Тужила свог дечка јер није хтео да је жени!

Једна девојка из Замбије предузела је крајње мере, јер њен дечко није хтео да је жени!

Занимљивости 10.12.2020 | 16:20
Тужила свог дечка јер није хтео да је жени!

Тако је Гертруда Нгома (26) из Ндоле у Замбији тужила свог дечка односно покренула правни поступак против свог младића ... Херберта Салаликија (28), оца њеног детета, који јој је, како тврди, обећао да ће се њих двоје венчати.

Жена, којој је очигледно било доста свега, извела је партнера пред суд захтевајући да изнесе своје будуће планове и изнела сумње у његову верност, пошто је наводно видела да „шаље поруке другој жени".

"Никада није био озбиљан, зато сам га тужила, јер заслужујем да знам каква ће бити наша будућност", рекла је Гертруда.

 

У своју одбрану, Салалики је рекао да жели да се ожени Нгомом, али да не може себи то да приушти, и додао да они „слабо комуницирају јер му она не посвећује довољно пажње".

Несуђена невеста рекла је суду да сада осећа да Херберт (28) није озбиљан у вези са њиховом везом, упркос томе што је већ дао лоболу. Лобола је у Замбији традиционална „накнада за захвалност" породици веренице и знак да ће се бринути о својој жени.

 

Пар никада није живео заједно, иако имају дете, а Гертруда живи са родитељима.

 

Судија Евелин Налвизе, у Кабусхи, саветовала је Гертруди да га „тужи због кршења својеврсног предбрачног уговора", али је додала да власти у овом случају не могу много да интервенишу.

 

Суд је пару саветовао да „своје разлике покушају да помире вансудски".

Извор: занимљовостидана.цом

 

Коментари / 0

Оставите коментар