Ванземаљци и САД имају споразум као и тајну базу на Марсу?!

Пензионисани генерал израелске војске сигуран је да се та земља већ сусрела са ванземаљцима, али каже да се то крије као тајна из разлога што “људи нису спремни за то”.

Занимљивости 09.12.2020 | 16:34
Ванземаљци и САД имају споразум као и тајну базу на Марсу?!

Професор Хаим Ешед (87) скоро 30 година био је један од главних људи израелског свемирског програма и истиче да су се и Израел и Сједињене Америчке Државе већ годинама сусретале са ванземаљцима.

Ешед сматра да постоји “Галактичка федерација” која је настала договором ванземаљаца и Американаца, кои желе да истраже “материју од које је сачињен универзум". Овај пензионисани генерал тврди да су те две стране изградиле тајну база на Марсу испод површине планете, у којој своје представнике имају САД и ванземаљци.

Како преносе израелски медији, уколико је ово стварно истинито, то се поклапа са одлуком америчког председника Доналда Трампа да се формирају свемирске снаге као пета грана војске САД.

Није одгонетнуто колико већ траје споразум две стране, а Ешед је сигуран да је Трамп свестан да постоје и тврди да је први човек Америке био јако близу да открије да та бића стварно постоје.



Међутим, Галактичка федерација га је у томе спречила, истакавши да то раде како би зауставили масовну хистерију и става су да “људи морају још да еволуирају до нивоа на ком би схватили шта су свемир и свемирски бродови”, каже овај генерал за лист "Yедиот Ахаронот", а преноси “Тхе Јерусалем Пост”.

На питање зашто тек сада открива сазнања о животу ван наше планете, Ешед истиче да је то зато што су се променила научна становишта, и додао да је сада уважен академик.

"Да сам ово рекао пре пет година вероватно бих био хоспитализован. Међутим, у ово време људи говоре другачије. Немам шта да изгубим, већ сам освојио награде и признања, а страни универзитети ме поштују. Став међу људима о овој теми и у иностраним земљама се такође мења " каже Ешед.

Пензионисани генерал открио је више детаља у књизи “Тхе Универсе Беyонд тхе Хоризон”, где тврди да су ванземаљци зауставили нукеларне апокалипсе.

извор:телеграф.рс

Коментари / 0

Оставите коментар