Девојка се удала за акт ташну!?

Звучи готово невероватно али је жива истина жена из Русије, свог "супруга" упознала је пре пет година. Ипак није реч о мушкарцу, у питању је акт ташна коју је купила у једној фотографској радњи.

Занимљивости 16.12.2020 | 15:25
Девојка се удала за акт ташну!?

Ова васпитачица, тврди да је фасцинирана неживим предметима и да је то почело да јој се догађа у раној младости.

Увек је веровала да све око ње има душу. Током тинејџерских дана, 24-годишња Раин Гордон, тада тинејџерка, започела је своју љубавну причу са акт ташном, коју је назвала Гидеон.

"Заигра ми срце када га гледам. Лудо сам заљубљена у сребро, огледала, одсјаје и метал" рекла је Гордон за стране медије и додала:

" Људи не разумеју тај осећај. Кажу ми да сам болесна и да требам да се лечим, али ја им не допуштам више да ме то вређа. Нисам имала појма да ћемо завршити заједно. Дивила сам се његовом изгледу, али нисам размишљала пуно о томе. Онда је Гидеон почео да ми се свиђа више од тога. Полако сам схватила да почињем да се заљубљујем. Поделили смо свој први загрљај и пољубац, а више времена проводили смо увече и ноћу. Могли смо три или четири сата водити филозофске разговоре " каже ова девојка.



Раин и Гидеон венчали су се у јуну на церемонији за коју тврди да су присуствовали њени пријатељи и породица. Иако брак није службен, каже да је срећна јер је везу подигнула на виши ниво.

Извор: Занимљивостидана.цом

 

Коментари / 0

Оставите коментар