Џеј се годинама лечи а плаши се да би га корона убила!

Џеј Рамадановски у строгом је карантину јер се плаши да би га корона вирус убио. Извођач бројних ванвременских хитова народне музике каже да му фале пријатељи, публика и кафана, али да је први пут у животу морао да мисли на своје здравље.

Забава 05.12.2020 | 15:19
Џеј се годинама лечи а плаши се да би га корона убила!

Због тога се затворио у стан на Дорћолу и не пушта у њега никога осим ћерки и унука.

 

"Не смем нигде да излазим да не бих дошао у ризик да се заразим. Већ сам имао здравствених проблема са срцем и вирус за мене може да буде кобан. Не виђам се са чак ни са најбољим пријатељима и морам да признам да ми много недостаје кафана. Боем сам у души и једва чекам поново да одем у неку биртију кад све ово прође, иако не бих смео да пијем", каже Џеј на почетку разговора.

Поред алкохола и цигарета, Џеју су велики порок и жене. Он каже да му поред кафане и друштва, оне највише недостају:

"Недостаје ми да седим у некој башти и да посматрам лепе девојке. Не кажем да ми фали било каква "акција", али лепота оку прија. Недостају ми емисије, одласци на телевизије. Највише сам волео тренутке када снимамо новогодишње специјале. Сви се шалимо у студију, мало попијемо, смејемо се. Била су то лепа времена. Данас се народ некако отуђио. Нема више те еуфорије пред празнике. Сви смо се повукли у себе, ваљда је ова криза свему томе допринела", рекао је Џеј који се због боравка у карантину много угојио, што додатно утиче на његово лоше здравствено стање.

 

Џеј је пре три године оперисао срчане залиске у Бечу и тада су му доктори рекли да мора строго да води рачуна о исхрани и здравом животу. Међутим, све што су они саветовали певачу је на једно уво ушло, а на друго изашло:

 

"И данас сам на вези са лекарима из Аустрије. Контролишу ме и подсећају да водим рачуна о себи, избегавам велика окупљања и да пазим шта једем. Али нема ништа од моје дијете и здравог живота. Нагојио сам се откако се слабо крећем. Доктори ми причају да морам да пазим шта једем, а ја наручујем брзу храну. Волим и да попијем, мада и то сад ретко радим јер се не виђам ни са ким."

Иако је алкохол смањио, певач не може да се одрекне дувана:

 

"Цигаре нисам оставио, то годинама безуспешно покушавам. Борим се са тим пороком, трудим се да баталим, али не иде. Шта ћу кад ми пријају."

 

Без обзира што се изоловао од већине људи Рамадановски ипак није могао да се одвоји од унучића, иако су и деца преносиоци корона вируса.

"Не могу без унука. Проводим време са њима и то ме испуњава. Најлепше је у кругу породице. Сада сам прави деда у пензији. Богу хвала, имам довољно велику аустријску пензију, па не осећам велику кризу што нигде не певам. Пензија ми је довољна да од ње живим, не жалим се. Цео живот сам радио, што сада да не уживам у пензионерским данима!", рекао је он.

Извор: Курир.рс Фото: Драгана Удовичић

Коментари / 0

Оставите коментар