Ево којом вилом ће Трампови замијенити Бијелу кућу

Након што и службено преда своју титулу новоизабраном кандидату Џо Бајдену (Јое Биден), Доналд Трамп (Трумп) иселиће са својом супругом Меланијом и сином Бароном (Баррон) из Бијеле куће. Страни медији извјештавају како славна породица сели на сам југ земље, на сунчану Флориду.

Свијет 06.12.2020 | 00:00
Ево којом вилом ће Трампови замијенити Бијелу кућу

Према писању магазина "Пеопле", Доналд, Меланија и њихов син Барон требали би преселити у своју резиденцију Мар-а-Лаго у Палм Бичу на Флориди, а радови на вили већ су наводно кренули.

Радници марљиво раде како би резиденција била што модернија и примјеренија за породични живот који тамо настављају Трампови након одласка с политичке дужности.


- Доналдова вила, која је некад припадала успјешној Марјорие Мерриwеатхер Пост, прошириће се и преуредити. Желе овај дом учинити што топлијим, модернијим и угодним за живот. Меланија и Доналд имају поновно засебне собе - рекао је добро упућени извор за амерички магазин.

(Агенције)

 

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Народ

06.12.2020 09:22

Трамп је побједник, остаце у Бијелој куци. Будали је цак јасно, колика је превара у питању.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херц

06.12.2020 09:31

Заслужио је ,ако и службено изгуби нека се одмори 4 године па наставити ђе је стао. Ови избори су највећа срамота у историји УСА,не поновило се. У рангу избора у Требињу и Зворнику само не знам ко је кога копирао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Василије

06.12.2020 13:11

Молимо бога да се Бајден окани српскога народа!

ОДГОВОРИТЕ