Тијану претукао дечко, а ево шта он каже о томе!

Као бомба је одјекнула вест у домаћим медијима да је певачица Тијана Милентијевић пријавила полицији да ју је дечко М.К. претукао, а само неколико дана пре тога, она се појавила на снимању емисије и ништа није ни слутило да ће до овога доћи.

Забава 20.12.2020 | 21:12
Тијану претукао дечко, а ево шта он каже о томе!

Сада се огласио и њен бивши дечко, па је на свом Инстаграм профилу рекао своју верзију.

 

"Више пута избациван из бенда нисам, једном смо прекинули сарадњу и више икад нисмо наставили, иако смо се виђали , спавали, излазили, имали контакт.Како неки новинари кажу: Хтео да искористи славу популарне певачице. На дан кад је избачена песма обрисао сам све слике са дотичном, баш из тог разлога, да не буде да сам се шлепао. Од првог дана кад је изашла песма смо у вези, све је била лаж и делимично мој предлог да буде соло у јавности, да се не би провлачила по новинама како је са колегом у вези, касније сам схватио да је то моја највеча грешка. Разлог зашто је дошло до свађе нећу износити, бар не још увек,када буде дошло време сазнаће се и то. Истина увек изађе на видело, тако ће и овај пут .Претучена, пребијена , малтеретирана особа како пишу новинари после једног дана не би била у стању да говори а камоли да се појави а телевизији и да даје интервју. То би било све, огласићу се и наредни пут, јер моје име, моја породица, пријатељи пролазе кроз пакао због овога, а права истина није нигде споменута."

И она се данас укључила уживо у једну емисију па изнела своју страну приче.

"Ја не бих претерано детаљисала шта се дешавало и како је изгледало. Осећам потребу да се обратим свима који су стали на моју страну и да се захвалим свима. Хвала Богу имам пуино пријатеља који ми пружају пдршку", рекла је Тијана на почетку па додала:

"Што се тиче разлога мислим да то нема потребе да се износи. Не бих рекла да није тачно шта медији пишу, у име то мало љубави што је постојало између нас није у реду да износим детаље. Не бих демантовала све што је до сада изношено."

извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јадна

23.12.2020 12:21

Она.Ста је себи дозволила тако млада.

ОДГОВОРИТЕ