Миа Борисављевић мења професију а помаже јој супруг Бојан!

Певачица Миа Борисављевић и њен изабраник Бојан Грујић решили су да привремено батале певање и отворе свој фитнес студио.

Забава 10.12.2020 | 21:42
Миа Борисављевић мења професију а помаже јој супруг Бојан!

Наиме, како се спортом обоје баве дуго и имајући у виду да наступа тренутно нема, ово је једина ствар, поред музике, коју могу да раде с љубављу.

"Дошли смо на ту идеју сасвим спонтано, гледали смо ове справе на интернету, распитивали смо се да ли их има у Србији, јер сам их желела пре свега за себе, за кућну употребу", рекла је певачица.

Иначе, није свима познато како су се Бојан и Миа упознали.

"Ми смо се гледали, трептали, док ја њега нисам прва пољубила. Ја сам све читала. Привлачност више није могла да се калкулише, а он да се питао, стајао би као кип још годину дана или пет година. Када сам му се бацила у загрљај одушевио се што више није на њему", рекла је Миа у емисији "Магазин Ин" својевремено.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-12-10/12102020065405.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="666" />

Миа Борисављевић и Бојан Грујић ванредно стање проводе са ћерком Емом у њеном родном Ваљеву, а како је певачица истакла - девојчица је шокирана, јер су оба родитеља стално са њом, што због природе њиховог посла углавном није случај.

извор: Курир.рс фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар