Највеће квоте на свијету у Моззарту!

Послије завршетка групне фазе у еврокуповима, сви клубови окрећу се домаћим шампионатима, гдје желе да заузму што бољу позицију у финишу јесењег дијела. Чека нас буран дан на фудбалским теренима широм планете, а Моззарт је и овог пута спремио велика изненађења у виду квота какве не можете наћи нигдје на свијету! Провјерите, стварно је тако!

Фудбал 13.12.2020 | 13:25
Највеће квоте на свијету у Моззарту!

Ево и на којим утакмицама Моззарт нуди највеће квоте на свијету…

СОСИЈЕДАД – ЕИБАР, НЕДЈЕЉА 14.00, КВОТА НА КЕЦА 1,80

Сосиједад је на другом месту Примере и ови резултати подсјећају на оне из ере Дарка Ковачевића и Нихата Кахвечија. Сјајно играју Баскијци, а с обзиром на лош период у Реалу и Барселони, свашта је могуће. У недјељу у Сан Себастијан долази Еибар, екипа која врло често умије ремизира, али овог пута, све указује на кеца.

НАПОЛИ – САМПДОРИЈА, НЕДЈЕЉА 15.00, КВОТА НА КЕЦА 1,55

Велика ће се борба водити у Италији за титулу – кад се чинило да ће Наполи посустати послије пораза код куће од Милана, тим Ђенара Гатуза је узвратио никад јаче – са по 4:0 савладао је Рому и Кротоне и показао да се не одриче борбе за прво мјесто. У госте му стиже Сампдорија, тим који у посљедњих шест мечева има два ремија и четири пораза и чини се да на југу Италије нема шта да тражи. Квота на кеца под Везувом у Моззарту је највећа на свету.

КРИСТАЛ ПАЛАС – ТОТЕНХЕМ НЕДЈЕЉА 15.15, КВОТА НА ДВОЈКУ 2,00

Многи мисле – ово је та сезона за Тотенхем! Сезона у којој би са Жозеом Мурињом на клупи могла да се нападне титула. Велики испит за шампионске амбиције Спурса биће у сљедећем колу, против Ливерпула, а да би у тај меч ушли како треба, Пјевци морају да савладају Кристал Палас који игра промјенљиво, углавном или губи или побјеђује и у 11 кола има само један реми. Јасно је шта је улог за Тотенхем, а квота на двојку у Моззарту је највећа на свијету!

Уживајте у викенду и зарадите уз највеће квоте на свету у Моззарту.

Коментари / 0

Оставите коментар