Бори Чорби се канцер проширио на плућа!

Рок музичар и басиста групе “Рибља чорба” Миша Алексић преминуо је 29. новембра у 67. години, од последица коронавируса, али Бора Ђорђевић није присуствовао његовој сахрани јер наводно води битку за живот против рака који му се навнодно проширио на плућа.

Магазин 04.12.2020 | 22:45
Бори Чорби се канцер проширио на плућа!

Чланови рок састава погођени су Мишином смрћу, међутим, они се нису појавили на сахрани, наводећи разлоге због којих ће изостати претходно, на официјалној страници групе, на друштвеној мрежи Фејсбук.

Певач и фронтмен групе “Рибља чорба”, Бора Ђорђевић, који са породицом живи у Љубљани, није дошао на сахрану свог дугогодишњег пријатеља јер је навнодно у јако тешком стању.

Бори је прошле године дијагностификован канцер простате, а недавно се његово стање наводно погоршало.

- Бора води битку за живот. Његово здравствено стање знатно се погоршало, канцер се проширио и на плућа, па Бора редовно одлази на хемиотерапије. Доктори чине све што је у њиховој моћи како би се Борино стање стабилизовало, а управо из тог разлога он је одлучио да не дође на Мишину сахрану. Додатни ризик представља и коронавирус, што би било кобно за Бору који је ионако у лошем стању - рекао је добро обавештени извор за Објектив.рс.

(Информер.рс Фото: принтсцреен) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

дража

05.12.2020 07:13

легенда, штета што је задњих година упрљао свој лик и дјело. Срећно у борби против канцера

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

05.12.2020 07:54

Како је упрљао лик и дјело? Не разумијем Пратио сам га, не дјелим твоје мишљење.