Тања: Због Душанове игре моја борба је пала у воду!

Тања Савић и даље води битку са супругом Душаном Јованчевићем, који је недавно у јавност доставио наводне преписке с њом, у којима му је певачица писала "да га воли и да једва чека да их све види и загрли".

Забава 15.12.2020 | 18:34
Тања: Због Душанове игре моја борба је пала у воду!

Звезда "Гранда" није изричито коментарисала да ли су те поруке заиста њене или јој је муж сместио, али је наговестила да није све како он тврди. Каже и да су те преписке срушиле све за шта се борила месецима, те да су многи људи због Душанове игре изгубили поверење у њу.

- Не знам како да објасним људима да верују мени. Из поштовања према мени, медији не би требало да објављују Душанову причу у први план и да мени нарушавају име. Све ово што сам радила годинама, борба од априла, као да је пало у воду - почела је Тања за "Гранд магазин" и додала да је њен супруг велики манипулатор.

- Све то је зато што је Душан дао себи за право да коментарише наше преписке, којих да ли је било или није. Али успео је некако да изманипулише јавност. То је невероватно какву моћ манипулисања човек има. Ја сам пример те дугогодишње манипулације - каже Савићева за "Гранд магазин". Тања открива и да је због њега свој живот скроз запустила и да се одрекла породице.

- Била сам с њим 12 година и толико ме је изманипулисао да сам се скоро одрекла и родитеља и сестре. Далеко од тога да ја нисам била свесна шта радим. Живела сам с њим и била сам толико окренута ка њему, успео је да ме изолује од свих. Загазите толико дубоко у те неке проблеме, не видите, мислите да тако треба. Мислим да тренутно не постоји могућност да одем у Аустралију због ковида, летова, али ускоро почиње суђење - завршава Тања.

Извор: Курир.рс фото: АТА имагес

Коментари / 0

Оставите коментар