Певачица гради кућу на планини али не жели да открије локацију!

Певачица Јелена Костов одлучила је да побегне од градске буке. Сада је свој мир са породицом пронашла на планини чију локацији не жели да открива и управо на том месту она већ увелико гради кућу.

Забава 13.12.2020 | 13:11
Певачица гради кућу на планини али не жели да открије локацију!

- Побегли смо од Београда, јер време желимо да проводимо на планини. Планирамо током целе зиме да будемо на тајној локацији, јер ситуација са наступима је никаква, просто их нема. Пронашла сам ту свој мир, пре неки дан је почео да пада снег. Милина је била све то посматрати са прозора. Поред тога почели смо да правимо кућу, тако да није могло боље бити. Цео дан проводимо напољу, тако да немамо времена да се бавимо другим стварима. Не читамо ружне вести, само позитивно размишљамо – каже Јелена за и додаје да је имала осећај како се налази у вртоглу док је боравила у престоници.

- Стално сам имала наступе, снимања емисија, а сада дан почиње од самог почетка тотално опуштено. Нема никаквих обавеза. Све време овог света могу да проводим са сином и то ме чини најсрећнијом на свету. Много се везао за мене и сада могу више времена да му посветим. Пре сам стално имала разне активности и просто се навикао на то, али сада смо ближи него икада. Ово време што проводим са Милијом је драгоцено и не може никако да се врати – изјављује Костов, која још није сигурна да ли ће имати наступ за Нову годину.

 

Не знам ништа што се тиче Нове године. Из овог аспекта молим бога да се само ова ситуација заврши са короном. Не знам ни да ли имам заказан наступ или немам. Имам неке понуде, али о свему томе менаџери одлучују. На мени је да одлучим да ли ћу да радим или не. Можда се све смири до тада и буде боље – искрено говори певачица, која сматра да су певачи неправедно нападнути у јавности што су одржавали наступе.

Крајем лета певачица је прележала корону и из те борбе изашла као победник. Како сама каже, најбитније је да људи схвате да је здравље на првом месту.

 

- Схватила сам да постоје људи који верују у корону и који не верују у вирус. Рекла сам да не желим о томе да причам, јер ко год се о томе огласим, многи ме критикују. Будим свест, ко жели да верује нека верује. Ко не жели, не жели. Људи су на крају крајева схватили поенту да је здравље на првом месту и да без тога не може ништа. Битно је да то схватимо ако већ нисмо – говори Костов.

Извор: курир.рс/блиц фото: принтцреен

 

Коментари / 0

Оставите коментар