКИНЕ. То би спасило овај сиромасни и напацени народ !!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар

23.12.2020 20:03

Ко о чему, баба о уштипцима! Скретање теме са Комшића и Џаферовића... А њена изјава није скретање теме са њеног шефа и иконе?! Што не рече одакле Додику икона? Реално, Комшић и Џаферовић су испали фукаре и најстрашније обрукали и себе и БиХ. Ајде што су себе, од њих свакако ништа друго и не очекујем, обичне марионете, Комшић превртљивац, Џаферовић злочинац. Али обрукаше државу и народ, а ионако нас нико не воли и таквих као они сви имају лоше мишљење о БиХ. И могла је бисерка прокоментарисати зашто ју је Лакташенко понизио 113% на пријему са Лавровом, била је као да је нема, икебана је била присутнија од ње!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре: Александар

23.12.2020 21:03

Дзаферовиц и Комсиц испали фукаре.?! ОК !. Хајмо испоцетка и престанимо потенцирати посљедице, него се вратити на узрок. Питање: Засто Дзеферовиц и Комсиц нису примили Лаврова? Унапријед захваљујем на одговору

Name

Зељко

23.12.2020 20:04

Е моја Зељка, за све васе проблеме неко вам је други крив...увијек тако...стварно сте висе смијесни

ОДГОВОРИТЕ
Name

Битан

23.12.2020 20:04

Изгледа да су посљедице корона вируса јаке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Персон

23.12.2020 20:05

Ооооо ево и Бисерке,пробудила се из зимског сна,зива је и здрава хвала богу...!Запало је и њу изгледа задњи мјесец да стогод изјави па макар и за радио РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трн

23.12.2020 20:05

Велики формат лопова иконе Срамоти само постени српски народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворницани

23.12.2020 20:07

Наша добра и поштена председница! Фуј гамади...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лака

23.12.2020 20:07

Као и обично, Жељка пуно прича а ништа не рече...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ем

23.12.2020 20:08

Уууу јест остарила, џаба паре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

23.12.2020 20:09

Највечи папак скандал си ти. Није те стид помињати ријеч скандал јер је то асоцијација на тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

23.12.2020 20:10

Страсно . 300 000 људи је дало глас овој људској сподоби . Наравно не мислим на физицки изглед који је без коментара али интелект, дикција , ау ста је ово мајко драга . Право зло из Мордора .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Воја ветеран ВРС

23.12.2020 20:11

Та мала, несредјена, небитна земља је у износу од 49% и Р.Српска па према томе и наша заједничка срамота са федералним Сарајевом и заједничким органима . Да,да постована предсједнице они су криви сто нема радних мјеста, бољих плата и осталог они..они тамо...да ми је разгулити из овог тамног вилајет и долине чемера и јада... мили Боже.

ОДГОВОРИТЕ
Name

О_о

23.12.2020 20:11

Некоме корона дошла к'о будали шамар! Је ли сад она преузела жезло чувара РС? Питам за комшију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

23.12.2020 20:12

113% си у праву!!!Куку нама ко нас води!!Па сви треба да дате оставке!!Обрукасте нас код свију!!!Сада ће те видјети како Путин рашћиштава!!!Одосте сви низ пут!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

23.12.2020 20:12

Слатко насе лапрдало ста наприца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

23.12.2020 20:12

Тако је краљице наса!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

23.12.2020 21:23

Мико и ти си неотесана будала кад овакима вјерујес цим прије да одес на прицесце и да се исповидис

Name

МЕНАГЕР

23.12.2020 20:13

ДОБРО ДОБРО ААА ОВААЈЈ СТА БИ СА ИКОНОМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дида Пејо

23.12.2020 20:13

Ој жујо моја, реко сам ти да не трчиш пред руду, ал џаба... Што ниси сачекала једно 8 дана... А ти, одмах коментар...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

23.12.2020 21:11

сад је баја слаб па она преузела кормило али дзаба брод оде..

Name

Маки

23.12.2020 20:18

ЈОЈ ЉЕБЕ КАД ХОЦЕТЕ ДА ЧУЈЕТЕ ГЛУПОСТ САМО ПРОЦИТАЈТЕ ИЗЈАВЕ БИСЕРКИНЕ.НЕУРЕДЈЕНА ЗЕМЉА ПА НИЈЕ ЗБОГ НАРОДА НЕГО ЗБОГ ВАС ПОЛИТИЦАРА.ДАЛИ ЈЕ ТА ЖЕНА УОПСТЕ СВИЈЕСНА СВОЈИХ РИЈЕЦИ ЈА МИСЛИМ ДА ОНА НИЈЕ БАШ ЧИТАВА .ТО ЈЕ БИЛА ЈЕДНА ВЕЛИКА ДРЗАВА А САД ЗБОГ СВОЈИХ ВОДЈА ЈЕ ТАКО ОЗЛОГЛАСЕНА.ПОЗ ??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бј

23.12.2020 20:19

Политичко Сарајево,,,,,?!?! ?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мала од Трслица

23.12.2020 20:20

Десет дана смисљала ста це реци и на крају ниста. Само брбља без везе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

23.12.2020 20:20

Па драга пресједнице па ти си зива ,ми сви мислили да си и ти отисла са иконом па цекамо авион из Русије да се вратис,,,сикиримо се да не залутас јер ниси ти никад била негдје далеко..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.12.2020 15:24

Е и ти сваста прицас како није зена ода свугдје ето ја је видио у Бијељини а оде и на кафу код својих у Теслиц ,,а ти казес да не иде далеко..

Name

Аух

23.12.2020 20:22

Колило ти је требало времена да се огласис .Увјек неко други крив а ви у праву ,опаметите се крајње вријеме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Светозар

23.12.2020 20:23

Ушта ти гледаш,боже сачувај,па да иушта гледате осим своји дјепова ово би била сретна земља и народ,овако са вашим гледањем ми смо јадни и бједни да неможе бити јадније.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А од

23.12.2020 20:28

А од сутра Драшко ступа на дужност па ће доћи и пословање и директоровање њеног мужа на челу завода за изградњу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урке

23.12.2020 20:29

Ето ви сте прицали да Лавровом па вам је цовјек вратио икону. Однио је у амбасаду БиХ. Скандал над скандалима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан

23.12.2020 20:29

Као сто је био скандал са Дзаферовицем и Комсицем,ниста мањи није и са иконом.Ове демагоге сто стално пребацују одговорност на друге треба сто прије растјерат.Па нек и даље мисле како су сви луди осим њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бисерка

23.12.2020 20:31

Гдје си ти преспавала све ово вријеме. Боље да се ниси ни јавила, јер твоја образложења ништа не значе. Много приче без икакве суштине, нажалост! Кад треба као предсједница да се обратис ни водја ти не да да проговорис, можеш само да се избламирас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Очекивано

23.12.2020 20:32

Ево јавила се паметница да брани неодбрањиво.Након соње караџић,ане бабић огласи се жељка 113% да објасни нама слијепима и глувима да је ово око иконе “галама политичког сарајева,монтажа комшића и џаферовића” и сл.Још не чусмо ни ријеч самокритике,извињења,признања.Нас глупане си убједила а сад убједи и Интерпол и Амбасаду Украјине и господина Лаврова

ОДГОВОРИТЕ
Name

Значи фактички

23.12.2020 20:32

Потковала сам бијеле чизмице, проходала с њима унутар малог мозга седам дана и напокон сам схватила да је политичко мрско Сарајево криво заједно с мрском опозијом што је г. Лавров добио икону од милог ми Предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буљави

23.12.2020 20:33

Ауууууууу ста наприца па оста зива! Ова луда скроз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПредЦеднице

23.12.2020 20:35

Ти се бас испоздравља са Лавровом,ил не успједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

23.12.2020 20:36

Е јеси одбранила рудоњу,свака ти цаст!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

23.12.2020 20:37

Овој је корона напала мозак.Шта ли је секта сад смислила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лакнуло нам

23.12.2020 20:38

Е сад нам је лаксе,ако је тако онда у реду,а ми разбијамо главу око поклон скандала,кад оно проблем у Комсицу и Дзаферовицу.Сто би Изет рекао"Ја брацо моја мила"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никоиз ницег

23.12.2020 20:39

Па ако је неважна земља онда лагано на трактор и хајде полако

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миркан

23.12.2020 20:48

Камо пусте среће да се и овај наш није састао са Лавровом као и његових двојица колега. Тешко је извагати чија је брука већа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е Јос несто

23.12.2020 20:53

Да а ли је Икона на једном папиру у Украјини,а знамо прослост и садашњост Украјине,води се као украдена,отудјена и води се као украјински благо,једино ако фасизам има право да то сматра својим,многи знају о цему писемо,знају где је Освећена Икона,али бн треба да опет хуска против РС,ево бн ви напустите ста је,ако сте у праву ок,ако не одговара те,али не битно је да да се оцени Српска,Драско и Јелена браво,на време сте увидели бн сљам и опозиције,сретно са оснивањем странке

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оптимиста

23.12.2020 22:02

А гдје је то освјештана икона!? Очигледно не свиђа ти се БН ТВ нико те не тјера да будеш овдје имаш АТВ и РТРС, иди тамо аплаудирај и коментариши а видим Драшко и Јелена ће у твоју нову странку???

Name

23.12.2020 21:05

ПРИРОДА СЕ ПОИГРАЛА С, ЊОМ А ОНА И ЊЕЗИН ГАЗДА ПОИГРАШЕ СЕ СА БОГОМ И ИКОНОМ, НЕМАМ ЖЕЉУ ДА САМ НА ЊИХОВОМ МИЈЕСТУ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перцуне

23.12.2020 21:28

--данас будес здрав а сјутрате вец те нема и ниста са собом ниси пони осим прљав образ

Name

Кyна

23.12.2020 21:10

Па шта ће сада бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Магистра витае

23.12.2020 21:10

Све је редом она наредала и изредала, гомила ријечи, једна другу сустиже. И врло недосљедно, недоречено, једнострано. Нигдје не помену Украјину. А Украјина је прва почела. Нема је у њеном мозаику. Заобилази је као да је нема. А она, Украјина стуб је овога скандала. Па је стога ни заобићи не можеш, свако ко би је овдје игнорисао испада глуп. И безобразан. Без обзира шта ко о њој мислио апропо сукоба са Русијом. Да се Украјина није побунила све би овом мукло, односно шап'том прошло. Али, није оћутала, дигла је глас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Морални суноврат

23.12.2020 21:10

Чисто лапрдање и вређање народа. Нека ОН објашњава. Тебе и институције је претворио у јефтине икебане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сви сте ви

23.12.2020 21:14

Таједно једна велика брука БиХ, а власт РС највеца у сваком смислу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре за Ре

23.12.2020 21:39

.ови наси сви заједно немају три разреда сколе и од тога су два понављали.јадниццци

Name

СНСД

23.12.2020 21:21

Ма сви су криви, јадни ви из СНСД-а безобразници хоце да вам узму авион, хеликоптер Ауди А8 и Мерцедеса С класу и све привилијегије, ма срам их било, јадни ви ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неутралан

23.12.2020 21:23

Ко о цему,она о савезу опозиције и политицког Сарајева.Драга господјо марионето,поднеси оставку.Ниста добро ниси уцинила овоме народу осим сто си сину купила затамњеног Волксwгена од 30-40 х евра да се прави вазан по граду.Ја сам свога морао послати у Њемацку са заврсеним факултетом да ради ригипс јер странка није дала да ради.Треба вас све срамота бити ста сте направили од од ове дрзаве.Могли смо бити мала Свицарска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слушај ме Жељка

23.12.2020 21:27

Свака коју прећутиш, злата вриједи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оо

23.12.2020 21:30

Доброоо јутрооо!!фикус фикус пробудиоо се фикус!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

рскраина

23.12.2020 21:49

Сању Вулиц за Председника и ресен проблем Она це Вам безбозници све објаснити и сто сте до сад погресно лазно подметнули Србском народу и у њеном тумацењу Д О Д И К А # Т А Ц К А # & бок децки &

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страниx

23.12.2020 22:01

Уууу јбт ,одакле се јавља сефица протокола?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан

23.12.2020 22:01

Толико је глупа да боли! Замìсли онда какве бира око себе да би била најпаметнија. Туго шта смо дочекали

ОДГОВОРИТЕ
Name

11

23.12.2020 22:38

Какви везе имају Комсиц и Дзаферовиц са иконом или Како ти казес политицко Сарајево Увијек су други криви

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

23.12.2020 22:39

300000гласова показује коме народ вјерује.И опет цемо те подрзат јер ми смо патриоте који не мјењају мисљење на основу прице рекла-казала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

23.12.2020 23:04

Доживљавамо са овим изјавама само још вечу бруку и срамоту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

113%

24.12.2020 04:50

Молим те Зељка не паметуј ти народу! Ко је тебе ста питао и о којој помоци за РС и БиХ ти прицас, није ми јасно. Дудук није ни малог ни велики добио, а сад га руси пустају низ воду у вези иконе. Лупетас глупости као Милокрад! Ти са својом изјавом си 113% убедјена да је све тако како говорис. Досте је и тебе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

24.12.2020 06:12

Цути да си популарна код народа неби била окрузена криминалцима који те цувају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ван Гог

24.12.2020 06:31

Ја незнам дли ови људи схватају уопште озбиљност ситуације у којој се РС налази. Дали ови квази политичари су свјесни своји изјава уопште. Ова више болесна реторика политичко Сарајево напади на институције РС и разне глупости.,оправдања за све и свашта у те приче више неверује нико. Дали је БИСЕРКА ОВДЕ ПОТОК ОВДЕ БРДО ОВДЕ ЦВЕТ. уопште свесна да све изјаве остају у архивама забележене негде и да ће за све своје глупости накрају одговарати а њихови бисери лаже остати да сведоче генерацијама и генерацијама не само о њима него и нама као таквим који смо их одржавали годинама на власти пуштајући да нам просипају такву траги комедију бисере од изјава. Пребацивање проблема Афере са нас и РС на Џаферовића И Комшића још један у низу бисера у бисерима политичара РС па тако и наше бисере. Читав свет бруји о Афери Икона Џаферо вића И Комшића нико не спомиње осим нас у РС.. Чак ни дипломација Русије. Јер то су дипломатске ствари 2 земље које се решавају дипломатским путем а не Шаторске примитивно сти коју спроводе квази политичари РС. Афера је Икона увреда Лавров Државе Русије Православља Цркве однос према. Светиња и великом Дипломати и једној великој држави каква је Русија. Жалосно је што сељаку шаторску политику а не праву Дипломација која заслужује та страна проводи према њима Баја и Бисерке и њихови Трабант то нећу све дубље и дубље и умјесто да се извине они се ваде. Није кунила мајка сина што се коцка него што се вади. А у овој коцки један шарлатан уфатио се у озбиљну коцку са једним озбиљним политичким дипломатским професионалце гдје је залог превелик и губи и прије него је и почео. Ето то смо ми ми смо они они нас представљају тако ми изгледамо у очима озбиљног света шта рећи коју ПОСЛУГУ ПО ОРАТИ ГЛУХОМ КОЈИ НЕВИДИ СЉЕПОМ КОЈИ НЕЧУЈЕ. СВЕ ЈАСНО ПАМЕТНОМ ДОСТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјокс

24.12.2020 06:41

Поклоњена икона ако је украдена веци је скандал. Немас ти такта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јелена

24.12.2020 07:07

Из дана у дан ,од јутра до мрака понављају дамо једну реценицу"криво је политицко Сарајево".Како им висе не досади,зар су толики дебили да не измисле бар један други разлог,или нас сматрају комплетним идиотима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А-теам

24.12.2020 07:15

Одговорите на једноставно питање: Одакле Додику спорна икона? Не прицајте о Сарајеву, подвалама и слицним глупостима, јер то није тема. Икона цак није тема ни Босне, јер је поклоњена у приватном аранзману, мимо институција. Зато, само на то питање дајте одговор, одакле Додику та икона? Лавров да не зна каква је истина, не би икону у експресном року вратио назад. А то сто ви труцкате, сад овако, сад онако, само вас додатно укопавате. Једини разлиг засто се Додик не огласава је сто цека да ли це Украјина потврдити је ли та икона њихово власниатво. Ако би у медјувремену тврдио да није, сам би себе покопао. А ако Украјина казе да је њихова, оа наци це се вец нека будала да се на њега свали кривица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миркан

24.12.2020 07:21

Ја не знам ко још ову жену узима за озбиљно. После онога што јој је Додик урадио приликом руковања са Лавровом,понизивши је до бола,боље би било да се сакрије у мишију рупу,гдје јој је и мјесто.Скроз небитан лик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ајде јадна

24.12.2020 11:16

Шути,ти и твоји пајташи сте највећи скандал мајстори у свијету.снсд окупио безмало сав олош око себе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВАСКРСЛА

24.12.2020 13:41

ОТКУД ОНА ПА ЗАР НИЈЕ У ПЕНЗИЈИ ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бобан

24.12.2020 22:51

Па онаје много паметна моглаби бит савјетник додику билобијој паметније да цути

ОДГОВОРИТЕ
Name

Старина

25.12.2020 07:33

Тебе је додо држао на одстојању била си далеко од Лаврова,а требало је да сва три члана предсједништва буду заједно домаћини

ОДГОВОРИТЕ
Name

цупс

25.12.2020 22:15

Свако јутро изаци из палате и поздравити ГРАДОНАЦЕЛНИКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

10

26.12.2020 12:16

Ова изгледа забринуто

ОДГОВОРИТЕ