Син Оливера Мандића неурачунљив: Пребачен у Специјалну затворску болницу!

Даријану Мандићу, сину музичара Оливера Мандића, истекао је затвор од 30 дана због непридржавања мера забране приласка супрузи Јелени након насиља у породици.

Забава 10.12.2020 | 20:15
Син Оливера Мандића неурачунљив: Пребачен у Специјалну  затворску болницу!

Одмах након истека затворске казне он је пребачен у Специјалну затворску болницу јер је утврђено да је наводно неурачунљив.

Мандићу је наводно по налогу Трећег основног тужилаштва одређен затвор до 30 дана, а било је наложено и психијатријско вештачење. Према незваничним информацијама комисија од троје вештака утврдила је да је Даријан Мандић неурачунљив и он је послат на лечење у специјалну затворску болницу.

Мандић изазвао скандал када је пре месец дана хаварисао аутомобил своје бивше супруге, због чега је добио забрану приласка и комуницирања. Међутим већ сутрадан Мандић је поново дошао пред зграду своје бивше супруге и полиција је дошла и привела га.

Мандић млађи је за три месеца два пута био у притвору 30 дана због насиља у породици. Мандићи имају троје малолетне деце.

Подсетимо, Јелена и Даријан Мандић не живе заједно од априла 2018. године када је он напустио стан који је у њеном власништву, а у којем су заједно жвели. Званично су се развели 10. септембра ове године, а шест дана касније Јелена и њихово троје деце преживљавају пакао.

Извор: курир.рс фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар