Вики Миљковић описала како се у њеном дому слави слава у доба короне!

Вики Миљковић данас слави Светог Николу, док је јуче напунила 46. година, па је открила како ове године прославља с обзиром да влада корона вирус.

Забава 19.12.2020 | 13:11
Вики Миљковић описала како се у њеном дому слави слава у доба короне!

Певачица је детаљно описала како је сама правила колач, па и како слави Никољдан.

"Код нас се до 12 часова упали свећа, послужимо се житом, колач је спреман. Сама сам спремала, најважније ми је да га сама направим. Искрено и од срца. Ручак нам почиње од два, посну славу славимо, генерално постимо, то је једино што је нормлано. Биће свега што је Бог дао", причала је Вики.

Водитељ и гледаоци су тражили да им певачица покаже славски колач, али Вики је истакла да није спремна трпеза још, те да јој је незгодно да тако покаже.

"Драге воље, али још увек нисам поставила како треба, незгодно ми је да показујем", причала је

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-12-19/12192020011407.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="637" />

Певачица је била заражена короном, а сада се она, њен син и супруг осећају добро, иако признаје да не знају где су се заразили.

"Сво троје смо били заражени. Ми смо се баш придржавали мера, нигде нисмо ишли без маске, нисмо имали контакте, али можда се у пролазу десило, у лифту, продавници... Ту сам морала да идем како бисмо се прехранили. Имали смо срећу да су симптоми били благи. Код Ташкета је било најтеже, ја сам два сата имала температуру. Све ме је ломило, мишићи су ме болели", причала је Миљковићева.

Синоћ су јој приредили изненађење супруг и брат, те је кратко и прокоментарисала како се то десило.

"Нешто сам их наљутила, брата и Ташкета. Спремала сам и нико ми није помагао, и онда је Ташке је узео хармонику и почео да пева", закључила је певачица.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-12-19/12192020011437.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="666" />Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар