Данас облачно вријеме с маглом у котлинама

- У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити облачно вријеме са маглом у котлинама, послије подне са сунчаним интервалима и дневном температуром од пет до 10 степени Целзијусових.

Босна и Херцеговина 16.12.2020 | 08:31
Данас облачно вријеме с маглом у котлинама

Јутро је претежно облачно, у сјеверном појасу уз ниску облачност, те маглу око ријека и по котлинама. У Херцеговини промјенљиво облачно са сунчаним интервалима, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће промјенљиво вријеме, уз сунчане интервале, осим сјеверних и котлинских предјела, гдје ће се ниска облачност локално задржавати и преко дана.

Послије подне ће се облачност смањивати и у све више мјеста ће бити сунчаних интервала, а у Херцеговини сунчано. Увече ће бити услова за формирање магле у нижим и котлинским предјелима.

Најнижа температура ће бити на планинама око два степена, а највиша на југу око 13 степени Целзијусових.

Дуваће слаб вјетар промјенљивог смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Соколац минус шест, Гацко, Бугојно и Дрвар минус три, Сребреница минус два, Билећа, Хан Пијесак, Јајце и Ливно минус један, Невесиње, Бјелашница и Зеница нула, Вишеград, Нови Град, Мркоњић Град, Сански Мост и Сарајево један, Бањалука, Иван седло и Тузла два, Чемерно и Градачац три, Бијељина и Мостар четири, Требиње пет, те Неум осам степени Целзијусових.

(Срна) 

Коментари / 0

Оставите коментар