Жељко Шашић: Живим годинама у изолацији али сам се заразио короном!

Жељко Шашић заразио се корона вирусом, а истиче како није имао јаке симптоме, да не зна где се заразио.

Забава 01.12.2020 | 17:27
Жељко Шашић: Живим годинама у изолацији али сам се заразио короном!

Певач је истакао и да му није јасно како се заразио с обзиром на то да већ годинама, како је нагласио, живи изоловано од људи.

"Ма ја сам ту корону већ прележао. Сад чекам контролу. Моји симптоми су били толико смешни. Изгубио сам чуло мириса и укуса, али то се сад све вратило. Нисам чак ни лекове користио, кажу да није било потребе. Осећам се добро, чиста су ми плућа, само сам био у изолацији неко време. То је трајало пар дана. Иначе, ја сам у изолацији, тако некако живим последњих неколико година, али сам је опет негде фасовао. Не знам ни ја где. Нити је то сад битно. Битно је да сам имао блаже симптоме и да сам то прегурао", говори Жељко.

Жељко је апеловао на све да поштују прописане мере, да држе дистанцу и да обавезно носе маске на лицима. Шашић је истакао и како му је веома жао због смрти бубњара "Амадеус Бенда" Бојана Златановића Токана који је преминуо у 45. години од последица корона вируса.

"Имам другаре који су имали теже симптоме у овом другом таласу. Баш их много знам, баш, баш... Чини ми се да скоро нико није остао имун. Сад неко има слабији, а неко јачи имунитет. То је тема број један, колико год се трудио да одвратим мисли. Апелујем на све људе да се чувају. Треба да носимо маске и да се не окупљамо у већим бројкама", истиче Шашић.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-12-01/12012020050931.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="498" />

"Овог дечка из Амадеуса ми је много жао. Познавао сам га. Био је океј, био је спортиста, живео је нормално. Кажу да није отишао на време код лекара и то се искомпликовало, то је страшно, страшно!", каже Жељко Шашић.

Извор: Курир.рс фото:принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар