Злата Петровић у тангама трчала по тржном центру!

Певачица Злата Петровић једном приликом је трчала у танга гаћицама од локала до локала по тржном центру Пирамида, док су је пролазници гледали у чуду.

Забава 17.12.2020 | 21:14
Злата Петровић у тангама трчала по тржном центру!

Злата није демантовала ове наводе, већ је у једном интервјуу и објаснила шта се тачно догодило:

“Јесте, у праву сте! Знате како, ја немам тај проблем да људи долазе, гледају кад виде неку познату личност, а ја се не кријем. Шта ме брига! Шта сад, људи смо”, започела је Злата причу па наставила:

“Биле су две радње од исте власнице и жена ми је рекла да пређем у онај други бутик, такође њен, да пробам нешто. Ја сам погледала лево-десно, нигде никога и ја сам само нешто на брзину огрнула и отишла тамо”, испричала је певачица ову ситуацију која јој се десила пре више од десетак година.

Подсетимо, месецима у домаћој штампи се нагађа о природи односа Наташе Родић и Јована, сина Злате Петровић, а сада је и Злата проговорила:

- Наташа је дивна девојка, али је девет година старија од мог сина. Сада је то велика разлика, али касније неће бити. Колико знам, они се за сада виђају и лепо им је. Мени Јоца све прича, али ми није рекао да ли има нешто више са њом. Мада, искрена да будем, не бих се љутила да ми Наташа буде снајка, па и мојој Гоци Божиновској ће трећа ћерка Родића бити снајка - истакла је уз осмех за "Стар" Петровићева.

Извор: курир.рс Фото: АТА имагес 

Коментари / 0

Оставите коментар