Политичар који је срушио мреже секси фоткама

Због “врелих” фотографија које у први план истичу његове трбушњаке, али и због чињенице да се одрекао своје одброничке плате у корист хуманитарних акција за најугроженије, Милош је готово преко ноћи постао звезда домаћих и регионих медија.

Република Српска 16.12.2020 | 10:31
Политичар који је срушио мреже секси фоткама

“Драго ми је да је мој физички изглед изазвао позитивне реакције, јер је то резултат пуно труда и одрицања. Али сматрам да изглед није пресудан у политичком животу, већ да ће моја посећеност, рад и идеје усмерене на побољшање заједнице у којој живимо бити мој главни адут”, рекао је за Нова.рс млади Милош Станишић, председник Градског одбора Демократског народног савеза у Бијељини, коментаришући чињеницу да су његове голишаве фотографије са друштвених мрежа изазвале велике реакције домаће и регионалне јавности.

У тренутку када се у Србији и региону увелико говори о новим лицима, нови председник Градског одбора Демократског народног савеза у Бијељини, постао је млади, двадесетседмогодишњи Милош Станишић, бивши припадник Војске Србије.

Због “врелих” фотографија које у први план истичу његове трбушњаке, али и због чињенице да се одрекао своје одброничке плате у корист хуманитарних акција за најугроженије, Милош је готово преко ноћи постао звезда домаћих и регионих медија.

У интервјуу за Нова.рс, истакао је да му је драго што је као млад човек добио прилику да се бави политиком, те да ће своју позицију искористити како би у друштво унео позитивне промене. Говорио је још и о моделингу, тренинзима, својој браћи, периоду када је био у Војсци Србије, али и детаљније о својој политичкој каријери.

Пажњу медија, осим политичким ангажманом, привукли сте и и голишавим фотографијама на друштвеним мрежама. Мислите ли да је таква врста експнирања добра? 

“Фотографије коју су изашле у јавност су настале много пре мог политичког ангажовања и сматрам да нисам никакву непрестојну или лошу поруку послао њима.”

Могу ли голишаве фотографије и физички изглед да припомогну у сакупљању политичких поена? 

“Драго ми је да је мој физички изглед изазвао позитивне реакције, јер је то резултат пуно труда и одрицања. Али сматрам да изглед није пресудан у политичком животу, већ да ће моја посећеност, рад и идеје усмерене на побољшање заједнице у којој живимо бити мој главни адут. А то остаје да вам докажем.”

Поред политике и туризма, јесте ли размишљали о моделингу? 

“До сад сам имао неколико ангажовања тог типа и увек сам радо прихватао, зато што ми је то занимљиво и уколико будем имао слободног времена зашто да не, можда будем ишао и у том правцу, јер као што видите не уклапам се у профил политичара са ових простора.”

Као врло млади сте постали председник Градског одбора Демократског народног савеза у Бијељини. Какви су притисци и изазови са којима се суочавате и како успевате да их решите и превазиђете као млад човек који жели да се бави политиком? 

“Својим постављењем на чело градског одбора желим да покренем тотално нову политику и донесем енергију промена. Такође зелим да привучем младе људе да се укључе у политику и да заједничким снагама креирамо бољу будућност за све нас и тиме искочимо из шаблона по коме функционишу све политичке партије. Задао сам себи високе циљеве који ће ми свакако отежати сам почетак, али сам спреман да заједно са својим тимом изнесем то до краја.”

Још један моментар који Вас је учинио звездом биле су хуманитарне донације, онда када сте се одрекли своје одборничке плате у корист угрожених породица. Колико је подршка и помоћ појединаца значајна у друштву у коме систем суштински не функционише? 

“Хуманитарним радом сам се бавио и пре политике. Моја читава кампања је била усмерена на хуманитарни рад тако што сам новац планиран за политичку кампању донирао породицама којима је то потребно. Моја породица има велики породични бизнис којим се бави дуги низ година, стога сматрам да постоји много људи у овом граду којима је потребнија та плата коју ми доноси одборничко место у скупштини. Што је више појединаца који размишљају на овакав начин, наша држава и наша заједница ће бити лепше место за живот и сматрам да појединац има велику улогу у нашем систему.”

Навели сте још да сте у политику ушли како бисте променили друштво у којем живимо. Да ли истински верујете да је то могуће и на какве конкретно промене алудирате? 

“Сматрам да у земљи из које становништво одлази у иностранство за бољим животом, у земљи где 70% становништва живи на рубу егзистенције, у земљи где је демографска слика јако лоша иако је богата природним богатствима и са огромним енергетским и туристичким потенцијалом, сматрам да у оваквој земљи и у оваквом друштву има много места за напредак.”

Помоћу којих алата желите да остварите те промене? 

“Заједно са својим тимом тренутно радимо на препознавању проблема и осмишљавању стратегије решавања тих истих проблема.”

Рођени сте на почетку ратних деведесетих. Како коментаришете данашњи однос земаља у региону и верујете ли да регион, заједно са Босном и Херцеговином, може да напредује и следи светле примере других земаља у Европи? 

“Сматрам да ће напредак бити видљив оног тренутка кад престанемо да се враћамо 20 година у назад и када са политичке сцене оду политичари који своје поене добијају не јаком економијом, јаком привредом, позитивном демографском сликом него константним враћањем у ратна времена и копањем по болној прошлости и једних и других народа. 2020. Година ће остати упамћена по доласку младих људи који воле своју земљу и који ће ту љубав доказати јачањем животног стандарда а не празним причама о патриотизму.”

Једно време сте радили у Војсци Србије. Како сте се уопште одлучили да будете војник, а касније и да постанете официр? Чему Вас је војска научила и мислите ли да је то било корисно за Ваш живот генерално? 

“Униформа и војни позив су ме привлачили још од малих ногу и Војна академија ми је била једини циљ који сам зацртао као дечак. Када бих опет уписивао факултет, опет бих уписао Војну академију, јер сматрам да је управо војни позив и академија изградила моју личност. Из војног школовања сам многе ствари имплементирао и у бизнис и у приватни живот и пренећу их , наравно, и у политику. Драго ми је да политика наше земље води миру и надам се да неће бити потребе за мојим војним ангажовањем, већ да ћу оданост својој земљи и патриотизам доказати политичким ангажовањем. Али ако буде потребе, с поносом ћу заменити одело и кравату униформом.”

Верујете ли у важност обавезног војног рока? 

“Мислим да је укидање војног рока највећа грешка коју је наша држава направила. Наизглед је укинута једна обавеза мушкој популацији у трајању од пар месеци, али са друге стране смо као друштво много више изгубили, јер особине и навике које се стекну у војсци остају цео живот и преносе се на све сфере живота. Али ме радује велико интересовање за добровољно служење војног рока, између осталог могу се похвалити да је мој млађи брат баш сада у строју Војске Србије.”

Ваш Инстаграм је преплављен и фотографијом Ваше браће који су подједнако згодни као и Ви. Да ли су у питању породични гени или напоран тренинг? 

“Наша породица је велика, имам четворицу браће и једну сестру и дефинитивно можемо родитељима захвалити на доброј генетици. Али од малих ногу нас је тата учио да се бавимо спортом и бринемо о свом телу, јер без тога генетика је узалудна.”

Даме, а и поједине мушкарце, занима да ли сте остварени на љубавном плану? 

“Своју садашњу жену сам упознао пре 8 година и прошле године смо нашу везу крунисали браком.”

(Нова.рс)

 

Коментари / 21

Оставите коментар
Name

Добро

16.12.2020 09:56

Да видимо хоће ли подржати новог градоначелника Петровића?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.12.2020 13:46

Касниш Па већ је подржао

Name

Ре

16.12.2020 17:36

Зашто це га држат јел се и он скинуо до пола

Name

Свака цаст

16.12.2020 10:09

Спољасња љепота сама по себи не вриједи ниста, много је битнија унутрасња.Предивно када се посједује обадвоје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОЗДРАВ

16.12.2020 10:25

СВАКА ЦАСТ,МЛАД МОМАК,РОДЈЕН ДА ВОДИ НАРОД У 21.ВИЈЕК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

16.12.2020 10:26

Милош, ако се покажеш моралан и вриједан као што си згодан и лијеп вјерујем да ћеш бити међу омиљенијим политичарима, што ти од срца желим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оскар

16.12.2020 10:52

Ко стоји иза овог лика

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алексеј

17.12.2020 12:26

Адвокат Стева

Name

Славен

16.12.2020 11:24

Браво за младог Милосава.Треба да се уради и образује.Добар примјер за младе.Здрав нацин размисљања и здрав зивот.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адвокат

16.12.2020 15:03

Адвокат стевановић га гура, а у детаље нецемо

Name

Геј РС

16.12.2020 11:46

Одлицан је. Циста 10ка. Да је бар висе овакавих у политици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

твој глас

16.12.2020 12:46

Има сигурно?

Name

Геј РС

16.12.2020 13:10

Јос је и војник, да зивим у Бијељини дефинитивно бих гласао за њега :Д

Name

Ма

16.12.2020 12:53

Одлуцити се, манекенство или политика! Мислим, да то двоје, не иде скупа! ЗЕЛИМ УСПЈЕХ, МЛАДОМ СТАНИСИЦУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е да

16.12.2020 13:10

Лосе си стартовао у политику...лос имидз....сто гласали озбиљни људи...гласали су...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хетеро Ман

16.12.2020 14:42

Тако је Момци, нема потребе да се кријете, 21. је вијек. Ко шта воли, нек изволи. Ја сам некако више за Цурице, то не значи да сам против вас. Нека је са срећом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цлуб 69

16.12.2020 17:35

Добро це он до гурат .У друштву вреле браће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма ста реце

16.12.2020 20:46

Прво и једино конкретно питање и ћорак:-) Помоћу којих алата желите да остварите те промене? “Заједно са својим тимом тренутно радимо на препознавању проблема и осмишљавању стратегије решавања тих истих проблема.”

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

17.12.2020 05:03

Одлично запажање.

Name

Маја

17.12.2020 09:05

Завршиш факултет нема посла , ајде у политику ту је сигурна зарада и тако сви .Све исти и никад неце бити боље ,требало би цитав систем измјенити и све људе али то никад неце бити.Зато се ничему бољем немојте надати и бјезите гдје год имате

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛЕНА

17.12.2020 14:40

СВАКА ЦАСТ МИЛОСЕ,ТЕБИ. ТВОЈОЈ ПОРОДИЦИ КОЈА ЈЕ ДИВНА. ОНИ КОЈИ НЕ ЗНАЈУ НЕ БИ ТРЕБАЛО ДА КОМЕНТАРИСУ. МИЛОС И ЊЕГОВА БРАЦА СУ МОМЦИ ЦАСНИ И ОБРАЗОВАНИ ПРИ ТОМ НИ МАЛО НАДМЕНИ, НОРМАЛНОГ ПОНАСАЊА И НИЈЕ РАДИ КОРИСТИ У ПОЛИТИЦИ. СВЕ НАЈБОЉЕ ТИ ЗЕЛИМ

ОДГОВОРИТЕ