Џејов најбољи пријатељ открио како се певач осећао задњих дана и шта је желео!

Џеј Рамадановски преминуо је јуче у 56. години, а његов најбољи пријатељ, клавијатуриста Зоран Јагодић Руле открио је како су изгледали његови последњи дани.

Магазин 07.12.2020 | 18:32
Џејов најбољи пријатељ открио како се певач осећао задњих дана и шта је желео!

- Џеј и ја смо били најбољи пријатељи, 25 година сваки дан смо се чули. Много ми је тешко, цео свет смо обишли. Прјатељи ме зову са свих страна, свима је тешко. Остају песме у нашим срцима и успомене. Кад год нешто затреба он виче Руле, Руле. Отишао је балкански Марадона. Он је био добро, придржавао се мера, до краја није изгледао лоше. Кад је прошао први талас короне отпутовали смо у Босну - рекао је Руле.

Чули смо се пре 2 дана, испричали се. Причао је сасвим нормално, никад није кукао да га нешто боли. Једина жеља му је и била да умре овако како јесте, у сну. Преживели смо свашта. Џеј је увек био широке руке и великог срца. На улици је до задњег динара делио људима, комуналцима кад празне контејнере. Једно јутро се возио са комуналцима у камиону, накачио се позади и путовао по Дорћолу. Људи су снимали, радници се хвалили, у предузећу хтели да отпусте људе. После Џеј звао молио да људи не остану без посла. А шоу је тада направио, обукао прслук узео метлу...Колико пута смо седели на Дорћолу у пицериији, он кад види старију жену, кроз прозор одмах устаје и излази да је преведе преко пешачког, уводио клинце у пекару да их почасти храном, пићем. Никад није одбио да са неким поприча, да се слика. Ако га неко висок пита за фотографију, а он се попење на столицу, да не буде мали, увек је смишљао неке гафове. Ето такав вам је Џеј био - завршио је пријатељ легендарног певача.

Извор: Курир.рс /блиц Фото: Драган Кадић

Коментари / 0

Оставите коментар