Алексадра Младеновић забринута због свега што се дешава, врло често заплаче!

Александра Младеновић у веома је тешком и лошем животном периоду. Посла раскида са Михајлом Шаулићем, иако то никада јавно није желела да коментарише, љубав је ставила по страни и окренула се себи.

Забава 03.12.2020 | 18:53
Алексадра Младеновић забринута због свега што се дешава, врло често заплаче!

Каријеру је ставила на прво место, али су онда ствари кренуле по злу. Корона вирус у потпуности је онемогући певаче да раде посао који воле, а дружење са публиком на наступима постало је немогуће. Александра је сваким даном све више узнемирена, па не крије да је веома забринуита.

- Последњих дана ме је потресла и расплакала цела ова ситуација са ковидом и то колико је све узело маха. Много је болесних и стално гледам, читам и расплачем се - рекла је Александра за "24седам". Она је истакла да ју је веома погодила изненадна смрт колега Бојана Златановића Токана и Мише Алексића.

Александра Младеновић потпуно се затворила у свој луксузни стан који је недавно купила, и због веома деликатне ситуације не жели нигде да иде. Свесна је да то утиче и на психу и добро раположење, али не жели да ризикује своје здравље и зарази се корона вирусом. Прилику да пронађе нову љубав тек сада нема, али јој то не смета.

- Вероватно да је тако, али најважније је да сви будемо добро. Ја не идем нигде, уживам у свом стану и гледам да излазим искључиво кад морам. Тако сам одлучила и да Нову годину највероватније славим у кругу породице, као некад кад сам била мала - рекла је уз осмех Александра.

Извор: ало.рс Фото: Дејан Бриза

Коментари / 0

Оставите коментар