Погодио највећу квоту и освојио АУДИ А3 Лимо у Моззарту

Моззартова велика наградна игра је завршена. „За погодак тројка, за промашај десетка“ једном срећном добитнику је донијела АУДИ А3 Лимо, а 40 играча је преузело мобилни телефон Самсунг Галаxy С10.

Република Српска 04.12.2020 | 17:29
Погодио највећу квоту и освојио АУДИ А3 Лимо у Моззарту

Завршена је наградна игра „За погодак тројка, а промашај десетка“, а нови Ауди А3 Лимо, за којег су се борили бројни играчи, коначно је добио свог власника.

Од сада ће га возити Сретен Тешановић, поријеклом из Мркоњић Града, који је тикет са највећом квотом одиграо у Бањалуци. Он је у лудој трци типовао и погодио највећу квоту од 9873,57 што га је учинило побједником ове наградне игре. Осим аутомобила, Сретену је припао и добитак од 9.873, 57 КМ, а, уз пратећи бонус, исплаћено му је укупно 11.330,08 КМ. Због тога, срећни добитник није крио задовољство.

„Заиста сам пресрећан што сам баш ја погодио највећу квоту у Моззарту. Аутомобил који сам освојио је прелијеп и добро ће ми доћи. Нисам се надао добитку, али сам га ’гањао’ тако што сам редовно играо у Моззарту“, каже срећни добитник Сретен Тешановић.

Он додаје да већ годинама типује у Моззарту, а аутомобил му је донијела управо његова омиљена игра – клађење на поене играча.

„Играо сам границе кошаркаша, већа мања граница јер ту могу да учествујем и размишљам као да сам ја тренер. Уз добре квоте и моју процјену, погодио сам и највећу квоту и то ми је омогућило да кући одвезем свог новог љубимца“, додаје Тешановић.

Баш као што његови омиљени кошаркаши гађају тројке, Сретен је погодио свих десет одиграних парова, па осталим играчима поручује да се исплати редовно типовати у Моззарту.

А компанија Моззарт се побринула и за оне играче који су погодили највећу квоту, али су промашили један пар. Они су за промашај награђени десетком. Чак 40 играча на поклон је добило нови мобилни телефон „Самсунг Галаxy С10“.

„Веома смо срећни што смо имали прилику да уручимо награде најбољим играчима. Задовољство наших играча увијек нам је на првом мјесту, па се трудимо да их често и додатно обрадујемо кроз наградне игре. Реакције добитника најбољи су доказ да се исплати типовати у Моззарту“ каже менаџер корпоративних комуникација компаније „Моззарт“, Марија Раниловић.

„За погодак тројка, за промашај десетка“ била је само једна у низу традиционалних наградних игара у „Моззарту“. Из ове компаније најављују да у наредном периоду планирају да организује нове наградне игре и обрадују још бројне играче, којима поручују - донеси одлуку.

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Патолошки Коцкар

04.12.2020 19:55

Ако Богда да га подереш. Немој сад да одустанеш од коцкања, видиш да те кренуло. Сад то све уложи да удуплаш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коцкица

04.12.2020 21:52

Оде Ауди по набавној ускоро

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маки72

05.12.2020 00:11

Браво Среле , нека је са срецом !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

05.12.2020 04:59

Е па момце, нека је срецно и дуговецно.Сто би рекао нас народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Објава

05.12.2020 09:52

Добио је Муда Што Ја не могу добити.Ко је добио.

ОДГОВОРИТЕ