Не може му нико ништа: Митра Мирића живог "сахранили"!?

Митар Мирић је још једна у низу јавних личности за које се поједини корисници друштвених мрежа објавили да је преминуо. Наиме, анонимна особа је написала ову лажну вест, која се врло брзо проширила интернетом.

Забава 09.12.2020 | 22:40
Не може му нико ништа: Митра Мирића живог "сахранили"!?

- Црни дани не престају ове године. Још једна легенда нас је напустила, овај пут можда и највећа након Шабана. Колеге се опраштају у сузама, а оде наш Митар - писало је у лажној објави на Фејсбуку.

Певача је ово много потресло и одмах је одлучио да правду потражи на суду. - Чиме се све људи служе, страшно! Митар је жив и здрав. Ово је лажна вест! Сад ћемо мало да се играмо на суду са овима који објављују лажне вести. Не може нам нико ништа - гласио је одговор Мирићевог ПР тима на његовој званичној страници на Фејсбуку.

Одмах затим огласио се и певачев менаџер Амер Хоџић, који је потврдио да је све у реду и да је Митар добро. Са сличним проблемима својевремено се сусрео и Аца Лукас, када су неки медији пренели да је погинуо, а случају покојног Шабана Шаулића то се дешавало више пута.

Извор: курир.рс фото: Драган Кадић 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

А

10.12.2020 15:25

Немозе му нико ниста јаци је од дусмана!

ОДГОВОРИТЕ