Певачи узели огромне паре за Нову годину, народ покуповао карте као да није корона!

Упркос што пандемија коронавируса сваки дан односи све више жртава, како у свету, тако и у Србији, у престоници влада новогодишња еуфорија. Као да се ништа лоше не дешава. Већина клубова, кафана, ресторана и хотела у којима су свој наступ уговориле естрадне личности готово су распродати.

Забава 02.12.2020 | 13:47
Певачи узели огромне паре за Нову годину, народ покуповао карте као да није корона!

Интересантно је и то, како смо сазнали од организатора бројних дочека, да нико од певача није спустио цену наступа за најлуђу ноћ, већ се држе оних прошлогодишњих, али ни цене карата нису ништа повољније. Многи Београђани су без проблема платили своја места, иако је све још увек неизвесно. Неки од клубова и ресторана планирају новогодишњу прославу, али карте за исту нису наплаћивали, већ су само радили резервације. То значи да су гости заузели столове, а да ће улаз платити на сам дочек. Подразумева се и да ће они који су продавали карте новац вратити купцима уколико не буде прославе, баш као што ће и они певачи који су унапред узели хонорар или аван, све морати да врате организаторима, што стоји у уговорима. Менаџер једног клуба који организује дочек на чак три локације нам је рекао да су они уредно певачима који ће наступити уплатили уговорен хонорар, који износи по неколико десетина хиљада евра, али да има и појединих певача који за свој ангажман нису тражили новац унапред.

Једна од оних која је најавила свој новогодишњи наступ у престоници је Наташа Беквалац.

Како сазнајемо, њен хонорар износи 25.000 евра. Цена карте се креће од 50 до 150 евра. И Каћа Грујић ће певати у Београду, за шта ће инкасирати 20.000 евра.  Са њом ће радити Слоба Радановић за хонорар од 30.000 евра, а свако ко жели да с њима уђе у 2021, мора да издвоји од 90 до 130 евра.

- Искрено се надам да ће бити наступа. Слоба и ја смо заказали још у јануару. Очекујем да ће се до тада све смирити и да ћемо испратити ову, а са песмом ући у 2021. годину - рекла је недавно Каћа за медије.

Ђани наступа на Лединама за 35.000 евра, а цена карте је од 65 до 120 евра.

Он је за Курир рекао да је његов наступ заказан када није било короне. - Ништа не знам што се дочека тиче. Мени је тај наступ заказан одмах после дочека 2020. Није било ни говора о корони, могло се планирати.

Рада Манојловић се нада да ће за најлуђу ноћ певати на једном сплаву у Београду, заједно са Пеђом Меденицом. Улазнице за њихов наступ коштају од 100 до 200 евра, што и не чуди, јер су певачи уговорили хонорар за њих двоје од 50.000 евра.

Дејан Матић и Габријела Пејчев заказали су наступ у једном ресторану, а улазнице коштају од 80 евра, док ће Јана и Урош Живковић певати у свечаној сали у којој су улазнице од 50 до 70 евра, и готово су распродате. Ангелина ће певати у ноћном клубу у центру града, а цене се крећу од 40 до 250 евра, колико се плаћа сепаре. Слађа Алегро заказала је наступ у једном београдском хотелу за хонорар од 25.000 евра.

Многи менаџери нису били расположени да причају на ову тему, док Горан Лечић, који заступа поједине звезде, каже да се и даље ништа не зна и да ова ситуација није репер за класично пословање.

Извор: Курир.рс фото: АТА имагес/принтсцрееен

Коментари / 0

Оставите коментар