Шлепер се преврнуо на ауто путу у Хрватској

Теретно возило које је ишло из Загреба према Мацљу се преврнуло на траку за вожњу у супротном смјеру, а на његову приколицу налетјела су два аутомобила.

Регион 02.12.2020 | 10:59
Шлепер се преврнуо на ауто путу у Хрватској

Теретно возило које је ишло из Загреба према Мацљу се преврнуло на траку за вожњу у супротном смјеру,

Ноћас се на аутоцести А2 из смјера Крапине према Загребу у Хрватској догодила тешка саобраћајна несрећа. ХАК је на својим службеним страницама објавио да је аутоцеста А2 Загреб-Мацељ између чворова Забок и Свети Криж Зачретје у оба смјера затворена због те несреће.

У смјеру Забока према Зачретју се у близини бензинске пумпе Цродуx преврнуо камион, а на терену су били полиција, хитна помоћ и ватрогасци. Фотографије преврнутог шлепера су објављене на Фацебоок страници Полиција зауставља – Крапинско загорска жупанија.

Теретно возило које је ишло из Загреба према Мацљу се преврнуло на траку за вожњу у супротном смјеру, а на његову приколицу налетјела су два аутомобила, јавља Загорје интернатионал и додаје да су двије особе из шлепера лакше озлијеђене, док путници из аутомобила нису повријеђени. У свим возилима која су судјеловала у несрећи били су држављани БиХ.

(Загорје Интернатионал) 

Коментари / 0

Оставите коментар