Марта Савић љута на комшије због прича о разводу па им одбрусила!

Певач Миле Китић и његова супруга Марта Савић годинама су браку, а сада су се појавиле спекулације да се наводно разводе.

Забава 14.12.2020 | 17:25
Марта Савић љута на комшије због прича о разводу па им одбрусила!

Наиме, како се преноси, њихове комшије су откриле да певачицу нису видели од Марта, док Милета и њихову ћерку Елену свакодневно срећу.

Међутим, сада се огласила и Марта и ставила тачку на све гласине. 
 

– Навикла сам, ни сама не знам који ми ме пут разводе. Комшије могу да кажу шта има је воља, нити се дружим са њима, нити имам комуникацију, нити живе са мном да знају шта се дешава у мом животу и браку. Истина је да ме нису виђали од марта, али сам се ја у августу вратила у Београд. Лепо се одморила и сада сам ту. Са Милетом и ћерком, тако да се не разводим – рекла је певачица.

На питање да ли су њен супруг и она заказали тезгу за Нову годину, каже:

– Нисмо, ја дуго година не радим, а Миле није, не знам ни ко рекламира да је заказао. Биће како мора, ми заиста поштујемо све мере које су донете, другачије не може, а ја се не оптерећујем ситуацијом, јер реално да променим не могу ништа осим да поштујем прописе. Ето ми се у кући не оптерећујемо, бар ту не могу да нам донесу мере. Биће како мора, само је битно да сви све поштујемо – испричала је она за Сцандал, преносе медији. 

Да је Марта у породичном дому, показује и њен стори на Инстаграму. Наиме, она је снимила новогодишњу јелку која се налази у њиховој луксузној кући, а исто је објавила и њена ћерка Елена.

На том снимку види се раскош у којем живе, па су се тако многи њени пратиоци одушевили призором. 

Извор: курир.рс фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар