Добила на лутрији играјући бројеве покојног мужа!

Једна неименована Аустралијанка је освојила лутријски џекпот од више од 700.000 америчких долара након што је више до 20 година користила увек исте бројеве свог покојног мужа играјући лото сваке недеље.

Занимљивости 02.12.2020 | 15:31
Добила на лутрији играјући бројеве покојног мужа!

Жена из града Аделаиде, у Јужној Аустралији рекла је званичницима лотоа да је у почетку била збуњена када јој је службеник у локалној продавници рекао да не могу да јој исплате добитке са извлачења лутрије Мондаy X Лотто 30. новембра.

"Управо сам отишла до новинске канцеларије да купим папир и скенирала карту, а они су рекли да не могу да је плате“, изјавила је новинарима жена.

Жена је убрзо открила узрок проблема -она је освојила је џекпот у износу од 737.030 долара. Добитни бројеви на извлачењу X Лотто 30. новембра 2020. били су 31, 38, 42, 13, 5 и 9, док су допунски бројеви били 1 и 30.

"Ове исте лутријске бројеве играм годинама готово сваке недеље пунх 20 година. Одувек сам мислила да ц́у једног дана добити лутријску премију.“", рекла је победница лутрије „

"Мој покојни супруг је одабрао те бројеве свих ових година. Не знам зашто их је изабрао, али од тада их играм.Мислим да сад с небеса нас гледа одозго и да је веома срец́ан!“ додала је неименована Аустралијанка

Победница је рекла да планира да набави нову ограду за своју куц́у као и да ће лото добитак и поделити са своја два сина и њиховим породицама.

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар