Дарко уговорио дочек Нове године у Бугојну

Дарко Лазић уговорио је наступ за дочек нове 2021. године у Бугојну, у Босни и Херцеговини, на којем посетиоци имају могућност да са собом понесу мезе.

Забава 04.12.2020 | 17:46
Дарко уговорио дочек Нове године у Бугојну

Качкаваљ, кулен, суви врат, печеница, чајна кобасица, пршута, кувана јаја, кајмак, урнебес салата, кисели краставчићи, маслине, ајвар и домаћи сир људи могу да унесу у дискотеку, што јасно пише на реклами за овај наступ.

Резервације се увелико букирају, а ако је судити по коментарима на друштвеним мрежама, интересовање је велико. Улазница кошта 20 конвертибилних марака илити 10 евра, а за ВИП места 50 конвертибилних марака, што је 25 евра. Организатори су најавили и да ће бити предузете све мере заштите због вируса корона, па ће људи на улазу најпре дезинфиковати руке и обућу, а водило се рачуна и о размаку између столова. И сам певач је на свом Инстаграм профилу најавио радну Нову годину. - Идемооооо - написао је он.

Уследили су коментари пратилаца. Једни су подржавали то што ради у време пандемије, а други су га осудили.

- Који, бре, дочек? Све затворено, а ви размишљате о дочеку. Страшно. Нема смисла да певаш, а да се после тога људи поразбољевају. Само вас паре занимају - један је од коментара.

 

Али било је и оних који подржавају Даркову жељу да пева за Нову годину.

- Данас ћу да обезбедим карту и да понесем и прасе и јагње, па ко воли, може за мојим столом да седи - гласи други коментар.

Извор: еспресо.рс Фото: принтсцреен

 

 

 

 

Коментари / 0

Оставите коментар