Погледајте отворено писмо супруге министра Кошарца: Блудни живот изнад породице!

Супруга Сташе Кошарца (СНСД) открила је вечерас на фејзбук профилу ко је та "морална вертикала" и "мушкарчина"од министра Кошарца?!

Република Српска 07.12.2020 | 19:55
Погледајте отворено писмо супруге министра Кошарца: Блудни живот изнад породице!

Министар спољне трговине и економских односа Сташа Кошарац данас је добио животну лекцију своје, по свему судећи бивше жене, Сање Кошарац која је на свом фејзбук профилу јавности открила ко је приватно лик који се одазива на то име.

Објашњавајући ко је уствари приватно министар Сташа Кошарац, она је навела да ће га од "сутра памтити као некога коме је Бог дао готово све, а ђаво узео и више од тога".

"Данас је министар Кошарац кренуо на посао. Поново. Јуче је поново покушао да буде "узоран" отац и супруг. У међувремену је покушавао да буде љубавник. Од сутра ће га памтити као некога коме је Бог дао готово све, а ђаво узео и више од тога".

Она наводи да је прије двије године, према њеним сазнањима, министар Кошарац нашао љубавницу, млађахну, рођену 17 година послије њега, Александру Ивковић.

"О агонији коју смо моја дјеца, моја породица и ја, прошли у намјери да то превазиђемо, нећу писати. Министар Кошарац, његова породица, Александра  Ивковић и њена породица - мојој дјеци, породици и мени, покушали су да ураде много тога. То је тек за писање. Али, на другом мјесту.

Та "морална вертикала" и "мушкарчина", министар Кошарац - након што са Александром и цијелом свитом, није успио да ме убиједи да сам луда (дословце) и да је то само његова сарадница, побјегао је од дјеце и мене у очеву кућу, под изговором да мора чувати оно што је градио. Нас, моју дјецу и мене, чувао је Бог. Слава Му!

Након што, такође, нису успјели у намјери да ја поднесем захтјев за развод брака - услиједио је "витешки" потез", наводи Кошарчева законита супруга.

Тај, како га је назвала, витешки мушки потез огледа се у томе што је министар Кошарац поднио захтјев за развод, а она је то сазнала након позива радника из Центра за социјални рад.

"Напомињем - све вријеме , до тог 2. септембра 2020. и позива из Центра, министар Кошарац играо је улогу "савршеног" оца и супруга, али само са касиндолске адресе. Све вријеме негирајући да има љубавницу. И то је "поштеном" министру било мало. Умјесто споразумног развода, који сам искрено очекивала, добила сам плаву коверту у којој ме, подсјећам без икакве претходне најаве и образложења, министар Кошарац тужи!?

Након тога, спаковао је кофере и са својом "сарадницом" отпутовао да прослави у луксузу бококоторског залива. Ово вам не пише повријеђена жена, већ огорчена мајка двојице дјечака, којима је отац рекао да је на службеном путу. Након што смо га ухватили у лажи, моји синови нису хтјели да га виде.

Био је то разлог за још један потез министра Кошарца. Пријавио ме је у  Центар за социјални рад, безочно се и даље служећи лажима, тврдећи, без иједног доказа, да му ја не дозвољавам да види дјецу! Навикао ваљда, може му се...", открива Сања.

О агонији кроз коју, како наводи, пролази у Центру за социјални рад, пише се и на другим адресама.

Она објашњава зашто то сада и овдје на фејсбук профилу пише...

- Прво, ово је омиљено мјесто комуникације квази елите. Сви они, као и министар и "сарадница" му, живе инстант живот. На које су лажи и обмане спремни да би у јавности оставили "савршену" слику, нажалост потврђује и примјер мојих синова. Отац, након што их није видио мјесец дана, није разговарао с њима, већ се усликао за друштвене мреже, уз све лажне осмјехе и описе.

Друго, мислила сам да ће вријеме партија, томпуса и старлета проћи. Ја сам зрела жена.

Треће, и најважније, након свега, министар Кошарац покушао је да ушета славодобитно у мој живот, нудећи опцију да повуче тужбу за развод брака! Једноставно, тек тако, позивајући се на дјецу - као да претходно нису постојала!

Док је министар Кошарац, рецимо, био на Златибору са својом "сарадницом" и правио мали предах - како је написао у опису слика, његови синови борили су се за ваздух, притиснути болом и пригушеним јецајима, који су се потом проломили у најјезивије крике, како само и може из невиних дјечијих душа...

Покушао је министар Кошарац да ушета у мој живот тек тако - без извини и жао ми је, већ уз опаску да ја нисам зрела да прихватим оправдање које објашњава да је нормално имати љубавницу јер то раде сви! Можете ли да замислите ту бахатост?!" открива Сања морални лик министра Сташе Кошарца.

Након што, како наводи, није пристала ни да се министар Кошарац поново врати у њен живот, затражила је да материјално обезбиједи дјецу и њу.

"Е, ту се оголио и најскривенији мрачни дио министра Кошарца. Он и његов отац јуче су пријетили мојој дјеци, мојој породици, мени. Шта друго од те духовне недоношчади и очекивати?! Дирнуо си им у најсветије - материјално!!!

Зато вам пишем. Да знате, да знају да се не бојим. Има оних који не тргују емоцијама и породицом. Издају дјеце и породице не праштам!"

Описујући себе, ко је и кога има, Сања каже да је најважније што је мајка Марка и Уроша.

"У мојим синовима сваки дан видим Бога, видим љубав и снагу. Сјај у њиховим очима је једини сјај због којег и за који живим. "Сјај и биједу куртизана", уз "Вашар таштине", остављам онима који су прескочили не само школску, већ и животну лектиру. Не пристајте да будете они којима је оправдање за блуд, неморал, Содому и Гомору - то раде сви!", порука је Сање, законите жене министра Сташе Кошарца.

Одмах након објаве, Сања је добила и поруке подршке од родбине и пријатеља...

 

Биће занимљиво да ли ће на ово и како да реагује у јавности министар СНСД-а у Савјету министара Сташа Кошарац. Хоће ли бар мало да се постиди након исповијести његове законите супруге Сање и мајке његова два сина.

(БН)

Коментари / 239

Оставите коментар
Name

Душан

07.12.2020 20:09

Због оваквих дјела свугдје у свијету се подноси оставка само овдје кркани и не нају за то,Министар у једној држави мора бити морална личност изнад свега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Градиска

07.12.2020 20:22

Због оваквих ствари и оваквих ликова це пасти СНСД.Осиони,бахати,безобразни...Нацелник Козарске Дубице има љубавницу која иде на факултет у Н.Сад.То је најљепса цура у Дубици.Он је као био стипендиста да би је уселио у свој стан у Н.Саду и сваки викенд је тамо.Сви то у Дубици знају и опет је изабран.То је страсно.Али сви на будзету су на одредјено време,и сви морају донијети 100 гласова за посао,и нико не гледа о каквој се ту моралној накази ради.

Name

Неко

07.12.2020 20:52

То је и било за оцекивати од оваквог лика свима нама добро познатог. Утиса се афера корона зурке а сада сеx афера исплива. Ста це јос тога код њега бити видјецете само у наставку.

Name

Слађа

07.12.2020 21:04

Има он и једну која студира у Бања Луци, млађа од његове кћерке. Раденко Рељић је морална наказа

Name

Нострадамус

07.12.2020 21:25

@Горан Градиска.Нико није у једној реценици описао власт Снсд-еа као конобар из Бања луке.Рекао је цитирам:"Од синова нам праве наркомане,а од кцерки проститутке:"Нисмо ми то јос схватили јер јос је Снсд јак и има огромну подрску.Снсд влада као сто су владали Османлије Бегови тако да када се одлуцис да озенис знас да ти је будуца супруга прво веце провела са Бегом.Ови Снсд'-еовци су Османлије који имају само наса имена.

Name

ре Дусан

07.12.2020 21:47

А ко јој је крив сто се удала за искомплексираног патуљка...

Name

Брко

07.12.2020 22:14

Ово је један од најбољих Бурлетових министара. Мозете ли замислити какви су они најлосији?

Name

Владимир..В..

07.12.2020 22:21

Када је он спреман на такав цин према својој зени и дјеци ста народ да оцекује од Неустрасивог Клосарца него да глуми јагње у крду вукова .У нормалним дрзавама од којих ми јос стојимо далеко људи за мале ситнице дају оставке а овај ,,прави ковид зурке па ниста,малтлетира породицу и он министар срамота до неба.

Name

Ре

07.12.2020 22:21

Није њему циљ да ојача институције својом оставком него да их сруши и обесмисли. То су потпуно морално посрнуле и обољеле особе. Он мисли да је битан ако хода по ресторанима, одмаралиштима и морима у сред пандемије док се људи чувају и старији људи умиру. Гледа како да очува и покраде даље новац који ће му свакако бити одузет када његова секта падне и када изврши задатак због ког је и постављен. Када ово читам видим да смо исти као Молдавија и сличне земље, мада и на западу постављају овакве ликове. Што је већа наказа, то је подобнији за извршавање задатака. Ја да сам на мјесту ове жене само бих скупила свједоке и тужила га, а не бих се јавно експонирала и глумила жртву. Она је врло добро знала у шта се упустила. Треба да буде срећна што га се ријешила, а дјеца ће да буду добро уколико их не буде тровала причама о њему. Не подржавам овакво изношење приватних ствари у јавност, мада ко зна чим јој пријети па ће је јавност ипак чувати уколико изнесе проблем. У том случају се господји извињавам и желим јој све најбоље.

Name

Страниx00

07.12.2020 22:36

У Америци, лик на оваквој функцији ,одмах добије ногару,радно мјесто од сутрадан му је на Аљасци ,а лицне ствари му посаљу накнадно.

Name

РЕ Нострадамус

07.12.2020 23:13

Сад Ја видим зашто су Срби тако црномањасти...Само да вас још једном чујем како причате о чистоћи српске нације.

Name

РЕ РЕ

08.12.2020 03:33

А ТИ СЕ У СВЕ РАЗУМИЈЕС. БАР ПО КОМНТАРУ. ГЛУПОСТИ. ПРИВАТНИ ЗИВОТ ЉУДИ. ТО ОБЈАВЉИВАТИ ЈЕ ОГАВНО.

Name

Ре

08.12.2020 04:31

Види се није огласио да му ово спрема политичко Сарајево, али има времена...

Name

Андриц

08.12.2020 06:33

Драга зено,овакве ствари се не износе у јавност.То сто се вама десило остаје медју вама,ок,и медју васом сиром породицом,васим пријатељицама...А овако на сав глас кукати,јадиковати,оцекивати сазаљење јавности,зато сто је ето он тамо неки министар Клосарац,је дно дна,толико јадно,биједно.Нико њега не оправдава због свог поступка,погријесио је,схватице једног дана,али то није разлог да ви то објављујете на друственим мрезама зато сто сматрате да то тако треба јер,побогу,он је министар.Није вам довољно сто вас је понизио,него сами се срозавате јос дубље.Размислите мало прије него у вама проради бијес...

Name

АЈ ДОСТА ТРАЧА

08.12.2020 06:37

ЈАДНА МАЈКО ЈАДНИЈЕХ ..................... ПА ЈЕЛ МИ У СВИЈЕТУ ТРЕБА ДА ЧИТАМО ДОБРЕ ПРОЈЕКТЕ ИЛ ТАЈНЕ ИЗ ГАЋА ПОЈЕДИНИХ МИНИСТАРА. СТВАРНО ЛУД НАРОД.

Name

Кажем

08.12.2020 06:42

Жена је рекла, написала јавно да се не објашњава зашто нешто ради тако како ради, када јој муж дође са својим ћаћетином пријетити шта би она требала?! Сви виде, знсју, а она да се прави како је све у најбољем реду и лажна представа. Дође вријеме када је доста и готово. Такви сподобни имају подршку својих ћаћетина и матеретина, рађају синове и кћери вуцибатине које се као крмаче ваљају у блату, одгајају их у психопате и шта би требала сад? Удала се, па трпити га таквог, гледати га како уништава сопствену дјецу. Треба га осудити и то јавно, нека је, заслужио је. Добро да га је одстранила од себе и дјеце. Он министар, он зарађује јадан се пребива по Сарајеву, па му треба туђа жентурача да му да љубав, јадан он јер тешко му, нема му ко придржати нешто одоздо кад крене. Само ви браните такве идиоте.

Name

Наталија

08.12.2020 06:48

Како то обицно бива: около гладац, а унутра јадац!

Name

Министар

08.12.2020 07:02

2014. "дипломирао", са 40.година??? Читај - купио диплому!!! И он! Па јел има неко од ових политичара, да је бар школу завршио, како Бог заповиједа? Тј има ли ко писмен, од ових, самонаметнутих који воде ове банана "државе", или су сви са основном школом! Мислим, зашто смо, онда, обарали стари систем, који нас је водио до 90.тих, и узалуд ратовали и гинули, ако и даље настављамо њиховим стопама, тј, да нас воде разни бравари, димњачари и шинтери?!

Name

За Владимира

08.12.2020 07:09

Узгред, ово му је трећа, законита, жена! Ко се имало разумије у те ствари, све ће му бити јасно!!! Значи да је он у стању, женити се и разводити 20 пута, јер му то ништа не значи - није га брига ни за женама, ни за дјецом! Морална наказа! Ето, такви нас воде!

Name

Теслиц

08.12.2020 07:14

И онај нас вјецити губитник у Теслицу, бивси министар, има љубавницу с којом има и дјете. Посто је Теслиц мали град и све се зна, купио јој је стан у Новом Саду

Name

Да је

08.12.2020 07:39

Ђубре од човјека сазнао сам давно док се увлачио у дупе Милету Ковацевицу од кога је посуђивао и новац а касније му окренуо ледја и пљувао га ...а Миле га је увео у спортске воде. МИЛЕ није вјеровао да је Сташа фукара ...ал ето све додје на своје..сад је одбачен од супруге дјеце а и "сарадница' це му брзи дати ногу.

Name

ре Горан

08.12.2020 07:39

Па и у опзицији има оваквих.Људи се баве политиком због новца и жена.

Name

Борац

08.12.2020 07:49

Само се сетите,када је онај новинар звао рудоњу. Преставио се као председник Хрватске. Питао га да додје и дал има какви цура. А он му одговорио. Наравно да има,одвесцу те тамо.

Name

Те Горан

08.12.2020 09:19

Треба увести закон да се сви такви ликови прате,ухватити их,лишити досадашње функције,казнити јавно.

Name

Те Страниx

08.12.2020 09:21

Мислиш као Трамп?

Name

Ре

08.12.2020 10:32

Имам и ја питање за госпођу Сању Кошарац пошто видим да говори о неком моралисању, питање је следеће: када ће те ви на РТРС-у објективно извјештавати и престати бити јавни сервис једној политичкој странци, мислите ли да је то морално новинарско понашање? хвала

Name

Сундјер Боб

08.12.2020 21:17

Људи,зашто се ложите на овакве будалаштине? Кога брига за приватне ствари појединих политичара? Гледајте како опстати и сачувати здравље у овим поганим временима.

Name

Милко

07.12.2020 20:12

Па ста си оцекивала драга госпидјо кад си се удала за крадљивца цигле из црквеног двориста? Колико оцајан неко мора бити да се уда за таквог лика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

07.12.2020 20:26

И те крадљивце цигле прими неки црквени великодостојник у виду протујереја или епископа који му цита славу.

Name

ре Милко

07.12.2020 20:36

Колико човјек мора бити очајан па гласати за њега.На задњим општим изборима ,добио је око 23.000 гласова.Сви ти гласачи су знали ко је он и шта је он.Опет су гласали.То је СНСД у правом смислу.Сад ЋЕ ВЈЕРОВАТНО И ЖЕНА Начелника Источног Новог Сарајева,Љубиша Ћосић,коју је оставио из истих разлога као његов партијски колега Кошарац написати исто писмо.

Name

Па

07.12.2020 23:39

И због тебе се раније развео ??

Name

рех

08.12.2020 10:01

У њег је дакле ушао Сотона.

Name

Фуј

07.12.2020 20:16

Какав безкарактерни кретен! Срам га било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђуро из Модриче

07.12.2020 20:42

Сто?

Name

Ре фуј

07.12.2020 21:54

Морална слика и прилика припадника СЕКТЕ. Готово исти случај и у Власеници. Начелник и замјеник са конкубинама а дјеца (два сина) сирочад са мајком.

Name

Рајка

07.12.2020 22:14

Ма ста реци о црвеним сектасима кад газе своје поридице због спонзоруса онда нема ста багра неби другима здравима правима уцинила.Гадна је то багра људи бозији а спонзорисе треба пиродица унаказити их све јер наказе наказе наду.

Name

Ана

07.12.2020 22:28

Нема он људски особина нити родитељског срца један дан кад све падне у воду и додје вријеме да се исповидис за секунд Богу ондацес тек да видис колико си гресан ,сви они који су заводили тудју дјецу и искориставали сиротињу и примјењивали силу један дан морају полозити рацуне пред Богом а ти рацуни су увијек трагицни ономе ко није крив из њихове породице..на некое кола се сломе

Name

ре Ана

08.12.2020 08:09

Не подржавам што он вара своју жену али чуј он је завео туђе дијете.Па што не иде радити негдје у пекару,бутик,продавница као друге дјевојке него је допустила да буде заведена.

Name

Ивана

08.12.2020 08:38

Александра и тебе иста судбина цека.Ко лазе својој зени и дјеци,лагаце и народ и дрзаву и оца и матер...све редом.Ако се удас за њега и родис му дијете,пробудице те једне ноци плац дјетета,успут цес погледати на фацебоок а он са неком другом као некад с тобом.Лазов остаје лазов.

Name

Драган

07.12.2020 20:19

Цовјек метар и зилет, комплексас, досао из неке селедре и залијепио се за сафалт. Није лако све то издрзати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.12.2020 21:15

Ко би рекао да је тај испрдак од метар и зилет такав блудник?Досад сам мислио да је само способан за криминал и разне преваре.

Name

Моника

07.12.2020 20:19

Зар он није оставио једно дијете прије ове? Мислим да сам цитала негдје. И у биографији га није наводио. Од таквог цовјека се мозе оцекивати само најгоре. Нема наде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВГ

07.12.2020 21:50

Има кцерку из првог брака у Вишеграду која има вец 20.г.

Name

Бос

07.12.2020 20:20

Па већина политичке елите је Содома,курвари,преваранти,лажљивци, лопови,саможиви ,бахати,једноставно речено људски шљам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.12.2020 23:27

Нису они никаква елита него обицни олоси и хохстаплери.

Name

Xx

07.12.2020 20:21

Драга зено он је љигавац. Доста си га и трпила. Морална наказа није за брацне заједнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОН

07.12.2020 20:21

НА ОБРАЗУ СЈЕДИ А ПУСТИО И БРАДИЦУ ДА СЕ МАЛО ЗАМАСКИРА.КОЈА СПОДОБА НАС ПРЕСТАВЈА У СВИЈЕТУ ДНО ДНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјокс

07.12.2020 20:22

Хмм..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

07.12.2020 20:22

Секташ је то

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРИМЕР:

07.12.2020 20:24

Верника,патриоте укратко-БАЛКАНОИДНЕ МУШКАРЧИНЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миркан

07.12.2020 20:25

Благо теби ти си се поново родила,ријешила си се будалетине,а кад ће мо ми да га се ријешимо? Кад не буде на функцији а надам се та ће то бити убрзо па да онда видимо тог љубавника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бас тако, цему зал

08.12.2020 17:31

Док је бар несто ваљао то је искористила, сада је емоциоално измасакриран, стар, фула циста. Нека му се неко други бакце старом стразњицом....

Name

На залост

07.12.2020 20:26

Уз дузно постовање породице али он је мени увијек лицио на вепра. Господји подрска.. тако је млада зено, храбро, овакав муз је сметња твојој лицности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

07.12.2020 20:28

Не знате колико сте сретни Ви и Васи синови када сте се ријесили искомплексираног дебила.Који га дебил стити од њега је ово било оцекивати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вангге

07.12.2020 22:32

Ова господја у зивоту зивјеце сретно,а овај лик убрзо пропада и за врло кратко вријеме долази до просјацког стапа ,у једном трену скренуце са памети и од тада свице дага заобилазе и он постаје нико.

Name

ДЈУРО НОВИНАРОВИЋ

07.12.2020 20:28

САЊА СВЕ ЈЕ ИСТИНА, ТАЈ ДРИПАЦ ,, СТАШИЦА " ДОЛАЗИИ ГОДИНАМА У НАШ ГРАД ОРАШЈЕ, СА СВОЈОМ,, САРАДНИЦОМ" У ХОТЕЛ,, ДЕРБY" ДАНИМА И НОЋИМА, ИМА НАС 100 СВЈЕДОКА, СВИ БУДЕМО УЗ ТЕБЕ, ТУЖИ ТУ БАРАБУ И СВЕ МУ УЗМИ ДА ИДЕ У КОНТЕЈНЕР И ТАМО ДА СЕ ПРОВОДИ, ОД ПАРА НАРОДА У БОСНИ И ХЕРЦЕГОВИНА, ВИШЕ ПУТА ЈЕ ВИДЈЕН СА,, ЊОМ " НА САЛАШУ У БОШЊАЦИМА, КОД ЖУПАЊЕ, У СЛАВОНИЈИ, КОНОБАРИ СВЕ ЗНАЈУ.. НИЈЕ И'М НИ ФЕНИНГА НИ ЛИПЕ ДАО БАКШИША, СМРДУЉА ОД ЧОВЕКА, ВИДИТЕ ДА ЈЕ ОД МУКЕ ПУСТИО ШАРЕНУ,, БРАДИЦУ" ДА НИКО НЕБИ ПРЕПОЗНАО,, СТАШИЦУ ".. НИ ДОДИК ГА НИЈЕ ПРЕПОЗНАО, А ДОЗВОЛЕ ЗА УВОЗ-ИЗВОЗ МЕСА ИЗДАЈЕ РВАТИМА И МУСЛИМАНИМА ЗА ВЕЛИКУ ПРОВИЗИЈУ, А СРБИ НИШТА НЕ ДОБИШЕ, САМО ВЕЛИКЕ ЦИЈЕНЕ У МАРКЕТИМА. ЧЕКАМО ВАС У ОРАШЈУ, НА САВИ.....ПОЗДРАВ САЊА НЕДАЈ СЕ, УЗ ТЕБЕ СМО....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.12.2020 22:36

СТА ТО РЕЦЕ СИНКО АКО ЈЕ ТО ТАКО ОВАЈ ЦОВЈЕК ЈЕ ЗА ПСИХИЈАТРИЈЕ НЕЗНАМ СТА БАЈА ЦЕКА СА ОВАКИМ БУДАЛАМ У ДРЗАВНИМ УСТАНИВАМА,,ОНИ СУ ОПАСНИ ПО НАРОД И ОКОЛИЦУ СВАКИ ДАН НЕКЕ АФЕРЕ НИКАД БАЈА ДАИХ ДОТЈЕРА У СУРУ ,,А И КАКО СВЕ СУ ТО КРИМОСИ.

Name

Срб

07.12.2020 20:28

Човјек живи свој сан, па пустите га да ужива, проблем је само што су они већином сви као што рече Чубриловић:криминалци, педери, наркомани,педофили, а ево и курвари и ко зна још шта, а ови њихови гласачи очекују нешто добро од њих...па он не води бригу о својој дјеци, а да води о вашој...али важно је да он зна ко је издајник, а ко велики србин...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Познавалац - обавијештен

07.12.2020 20:30

Овај Кошарац има, мислим слабије сам чуо, негдје уз Дрину, чиними се властити Хотел, можда са неким кримосом, молим новинаре да провјере. Информација је из озбиљне руке, али истраживачки новинари неке провјере лично и документовано, да зна и ова жена што пише и нека зове новинаре, истраживаче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.12.2020 03:30

Па и госпођа је новинар и тв водитељ, ако се не варам.

Name

Коментар

07.12.2020 20:34

Клосарац остаје... клосарац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

07.12.2020 20:36

Па драги мој народе ако нисте знали Кошарац је као човијек дно дна и љига невидјена.Неморалног човујека нешта неможе да увриједи,а замислите остале ликове у СНСДу.Смрад од човека!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуско

07.12.2020 20:37

Готови су! Полако пуцају по свим савовима. Сад је само питање ко це од њихових симпатизера на вријеме окренути на другу страну, а ко це потонути са њима. Вјерујем да це их бити једно 12 као сто је и са Мицом потонула само неколицина љигаваца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

07.12.2020 20:48

Рече један социолог Јово Бакић, "хватаћемо их по улицама", додајем на доживотне робије и рад.

Name

Драгиша

07.12.2020 20:37

Бахатост власти опет има кретени што задњих гласају, ваљда што добро лажу глупи народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Развратник

07.12.2020 20:37

Повраца ми се од ових лазних моралиста. 90 % људи има љубавнике и љубавнице, а овде се сви несто праве наивни. Зена је исфрустрирана и одлуцила је да музу напакости на овај нацин. Ниста није постигла. Љубавнице нису законом забрањене. Сад му је јос висе дигла цијену...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

07.12.2020 21:00

Сања није никакав лажни моралиста, већ жена без и једне моралне и људске мрље. Велика подршка за "Цоки" која се нема чега стидјети нити за чим жалити, само напријед! Ви који прељубу, разврат, педофилију, педерастије, трибадије и остале девијантне склоности сматрате нормалним и "у тренду", молим вас останите кући, гледајте фарму и задругу и живите живот по нормативима Пинк и Хаппy телевизије, али закључани иза својих врата без могућности репродукције јер тако нама осталима дајете наду да није све изгубљено, да ће доћи боље сутра и да ћемо се вратити на прави пут гдје ће се поштовати људски квалитети, а не материјални.

Name

За твоју информацију

07.12.2020 21:26

Закон у руке, укљуци закрзљали мозак и мало се едукуј....

Name

Дарко

07.12.2020 22:44

А у чијим очима је овом смраду дигла цијену? И која је цијена овом папку?

Name

Лукавица

07.12.2020 22:53

Сања није написала кључно, а то је да ке годинама физички злостављао. Вјероватно се срами што је толико трпила. Сања је дама и дивна жена. Жена какву он никада није заслуживао.

Name

Ре Ја

07.12.2020 22:59

немогуце да "Цоки" није знала са ким зиви и какав јој је муз. Вецина у РС знају да је љигавац и криминалац а она није знала! Вјероватно је и њој било добро, игнорисуци поријеклпо прихода и доброг зивота. Сад се то пореметило и Сања је као прогледала. Најзалосније је сто увлаци дјецу у своје интиге.

Name

Канада

08.12.2020 04:47

Коме је господја " дигла цијену" , црни " Развратнице" ? Зар је могуце да се оном пајацу и простаку мозе подици " цијена" ? Додусе , мозда си и у праву. Тацно , једино стоци на пијаци се мозе подици или спустити цијена а понасање , назалост, вецине ткз. политицара и у приватном и у јавном зивоту на тим просторима се једино мозе упоредити са понасањем стоке . На пијаци или изван ње , свеједно. А за твој коментар , Развратнице , могу само реци да ниси ни свјестан колико си јадан , у мозгу, у дуси а , богами , изгледа и негдје другдје . Ех, Балкане , Балкане мој, кад цес у цивилизацију ?

Name

...

08.12.2020 06:54

Јако да не, дигла му цијену, ено позлатио се сад. Јавно осудити и треба, ако је у реду јавно са туђом жентурачом ландарати, онда шта је проблем. Још ћаћу доведе психопата нахајцани да је нападају, пријете, шта ту треба крити кад кажете сви све знају. Људи нека се разведу, зар није логичније слободно живјети како желиш, чуј модерно било од 90., шта се правите луди.

Name

Истине ради

08.12.2020 07:59

Јашта, јашта, а не свашта. Ово све му баш диже цијену и рејтинг. И препоручује га. У партији којој припада и коју слави, у политичком окружењу у којем се креће, у свом природном станишту у којем живи и столује, краде. злоупотребљава и незаконито стиче. До тога је њему стало, а не до некаквог морала, друштвене етике, образа, части и поштења. И овог подвижника охрабрује и снажи за нове подвиге и подухвате.

Name

Данка

08.12.2020 17:31

Ето, тек сада видис како је кад ти се неко петља у брак. Он се и због тебе развео од пријасње зене ! Има кцерку из тог брака. СТО НЕ ПИСЕС МАЛО И О ТОМЕ ?

Name

Перо Крецо

07.12.2020 20:38

Ракија му је боли глава!

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

07.12.2020 21:16

Мислиш од ракије му боли глава.

Name

Ре

08.12.2020 03:35

То Србине, не треба 50 КМ, доста је пред изборе и једна литра.

Name

Сања сања

07.12.2020 20:40

Велика подрска и све похвале за господју Сању и нену дјецу!!! Они трпе велику неправду, пролазе пакао на земљи. А ово Додиково недоносце од свалера,нека се стиди . А неце јос дуго ни узиват.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мисо

07.12.2020 21:11

Ма то су идиоти као Смитран из борацке неодољиви љубавник који је уцјењивао зене погинулих бораца за узврат тразио секс и паре. Док народ гладује они се љубавису имају све у зивоту и тразе висе од тога подрска за господу Сању а томпус дубре остаје дубре као и његов сеф Додик.

Name

Бекријааа

07.12.2020 20:47

Клосарац је продавао лазну природну ракију, има лазну диплому, лазни изговор за корона парти....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

07.12.2020 20:50

Клошарац је људски талог то да смо начисто. А његова жена ова иста која пиише ништа боља није од њега. Годинама је лагодно живјела на терет грађана које је сацрвеном сектом вокшебно грабио Кошарац (иначе полу писмен). И даље би она уживала са њим да је није преварио. Ским си такав си сестро, ништа боља од њега ниси. Жао ми је увјек кад се брак распада јер дијеца испаштају. Али своме народу чинит зло а себи се надати добром, не може. Кад црвена секта падне, кад остане без позиције и привилегија, тад ће Клошарац постати Клошарац у правом смислу ријечи. Само полако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фидзи

07.12.2020 22:08

Тако је. Све си у праву 1000%

Name

ја сам ту

07.12.2020 23:34

Дај бозе да буде ускоро да падне бурле и његова секта јер он бира сву багру а да су зене другације били би сви ми гола сиротиња јер оне гледају само на профит.

Name

СУД

07.12.2020 20:50

Бахатост и сила као свих из власти,мидле да могу све и да су свемоцни,а зацас се тоцак среце окрене и падне се на дно....Драга господјо свака цаст на искрености и писању из срца,јер овај цовјек бивси твој је дно дна лицемјерства и политицког дјеловања,лоповцина и манипулатор...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранислав

07.12.2020 20:54

Па он и у Вишеграду има "одбачено дијете и супругу"....из првог брака.....која се такође зове Сања?

ОДГОВОРИТЕ
Name

СА

07.12.2020 21:35

То Сања не помиње, тад јој је годила његова развратност.

Name

Палее

07.12.2020 22:10

Тако је. Знала је за кога се удаје, сад јад нема суски сад не ваља. Иста је она он али иста

Name

За Са

08.12.2020 07:24

Поменула је; ниси читала с разумијевањем, па прочитај још једном!

Name

Реално

07.12.2020 21:02

Косарац је једно обично говедо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

родјо

07.12.2020 21:06

Ста би ова сподоба могла радити у влади господина Кривокапица??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биља

07.12.2020 21:08

Због ове фландре је оставио зену И дијете. Није ваљда такав тупсон да помисли да му је задња.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ста мислио да мислио

07.12.2020 21:41

Он неце бити задњи....

Name

Зага

08.12.2020 09:51

АКО ЈЕ УШЛА У БРАК С ЊИМ,А ЗНАЛА ДА ЈЕ ОСТАВИО СУПРУГУ И ДИЈЕТЕ,ТУ НЕМА МЈЕСТА ДА ИЗНОСИ БИЛО ШТА ЛОШЕ О ЊЕМУ,ЈЕР НИЈЕ НИШТА БОЉА ОД ЊЕГА!!! ЧАК МИ ЈЕ ДРАГО ДА ОСЈЕТИ КАКО ЈЕ ПРОСЛА ЊЕГОВА ПРЕТХОДНА СУПРУГА...

Name

Слобо

07.12.2020 21:09

Свака част госпођи Кошарац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

07.12.2020 21:11

Па могао је и љепшу наћи види јој слике доле зубе избацила иста она Вулићка из Добоја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

07.12.2020 21:11

Не браним га, шта више осудјујем га ал ово је задирање у приватни живот и нисам поборниг тога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОЗДРАВ

07.12.2020 21:34

СВЕ МИ ЈЕ ЈАСНО,САМО НИЈЕ СТА ДОДИК УРАДИ ОД ОНАКО ЈАКЕ СТРАНКЕ И ОВИ САРЛАТАНИ ЦЕ САХРАНИТИ СНСД У ЗЕМЉУ НИ ТРАГА НЕЦЕ ОСТАТИ.СВЕ СМРАДОВИ СУ МУ ОСТАЛИ НА ВАЗНИМ ФУНКЦИЈАМА А ПАПЦИ КОЈЕ ЈЕ ПРИГРЛИО РАДЕ МУ ИЗА ЛЕДЈА И ГЛЕДАЈУ ДА МУ СЛОМЕ ЛЕДЈА.САМО ИМ ЈЕ СНСД МОСТ ПРЕКО КОГА ЗЕЛЕ ДА СЕ ДОЦЕПАЈУ ВКАСТИ.СВЕ ЈЕ ТОЛИКО ЗАТРОВАНО,СНСД ЈЕ ЗАТРОВАН ГОРЕ НЕГИ ОВА КОРИНА СТО ХАРА СВИЈЕТОМ.

Name

У питању

07.12.2020 21:35

Је заједницки зивот ако знас ста то знаци. Ту постоји таконска одговорност у брацној заједници два супрузника, о цему ти талабасас.....?!

Name

Ре Марко

07.12.2020 21:44

Да би писао несто исправно морас имати здрав разум и основну цестицу морала,зато се не хватај да писес коментаре испадас глуп у друству.

Name

А није Ц

07.12.2020 23:14

Ако је приватни живот, што се онда хајцао са том сарадницом. Чуј задирање, приватни живот! Нека је објавила, сад нека сви знају. Највише ЧОВЈЕКА може заболити што такве вуцибатине застрашују те, ни дјеца И'м нису света! Гадови, хајцајте се, изволите!!!

Name

косс

07.12.2020 21:18

Ово је онај министар са мегатренда

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нема тајни

07.12.2020 21:18

Сви су то знали. Добро је сто сте га конацно поставили гдје му је мјесто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Суад

07.12.2020 21:19

Тог лика (министар)) видио сам синоћ у Термаг у на Јахорини, ни мало није био тужан и забринут. Шта ће кад му све добро иде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука Лабан

07.12.2020 21:19

Сташице, прво врати цигле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СОКОЛАЦ

07.12.2020 21:24

Их, сад кад поцну зене писати,ова Копривицина зена це написати роман,а и ове остале!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

08.12.2020 06:58

Их, ти једва чекаш кад ће шта ко објавити.

Name

Паја

07.12.2020 21:25

Сања, можда ти ово све раније ниси знала, по оној "Онај ко треба посљедњи сазна." Међутим, широј јавности, нарочито његовим гласачима, његова развратност је одавно позната. Изгледа само Ти ниси знала или ниси хтјела да знаш из неког разлога. Него, није он развратан по природи. По природи он јесте онај фини, углађени момак, са репутацијом, у каквог си се ти загледала. Искварила га је ситуација, није он те изазове могао да поднесе, јер да их је поднио не би догурао до министра и важног лика у странци. Ти то знаш, као новинар прије свега. Знаш Ти, да данас уз успјех, политички или "бизнисменски" иде развратност у 95% случајева. Сања, није његова развратност само у превари тебе, Ти знаш да развратност подразумјева много шири спектар лошег понашања. Гласачи (вјероватно и Ти сама) то воле и зато гласају за њега и њему сличне. Имаш ли неки други аргумент зашто би за њега гласали?

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Пају

08.12.2020 07:29

Па кад је онда покрао те цигле, из Црквене авлије : у вријеме, прије политике, док је још био " фин и неискварен", или послије, кад је ушао у политику и "искрварио" се?

Name

Радован

07.12.2020 21:26

Па љепша му је зена од љубавнице. ...и то је министар..фууујјјјј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бок

08.12.2020 03:46

А када је то љубавница била љепша од жене. Госпођо, како рече покојни премијер : "У Србији када човјек гура камен уз брдо, људи навијају за камен." Српска, исто је то. Будимо људи иако смо Срби.

Name

Паук

07.12.2020 21:26

Потпуна подршка госпођи Сањи, а шта друго очекивати од гос.Кратког, који је дуг ко фебруар, а звали су га и клупко ваљда због физичког изгледа а ово показује и духовни живот дотичног кратежа.Јадан је, а дјеца ће упамтити ко им је отац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

07.12.2020 21:37

Само напријед кроз слицно сам просла,када се домогну новца умисле да су битни позељни да их младје зеле. Како да не па гдје су прије биле?,кад су кретали у каријере све то зене изнесу,иза сваког успјешног мушкарца стоје јаке и успјешне зене. Најважнија и најбитнија су дијеца. Имовина,паре ... не битно и пролазно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Застити своја права

07.12.2020 21:39

И права дјеце. Закон је на твојој страни,да имас право на приватни зивот по својој мјери ван тог заједницког гдје си обесправљена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Круна

07.12.2020 22:45

Такво понасање је за сваку осуду. Запоставити породицу и дјецу зарад друге особе је крајње неморалан цин. Медјутим, не треба изгубити из вида да постоје и многе зене које цине то исто. Запостављају муза или дјецу зарад љубавника. Она казе да се бори за дјецу која су, измедју осталог, ипак код ње, а не код оца. За ста би да се избори? Да отац не видја своју сопствену дјецу? Нема тог закона који це јој тако несто одобрити. То су права која се не могу ускратити ни по ком основу, сем ако је неко од родитеља тески наркоман или се налази у лудници. Знаци, оцигледно јој је повриједјена сујета након евидентног понизења које је дозивјела, али као сто неко реце није се залила кад се удавала или кад је узивала бенефите тог брака, све док није постала свјесна љубавнице. Плус из њене објаве је видљиво да је дузе вријеме знала за љубавницу, али није хтјела да поднесе захтјев за развод брака, па се насла увриједјена сто је он њу "тузио"! Сваки студент права зна да је то "тузба" само формални назив и да се у сустини нико не тузи и не прогласава кривим, вец се ради о обицном захтјеву за развод.

Name

Добро је сто је

08.12.2020 10:41

Стрпљиво сацекала да он њу тузи.

Name

Вук

07.12.2020 21:47

Колико ја само знам њих који имају љубавнице, а колико би их имало још да може? Треба донијети закон да сваки мушкарац који жели и може, може имати бар двије жене и ових проблема неби ни било. Нажалост, ја ни са овом једном не могу изаћи на крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Клосарац- кепец

07.12.2020 21:49

Кад се сељациц мали, набријани доцепа мало новца и власти, нико вазнији од њега. Он лици на бацву за купус, сири но дузи. О љуцкости, интелигенцији, способности да не прицамо. Ова мала профукњаца це га мусти до 2022- е, а онда це бити " цао аморе".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорчанин

07.12.2020 21:50

Млада и лијепа, баш му завидим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Млађа

08.12.2020 07:32

Јесте, ал љепша није! На њену жалост, доста поружна!

Name

Позната

08.12.2020 12:09

Студентица из Требиња студирала по Јахорини....

Name

Метар

07.12.2020 21:50

Метар и жилет толико је висок та момчина и спрдачина од човјека , која гуска је отишла са њим у кревет то ми није јасно , а то све говори о Снсд и њеним кадровима , е сад се треба позабавити мало и са осталим јебцима из Снсд почевши од Шпирића + РТРС а и Тегелтије +Мркоњића ,па и остале из улице црвених фењера у згради владе , све се зна!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко ти је крив

08.12.2020 09:12

кад ти нећеш. Неко мора. Видиш колико је незадовољених жена на Балкану!!!

Name

Ре

08.12.2020 12:07

Није она отисла у кревет због његове лепоте. Паре су у питању. Стан,ауто,мало злата и првод. А онда нога у задњицу.

Name

Ефендија Клошарац

07.12.2020 21:54

...са сарајевског ифтар дернека у доба полицијског часа.....На шта спадосмо кад жваљо постаде плејбој и има блудни живот

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срб ин

07.12.2020 21:59

Сташко несташко. Ццц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

07.12.2020 21:59

Кад ћеш написати које слово о физичком злостављању и насиљу које су му челници-криминалци полиције у Источном Сарајеву успјешно заташкавали?

ОДГОВОРИТЕ
Name

синдром

07.12.2020 22:00

Из постовања и пристојности према породици,постоји несто сто треба и да остане у тим оквирима.Оно сто је занимљиво је тај синдром МОЦИ,кад нападне и поцне да нагриза мозак и дусу неспремног и недораслог за то. Да би постао господин,у правом смислу те ријеци,није довољно само пусити томпус,а о моралним нацелима једног министра и да не тросимо ријеци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има

07.12.2020 22:00

Има ли ико нормалан око Додика , шта се ово људи дешава , Снсд се руши као кула од карата, почела је бјежанија јер на површину излази све шта се ради и ко ради а на крају ће највише најебати Додик , све ће свалити на њега, има ли он љубавницу ?, свашта се прича ......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Омо

07.12.2020 23:00

Мајмун.

Name

Мило

07.12.2020 23:16

Мислим да нема !

Name

XXЛ

08.12.2020 04:48

Ж. Поповић-Драгичевић је та. Дао јој око 6.000.000 КМ, мислим нашег новца.

Name

Велики

07.12.2020 22:10

Сви велики снсд-ови воде исти зивот.

ОДГОВОРИТЕ
Name

!!!

07.12.2020 22:11

Е мој народе,несретни народе, коме ти дајес свој глас? У ције руке стављас судбину своје дјеце,своју будуцност? Некада давно је породица била светиња. Из цеститих и здравих породица радјали су се цестити људи,родољуби,који су били понос свога рода,своје отадзбине.Образ и цаст нису имали цијену. Ови које данас славис су од друства направили септицку јаму која је пуна до врха. И сто су висе бахати, безобразни, неписмени ти , умјесто да их казнис, све висе их наградјујес. Да ли се они који подрзавају овакве икада запитају у каквом це друству зивјети њихова дјеца ако овакви и слицни и даље буду одлуцивали о насој судбини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

07.12.2020 22:11

Е ко нам кроји судбину. Није у стању брак себи да организује а води дрзаву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

???

08.12.2020 09:36

Управо се и ја питам исто! Зашто народ увијек гласа за овакве? Гласајте за пошенег човјека макар сумњали у његове способности! Од барабе се ништа добро очекивати не може.

Name

Шверцер

07.12.2020 22:12

Једна људска и морална наказа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ее

07.12.2020 22:19

А нико не мисли на те дјечаке. Они ама баш ништа нису крива и не треба их у то увлачити, за њихово добро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КЛОШАРАЦ

07.12.2020 22:26

Ало дебили, дижете том смраду цијену овим објавама, овдје људи за такве каже "АЛАЛ ВЕРА МАЈСТОРЕ" ееее.... 17 година, а ја јадан и дан данас с оном својом, нема морала у овом друштву

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.12.2020 00:47

Јес' још уз ракију....

Name

Паја

07.12.2020 22:29

Има ли неко сачуван видео (многи су снимали) како Кошарац води коло на Вучијој Лици, да објави . Људи то је УПИШ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јела

07.12.2020 22:38

Тај мали, дебели прашчић... Ако је он икада био твој избор, не жалим те непозната жено. Није ти сметало да 10 година са њим арчиш наше нове, а сад кад се ту интегрисала нека друга, сад ти то смета. Мораћеш да испашташ због одлуке да се оплодиш са малим, дебелим гицком прасићем. Извини, али тако је!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

08.12.2020 07:06

Јадна ти Јело, оплођена ти глава са поганим мислима. Као да ти знаш како је она хтјела и какав живот је имала без њега, с њим. Немамо појма. Али дефинитивно оваквим узгајаним луђацима треба стати у крај, па чак и да је погријешила у избору.

Name

бане

08.12.2020 10:06

Тако је Јело, најбољи коментар

Name

Браво

08.12.2020 22:07

Браво на коментару!

Name

100 %

07.12.2020 22:43

Не знам што да напишем то је ужасно своју жену и децу оставити нешто што што се неможе упоредити ни са чим на свијету мораш бити стварно неморалан бог нек му суди

ОДГОВОРИТЕ
Name

Инес

09.12.2020 15:01

Није му то једина љубавница.има њих више, које се продају за коју крпу и сендвич, јер није ни он будза нека. Више се хвали него што има. Неће он имати од чега плаћати алиментацију, зато му се и не разводи. Биједа је то, само те јаднице, још не знају. Њима је отићи на Златибор, ко да су отишле у Америку. Ста це та јаднице, треба се она удати, ко ће њу сад оженити тако глупу

Name

Добрињац

07.12.2020 22:49

Даданееееееееее како ово оправдатиииии :*

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

07.12.2020 22:52

Е јаднице од зене, па гдје је до сад свих година била кад је таслацио. Наравно то јој није сметало суске су поправљале модрице и све дивно бајно. А кад сад финансира нову требу с којом је 2 године сад јој смета. Е цурко, покусавас да сад испаднес зртва а у бити си јадница

ОДГОВОРИТЕ
Name

... М

08.12.2020 07:32

Јадница није срела тебе да јој кажеш.

Name

Марко Чварко

08.12.2020 09:40

А,шта ти имаш дијелити савјете образованих жени? Свако има право на грешку и сваком се може десити.Иди,сад ће свињокољ!

Name

Мики

07.12.2020 23:12

Какве ово има везе са функцијом коју обавља добро???Приватни зивот је за неку другу прицу и треба испитат и другу страну.Је ли то све бас тако??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Мики

08.12.2020 15:39

Изадји мало из кавеза ботино једна поглупа.

Name

Ко не мисли

09.12.2020 13:17

Добро својој дјеци која пате, теско да це теби, друству, било коме.... Има везе и те како..... Укљуци логику

Name

Хотел

07.12.2020 23:15

Па ово је за затвор, дијете наивно насао куповати ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

И та

08.12.2020 10:50

Це у зивоту дозивјети исто.

Name

Бањалучанин

07.12.2020 23:17

Добар ти је био као лопов и подгузна муха све док није отишао са другом. Ништа му ниси приговарала...Сад госпођи није добар. Исти си ти олош стара ко и он...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дусан

08.12.2020 01:43

Срам те било. Сања је олицење цасти, постења и цеститости. Направила је од њега господина. Обукла га као цовјека. Није знао ни да се обуце и сад фрајер насао старлету коју је газило пола политицке елите по Термагу. Оглабине бацили њему

Name

бане

08.12.2020 10:08

Потпуно си у праву, и она је олос...знам обоје лицно

Name

Неискреност

07.12.2020 23:17

Постедицу Комментар о браку јер у јадном зивоту десавају се пуно рузни ствари али ме радује да је овај алкохолицар тако пао ниско Какви су глупи гласаци који гласају за њега а сад му сеф бурле мозе у отпусници да му цестита а Господји захвајум да је имала снаге да се обрацуна са пијаницом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страниx00

07.12.2020 23:19

Ја мислим да ова вијест није тацна .Ово је удар на уставни поредак БиХ.У цетвртак це се обратити нацији .?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Удар

08.12.2020 00:24

Тако је, ово је УДАР на Републику Српску. Ово је спин опозиције, издајника.

Name

Мило

07.12.2020 23:22

То тако иде са позицијом, све по реду као на слави. У моме граду море је тога, користе полозај. ЗЕНЕ СУ ТУ НАЈГОРЕ СТО ТРПЕ И ЦУТЕ ЗА РАД НЕКОГ ЖИВОТА, НЕМА ИХ У 12 ТОМ ПЛАНУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страниx00

07.12.2020 23:24

Сконтајте драги сународници БиХ како нас гледају ови струцњаци из ЕУ ,мало Теретлија поткива,мало Клосарац шара вамо тамо ...уууу ,па ове босанцеросе треба обавезно у тор оградити .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ускоро

07.12.2020 23:25

Ће отац на прави службени пут као онај у Кустуричином филму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аустрија

08.12.2020 00:36

Најгоре је кад сељак из опанка дође у ципелу па мисли да је неко,такви људи немају ни морала ни душе,а о карактеру да не говоримо,дно дна!!!! Бахати сељак???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аустрија

08.12.2020 00:47

Најгоре је кад сељак из опанка дође у ципелу,па мисли да је неко,такви немају ни морала ни душе,а о карактеру да не говоримо,дно дна!!!!Бахати Сељак!!!???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даме

08.12.2020 00:59

Залосно је сто јој није сметало сто је доносио украдени новац....а да је нецовјек зна цитава сарајевска котлина

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смислов

08.12.2020 03:09

Из овог текста, његови надређени биће одушевљени са њим, јер је госопђа навела све оне карактеристике које они цијене. Па он ће код њих напредовати, проблем је једино, да ли ће бити времена. Иначе све референце су ту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислим

08.12.2020 03:50

Све то некако иде али називати га министром превисе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕШКО НАМА

08.12.2020 04:32

КОЈИ МИНИСТАР КОЈА ДРЖАВА. КАД ГА МАЛА ОКУПА СЛИЈЕДИ МОМЕНТАЛНА НОГА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

08.12.2020 04:38

Зна се ко је мала, позната старлета, он није смио себи ово дозволити, фуј..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Висеград

08.12.2020 04:41

Па као сто знате Косарац је имао и брак прије Сање и ста је Сања урадила,урадила је исто као и ова дотицна господјица и сада изиграва повриједјену особу!Бог све види...

ОДГОВОРИТЕ
Name

77

08.12.2020 04:47

Сила, бахатост, отидјили субсе они давно и од народа и од ппродице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цујес

08.12.2020 04:51

Прице и коментаре оно у Бриселу и Европи блуд и неморал све це то и ту испливати само полако. Среца имају друствене мрезе..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фениx

08.12.2020 04:53

Лик је дно дна. Велика мука,понижење и удар на жену може натјерати на јавно изношење проблема. Погрешног си изабрала.Сретно у животу без измета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Максима

08.12.2020 05:08

Господјо, живот и године ће му све вратити, то што је он урадио вама и вашој дјеци, постоји равнотежа, вратнице му се све то, само останите храбри, и свака вам част, наклон до пода

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира

08.12.2020 05:22

Ја ипак мислим да није стобом нешто уреду!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сиа

08.12.2020 05:34

Бурлин испрдак и морална наказа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

08.12.2020 05:38

У све и једној нормалној и уредјеној дрзави послије оваког текста и оптузби на рацун једног функционера слиједи моментална ОСТАВКА!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзери Дрејк

08.12.2020 05:52

Ниста није био бољи кад си се удала за њега. Зао ми је дјеце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роб

08.12.2020 05:56

Није имо девојку кад је био момак

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пјетро

08.12.2020 05:57

Какав гмаз фуј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

08.12.2020 06:18

Реално, господја Сања није размисљала како је његовој бивсој супрузи и кцерки у Висеграду, и кроз ста оне пролазе, док му је и сама била љубавница и "сарадница" Ово само потврдјује оно да се све враца . Али, било како било сад кад је одлуцила да јавно призна са каквим гмазом је зивјела, прузам јој подрску . То јеста њихова приватна ствар, али јавне лицности ттеба да буду свјесне одговорности коју имају, јер их њихова улога у друству на то обавезују. Али моралне вријједности одавно нису критеријуми приликом додјеле функција. На залост. И добро је да их критицки посматрамо и не велицамо. Господји Сањи зелим све најбоље. И дјецу сто мање повлацити по имедијима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све се враца

08.12.2020 10:48

Као бумеранг.

Name

Арса

08.12.2020 06:20

Вероватно сте знали поштована госпођо са ким ступате у брачну заједницу ? Желим Вам срећу у борби за остатак Ваше породице !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д.

08.12.2020 06:27

Господјо, мало достојанства. Оставио вас због друге и многи од нас смо то доживјели. Достојанствено и даље. Без малограђанштине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

закључак

08.12.2020 06:30

Морални и физички патуљак . Све у свему, фууууууууууј !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wwwwww

08.12.2020 06:41

А лако му је са туђим парама. Бити љубавник. А матори коњ мисли да је млади ждријебац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

08.12.2020 06:41

Ово нигде у свијету није нормално, али у нашим институцијама је уобичајено. Наше институције пљују и руше све што је свето и морално у Републици Српској. Било би добро кад би се могао донијети закон да се ради огромне срамоте и неморала ове власти, избрише из историје Републике Српске чињеница да су они икад и постојали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јахорина

08.12.2020 06:48

Баш са овом "сарадницом" сам га у септембру видио на Јахорини, баш су блиско сарађивали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пиши пропало

08.12.2020 06:55

А некада ти је ваљао и био најбољи... Кога брига за Сашу Кошарца и за тебе... Свак је креатор свог живота а ја имам и својих послова и брига да се не занимам са ових стварима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

08.12.2020 10:01

Па баш се види да те не занима, креатор свог коментара ?

Name

Неба

08.12.2020 06:58

Косарац старац од 50 љета а саље тату да пријети његовој зени хахахаха... А зена је исти сљам као и он цим је могла са њим дјецу да прави. Ако су ово Срби (Косарац, Несиц, Тегелтија, Додик...) који нам одредјују будуцност радо цу се писати као Еским.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Неба

08.12.2020 08:16

Мене је вец одавно срамота реци да сам из БиХ

Name

К001

08.12.2020 07:09

Па ста брате увијек је било развода и љубавница узми му пола и својим путем..надји себи некога ста си пукла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додијели му дјецу

08.12.2020 10:45

Он је лос супруг али тако це бити добар отац.

Name

Хана

08.12.2020 07:11

У неку руку се саосјецам са тобом Сања алииии..Ти си крива доста за ситуацију у којој се налазиш .Сташа Кошарац је прије тебе имао један или два брака,нзм тачно.Једна од његових пријашњих жена је јавно рекла да ју је тукао,варао итд.Ти си Сања знала са каквим ликом улазиш у брак и са киме радјаш дјецу..У сваком слуцају пподршка за тебе..позз из Б.Луке

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

08.12.2020 07:22

Нема ово везе са странком. Није му странка рекла ајде имај љубавницу. Ко ће и како се понашати првенствено зависи од те особе. Очигледно наш министарчић нема особине којим би се могао похвалити,а још мање остати на функцији. Требао је летити из фотеље послије корона журке. То је срамота!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Електрана

08.12.2020 07:24

Јадно и залосно, па ова сарадница је видјана и с тренером за скијасе...Вуцко

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.12.2020 08:46

Опа, та бас сарадјује!

Name

Марас

08.12.2020 07:44

Он није достојан да буде подворник у подруцној сколи а министар је у савјету министара!!!То ти је наса дрзава БИХ није цудо сто за коју годину неце у њој нико остати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

полудио за сексом

08.12.2020 08:02

Најчешћи разлог за развод брака је курвање супружника. Нек Сташа припази да га љубавница не отрује соком од зеленог дувана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кју

08.12.2020 08:08

Клосарац је дјубре у сваком смислу па гледајте за ста сте гласали, ако је у стању да овакве ствари ради најблизима ста би тек од вас радио да мозе, али народ мутав па "воли своје" јер је увијек од постених људи драза фејк србенда и морална наказа која србује по митинзима а истовремено се увлаци СДА у д*пе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

08.12.2020 08:09

Он је прави клошар клошарац, па драга жено требала си га се давно ријешити он је тебе тукао, па у вашем комшилуку сви су знали за то

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поп јовица

08.12.2020 08:11

Не веруј швалеру! хттпс://yоуту.бе/8јЗ1ЛДWеовЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ81

08.12.2020 08:13

Има ли у том СНСД-у ико да ваља и крњаве паре, осим оног јадног мученика Рајчевића што га је Бурле ономад ишамаро?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да Да

08.12.2020 08:17

Свака ти част Сања што си смогла снаге да,,смеће,,,ставиш тамо ГДЈЕ му је мјесто на,,отпад који се свакодневно пуни новим смећем и њиховим материјалом,,јер такви су гори од Радиоактивног отпада....јер иза њих је смо пустош....а све са чином ,,министра,,,штћеш такви су им и Савјетници какав је Клошарчев.....Срећа је д си све то препознала и извукла Своју Дјецу и Себе из тамног вилајета....Оно што Ти је Бог Дао и чиме те украсио Љубоморно чувај од ,,зла и ђавола....Е оно што си написала у вези с тим баш ме грануло....Шта Ти поручити него ти поделити Сваку Срећу Теби и Твојим Синовима Ида ВасДргиБог Чува уЗдрављу.....аСотоне ће се о себи почет бавити,,,ПОЧЕЛО ЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поп јовица

08.12.2020 08:26

СНСД се претворио у парове и задругу! Све сами криминалци,швалери,лажови,преваранти тако и овај патуљак клошарац!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врхунска

08.12.2020 08:34

Оно сто је мени запало за око, иако осудјем понасање дотицног, јесте то да је он прихватио да господју материјално обезбједи, ниста од овога не би угледало свијетло дана. То говори пуно и о Вама господјо.....господјо....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пеле

08.12.2020 10:00

Да, тако је, она је Фоцанка зестоки материјалиста трпи и батине али нема везе док је лове али кад је лола тузбу за развод поднио е тада је господја материјалиста кренула да о себи прица прије свега са својим поступцима. Јадна днеца са таквом мајком материјалистом

Name

ВГ

08.12.2020 08:35

А господин зна доћи у Вишеград и на страначким скуповима вријеђати појединце иако га нису никада увриједили, ово његово понашање јасно осликава о каквој се особи ради, сматрао сам га много већим човјеком али са овим је изгубио све што је стварао у пртходдном периоду. Подршка за госпођу Сању и њене синове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сваста

08.12.2020 08:57

Овај је требао бити смјењен након корона зурке! Бас је "моралан" министар!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

08.12.2020 09:18

Боља си и урбанија од ње,реално.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мехо

08.12.2020 09:39

Мозда је то све тако, а мозда ниста није тацно, треба цути и другу страну. Мускарци су ти који због понизења не испољавају неправду према себи, и о томе нерадо говоре, једноставно трпе ударце друге стране.

ОДГОВОРИТЕ
Name

?

08.12.2020 10:34

Зене цесто гријесе када дозвољавају да их такви уцјењују помоцу дјеце. Дјецу треба разводом додијелити оцу на цување. У том слуцају свака мајка це наци времена за своју дјецу, него у обрнутом слуцају. Засто правити од њега слободног момка, а себе....!? Спонзорусама то саврсено одговара а дјеци и вама не! Раскринкате ту везу у сваком смислу, а много висе се заститите у сваком смислу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Божија правда!

08.12.2020 11:01

Поштована госпођо, ако желите добро себи и својој дјеци, не узимајте ништа од "његове" имовине. То је све отето и опљачкано од напаћеног народа, који свакодневно куне лоповске политичаре. Од те "имовине" можете навући само клетав на Вас и дјецу. Постоји наредна изрека: "Ђаво увијек дође по своје!". Ова изрека се у мојој околини потпуно потврдила, јер су нам сви локални политичари имали породичне проблеме и трагедије. Некада је испаштало девето кољено, а сада испаштају сви до деветог кољена. Благословено је само оно што је својим знојем натопљено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

08.12.2020 11:44

То је највећи олош кога сам упознао.Исто то је и његов отац Учо .То му је трећа жена, а та госпођа бивша није се жалила кад је исти тај Сташа оставио жену и кћерку и отишао њој. Бог све види и враћа по заслугама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фаца

08.12.2020 11:54

Од толико моралних људи,гледај ко нам пре троси и насто,кога ми плацамо тако добро.А мајке које су дјецу посахрањивале па пензионери немају за лијекове.Све септицка јама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Василије

08.12.2020 11:55

Човјек може бити формално образован у смислу завршене школе а може бити без образа или да му је образ дебео као ђон. Човјек са образом за најмању стид или нешто лоше што је урадио поцрвени. Политичари са дебелим образом као ђон и не могу да поцрвене јер њима командује ђаво. Овај човјек је без морала. Морао је одступити онда када је са муслиманима имао теревенке по Сарајеву и то у почетку пандемије. Гдје је ту част и морал, уништавати своју породицу која је већини обичног народа светиња. Ако има и мало морала - морао би дати остваку на мјесто министра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕ ВЈЕРУЈЕМ

08.12.2020 14:06

Не верујем у све наведено из два разлога: 1. Он швалерчина, НЕМОГУЋЕ. Прије би се могло рећи да је по изгледу феминизиран, тј. контраш 2. Као што неко рече ово је УДАР на Републику Српску, ја додајем, СМИШЉЕНИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лажетић

08.12.2020 14:32

Био овај недавно код нас у селу Добрељи(Гацко) и свашта нешта изобећавао да ће помоћи.Пио ,јео,помало зјако на жене али их није дирао.Баш неки учтив господин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

X

08.12.2020 15:49

Дошла нека друга Сања,све се понавља.Он је оставио жену и дјете због Сање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗЕНИЦАН

08.12.2020 16:09

господјо соња пуно среце у зивоту теби и твојим синовима зелим имас за ста заста зивет и борисе за свије синове а ниткова истерај из свог зивота и зивота својих синова сестро зивотни богаствоје код тебе а не код њега зелимти пуно среце и храбрости теби и твојим синовима нека свети василије да здравља и храбрости

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обицан цовјек

08.12.2020 18:30

Велика подрска за Сању и дјецу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зззззззз

08.12.2020 19:50

Највише се воли прво дијете друга жена и трећи мандат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум

08.12.2020 19:56

Како је ТО знало реци РЕПУБЛИКА СУМСКА. Баја це то да ријеси он воли суме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаков Р.

08.12.2020 20:22

Подршка за Сању и синове.Није уобичајено овакве породичне проблеме износити у наш незрели простор.Видјели сте о каквом човјеку се ради.Нека иде својим путем.Треба бити достајан таквих искушења.Корачати храбро и непоколебљиво ! Вјеруј Сања,човјек је најбољи када се "отараси" глупости.Рад и само рад,морални интеритет, побјеђују.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БУМЕРАНГ

09.12.2020 06:28

ДОЛАЗИ ВРИЈЕМЕ КАД СЕ СТВАРИ ПОЧИЊУ ДА ВРАЋАЈУ ПА ТАЛАС УХВАТИО и ТЕБЕ А ДРАГИ ћЕ ДОЋ НА РЕД...БОГ ОСТАВИ ,,10,,БОЖИЈИХ ЗАПОВЈЕСТИ И КО СЕ ОГРИЈЕШИ НЕК СЕ ПРЕПОЗНА И СНОСИ ТЕРеТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сведска

09.12.2020 12:00

Само да казем да је овдје једна министрица употријебила једном банковну слузбену картицу за приватну потребу,то је откривено и она је дала оставку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

09.12.2020 13:24

у другој дрзави је једна користила слузбено ауто да оде на одмор пар дана, троскове платила из свог дјепа, али је на крају ипак дала оставку.

Name

Баба Сера

09.12.2020 14:07

Све што је госпођа некад урадила, сад јој се вратило. То значи, Сања је глупа јер је мислила да се то "дешава другима". Док је њен муж злостављао овај несретни народ, она је уживала у ничим заслуженим, министарским примањима. Значи Сања је и неодговорна, осим што је глупа. Сад нам подмеће ту емотивну причу о дјеци и повлачи их по порталима, а она их је држала породичном паклу , наравно само због новца. Није пријавила насиље, нити насилника, значи Сања је баш неодговорна мајка и ја бих јој да сам "министар", одузела дјецу. Мене лично брине што овај несретни народ, а и ја сњим, плаћа невиђен број министара, помоћника, савјетника и старлета. То са старлетама је уобичајна пословна пракса на свим нивоима власти у Босни и Херцеговини. Само портири немају своју личну старлету "на бужету", који ако нисте знали, сви ми пунимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јован

09.12.2020 14:08

Ако је све овако као сто изгледа бивса гја.Косарац писе свака ти цаст зено,ј...с материјално ј...с све,само да сте зраво ти и дјеца твоја,а он КЕПЕЦ мали срам га било,заправо казем ако је ово све истина нема њега ста срам бити јер он из прилозенога нема тај појам у глави,ста знаци и како се осјецати каа те је срамота.И пардон није СНДС крив за његов приватни развратницки зивот,,,браво Сања бог те зивио и тебе и твоју дјецу,а њега ко ј..е,,,,,,,,,,,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

мехмо123

09.12.2020 20:59

Свака част господо ако је то тако како си написала. Ја ти се дивим на твојој храбрости и смјелости.Од мене имас подршку и ако те не знам. Само напријед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лалица

09.12.2020 22:46

Зао ми је сто Сања све ово пролази. Да треба јавно да казе, треба. Ипак је Стаса јавна лицност, политицар, министар. Зао ми је сто це дјеца, а велика су да се провлаце кроз медије. Само имам и зањерку Сањи. Стаса је био добар када је требало добити статус у РТРС, када се то могло користити да се мјесецима не ради ниста, а прима плата, када се добије емисија са Јахорине, ницим заслузена, а након тога не лези вразе и мјесто савјетника генералниг директора РТРС, ни мање ни висе... Све су то биле политицке заслуге удног супруга. Е сада све на сто...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бели Србин

09.12.2020 23:41

Превари и ти њега самном!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђуле

10.12.2020 11:52

Жао ми је тебе и дјеце издржи нико не зна шта га чека у животу тешко јест ал видим да си врло јака особа не дај се живот је чудо желим теби и момцима сву срећу а дотичног не желим да спомињем све се види како нам је већином су сви исти поз

Name

неко из масе

10.12.2020 18:26

Не жалим је ама баш ни мало, знала је она одлично ко је Сташа Кошарац али је госпођа желела живот на високој нози. Износити јавно сав прљав веш ми је фуј, ово ми више личи на освету остављене жене. Данас се дефинитивно све мора јавно објавити, просто ме је срамота овога што је исписала, аман жено шта ти ово треба да се јавно брукаш. Прву жену је колико ми је познато оставио због ове назови даме али изгледа да је његова прва жена имала довољно достајанства, наставила је да живи свој живот повучено. Какав год да је скот дотични сигурна сам да никада неће дозволити да његови дечацима било шта фали у животу а одлично знам а итекако брине о својој ћерки из првог брака

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

16.04.2021 11:51

Зна ли ико ишта о Раденко Рељићевим љубавницама?

ОДГОВОРИТЕ