Дорћолци спремају спектакл посвећен Џеју Рамадановском! (ФОТО)

Џеј Рамадановски преминуо је 6. децембра у сну у 56. години, а породица и колеге су неутешни и имају потребу да се на одређени начин поздраве са певачем.

Забава 10.12.2020 | 22:22
Дорћолци спремају спектакл посвећен Џеју Рамадановском! (ФОТО)

Његови суграђани Дорћолци, са којима се свакодневно виђао по крају, посебно су били скрхани одласком музичке легенде. Од тренутка када се почела ширити информација да је Џеј преминуо, Дорћол се "орио" његовим песмама.

Овог пута су Дорћолци одлучили да у част Рамадановског, на раскршћу двеју улица, направе спектакл, какав је достојан Џеја, његовог живота, песме и истине коју је оставио за собом. Анђелка Прпић је на Инстаграму изнела детаље.

"Његово Дорћолско срце престало је да куца, али зато његова душа наставља да живи. Петак, 20.00х Дорћол, у знак сећања на омљеног Дорћолца, на великом видео биму који ће бити постављен између Улица Душабова и Јеврејска, емитоваће се специјал са фотографијама и текстовима о нашем добром Џејки, након чега и део концерта из Сава центра из 1995. године", написала је позната глумица на Инстаграму.

Јавност се не сећа да су неком певачу после смрти суграђани припремили овакво вече за памћење. 

Подсетимо, Џеју је позлило у његовом стану на Дорћолу, где је био у строгој изолацији због корона вируса, те је екипа Хитне помоћи убрзо стигла на лице места и започела реанимацију, међутим, упркос свим напорима лекара, он је преминуо. Иначе, Џеј је пре три године оперисао срчане залиске у Бечу и тада су му доктори рекли да мора строго да води рачуна о исхрани и здравом животу.

Извор: курир.рс фото: принтсцреен 

Коментари / 0

Оставите коментар