Кад сазнам ко је шпијун у тиму, неће ми више играти

Синиша Михајловић је послао јасну поруку играчима уочи гостовања Интеру у Серији А.

Фудбал 04.12.2020 | 17:39
Кад сазнам ко је шпијун у тиму, неће ми више играти

Фудбалере Болоње у суботу од 20.45 часова очекује сусрет 10. кола и нема дилеме да ће против другопласираних "неро-азура" имати изузетно тежак посао.

Ипак, Мијахловић је рекао новинарима да није задовољан због чињенице да у италијанским медијима цуре информације око сатава тима и формације у којој ће екипа играти.

"Испробао сам нову формацију само да бих проверио ко то открива тајне новинарима. Урадио сам то намерно. Истражујем и наћи ћу ко је, а када га пронађем, напашћу га, нећу му више дозволити да игра. Да се разумемо, не знам ко је, били смо ту само ми и покушао сам само да откријем ко то преноси ствари медијима", каже стрпски тренер.

Он каже да није у реду што се износе такве тајне из свлачионице.

"Данас је све у штампи, али кад сазнам, неће бити смешно. Сви увек знају како ће Болоња играти, није то случај са другим тимовима. Ако је неко ту, ухватићу га", обећао је Синиша.

Тренер Болоње се нашалио у одговору на питање како мисли да заустави нападача Интера Ромелуа Лукакуа.

"Он је бржи, крупнији и снажнији од мене, можда бих у рингу могао да га зауставим, али на фудбалском терену, где немате дозволу да употребите недозвољене ударце, не могу ништа", насмејао се Михајловић.

Он каже да га не брине снага противника.

"Примљени голови ме никад нису бринули, оно што ме више мучи је како да постигнемо гол више од противника. То је ствар менталитета, ја увек играм да бих победио", закључио је тренер Болоње.

(Б92)

 

Коментари / 0

Оставите коментар