Нови савремено опремљени Робот центар од 18.децембра и у Градишци

Домаћи трговачки центар Робот  један је од водећих домаћих компанија у области трговине и производње на подручју БиХ. Куповина домаћих производа, вјероватно је и најважнија ствар у економији наше земље, а тај значај Робот је препознао од свог оснивања и у Босни и Херцеговини 1995. године. Компанија Робот ове године слави 25 година постојања, те  броји преко 2000 запосленика.

Република Српска 11.12.2020 | 10:26
Нови савремено опремљени Робот центар од 18.децембра и у Градишци

Као успјешна компанија, Робот сваке године отвара нове пословнице, а самим тим и нова радна мјеста те на тај начин директно утиче на смањење незапослености у БиХ. У времену када млади људи напуштају БиХ, компанија Робот запошљавањем у својим центрима, директно спријечава одлазак младих људи из наше земље. 

Тржиште је презасићено понудом, а купци могу бирати коме и када ће поклонити своје повјерење. Засигурно требате имати предност и квалитет над осталима да бисте опстали на тржишту и задржали мјесто међу најбољим.

Управо је компанија Робот, захваљујући својим високим стандардима, најбољим цијенама и врхунској понуди, већ дуги низ година веома успјешна у области трговине и производње. 

''С поносом најављујемо ширење трговачке мреже, 18.децембра отварамо још један хипермаркет у низу. Препознали смо потребе локалног становништва, те овога пута усрећујемо све грађане Републике Српске, у Градишци. Вјерујемо да ће купци бити задовољни понудом и услугом, а прије свега цијенама. За све посјетиоце припремамо велики број погодности и изненађења.

Отворење нове пословнице Робот у Градишци бит ће испраћено квалитетним и занимљивим садржајем, кроз подјеле поклона нашим купцима, наградне игре, многобројне промоције, дегустације домаћих производа и других изненађења. Оно што можемо гарантовати јесте да ће грађани Градишке бити почашћени новим мјестом најбоље породичне куповине уз супер ниске цијене. Више о самом отварању, јавност ћемо упознати у наредном периоду.'' – поручили су из компаније Робот.

Градишка ће добити савремено опремљени хипермаркет прехране и технике на површини око 4000 м2 и једној етажи. Компанија Робот ће запослити 50 радника за потребе одржавања нове пословнице, а за све посјетитеље у оквиру хипермаркета налазит ће се кафе пиззерија, играона, паркинг, као и остали садржаји услужних дјелатности.

„Ми смо тржни центар у којем купац има прилику да нађе све што треба на једном мјесту уз препознатљиво најповољније цијене. Одјел прехране, месница, пиљара, одјел хемије, робе широке потрошње, мали кућански апарати, бијела техника, акустика и алати је оно што ће наши купци имати и у новоотвореном центру у Градишци.“- речено је из маркетинг службе компаније Робот.

Друштвено одговорна компанија Робот судјелује у многобројним донацијама и спонзорствима и увијек је ту да пружи руку подршке онима којима је подршка потребна. 

„Дугорочна пословна стратегија Робота усмјерена је на раст и стабилност босанскохерцеговачке привреде. Робот је отворио своја врата домаћим произвођачима, као и пољопривредницима за дистрибуцију својих роба.

Наша мисија је пружити сваком купцу најбољи омјер квалитете и цијене кроз врхунску услугу те пажљиво одабран асортиман квалитетних и повољних роба са нагласком на домаће. Евидентно је да наши купци од нас имају велика очекивања, да за свој новац траже најбољи квалитет, а ми стално настојимо да њихова очекивања и испунимо.“– истакли су из маркетинг службе Робота.

Компанија Робот ће у наредном периоду и даље радити на проширењу продајних капацитета широм БиХ. У наредних шест мјесеци најављујемо отварање неколико малопродајних објеката. Очекујте нас и у Вашем граду! 

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

У току је

11.12.2020 13:57

Пуњење робом и припремање објекта за отварање и за тај период је обецана плата 700 км, ако након тога не направе платне разреде по систематизацији радних мјеста и не повецају плате, остаце без радника, мораце газда доци да ради на благајни. А бице лидери у градисци, немају овдје конкуренцију са овим асортиманом, све на једном мјесту, прехрана, одјеца, обуца, техника, намјестај, сва роба сироке потросње ма 4000м2 поврсине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма да

11.12.2020 18:05

У Градишци немамо ништа само чекамо Робот ха ха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанска Градишка

12.12.2020 10:08

Само да власи не помисле да је ово "исламизација". Багра је то. Свашта знају себи умислити. Браво за Бинго и Робот. Само напријед! Аферим!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.12.2020 17:12

Зашто се не јавиш доктору? има терапија за твоју дијагнозу.