Принц Wиллиам сазнао да болује од ријетке врсте рака

Вијест да други у реду за круну краља болује од ријетке врсте рака којег ће бити тешко лијечити јер није на вријеме откривен, дубоко је потресла двор, али највише Wиллиамову 38-годишњу супругу Кате Миддлетон и њихову дјецу

Свијет 04.12.2020 | 22:17
Принц Wиллиам сазнао да болује од ријетке врсте рака

Најстарији син принцезе Диане, 38-годишњи принц Wиллиам у посљедње вријеме изгледа уморно и блиједо, а наводно је то посљедица опаке болести која му је дијагностификоване недавно након што се тестирао на ЦОВИД-19, тврди магазин Натионал Енqуирер у новом броју.

Љекари су, наиме, открили да болује од ријетке врсте рака у узнапредовалом стадију, који расте у његовом тијелу већ три године.

Добро упућени анонимни извор с двора казао је како је принца Цхарлеса вијест схрвала, али шути о томе, скупа с краљевском породицом, преноси Сторy.хр. 

Желе то сакрити од јавности баш као што су мјесецима успјели скривати вијест да је принц Wиллиам још у марту преболио корона вирус.

Вијест да други у реду за круну краља болује од ријетке врсте рака којег ће бити тешко лијечити јер није на вријеме откривен, дубоко је потресла двор, али највише Wиллиамову 38-годишњу супругу Кате Миддлетон и њихову дјецу, седмогодишњег принца Георгеа, шестогодишњу принцезу Цхарлотте и двогодишњег принца Лоуисеа.

"Кате се потпуно сломила кад је чула", тврди извор, те није излазила из куће пет дана.Тек након тога смогла је снаге да 'стане на ноге' и некако настави функционирати.

"Wиллиам ју увјерава да ће побиједити рак успомоћ најбољих љекара, и да се не брине, али Кате се боји најгорег и жели искористити сваки тренутак који јој је још преостао са супругом", рекао је извор.

"Свјесна како је супругу живот у опасности, Кате је почела наговарати и храбрити Wиллиама да се помири и поправи однос с Харрyјем и Мегхан Маркле", додао је извор, али њени покушаји нису нашли плодно тло.

Иако је свјестан да можда неће преживјети битку која је пред њим, Wиллиам и даље не може престати замјерати млађем брату што је издао краљевску породицу и побјегао у САД-е, рекао је 'инсидер'.

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ако

04.12.2020 23:01

Какве везе има сто је краљ болест не бира просјак или краљ кад дође крај то је то знај!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Yер

05.12.2020 00:45

Он је лазни принц, а сви људи су принцеви и принц је сергеј цетковиц, немијте слиједити дјавоље хијерархије и признавати их, сви људи су а не само неки

ОДГОВОРИТЕ