Кладите се на Лигу шампиона уз највеће квоте на свијету

Овако велике квоте нећете наћи нигдје, само у Моззарту!

Фудбал 01.12.2020 | 12:46
Кладите се на Лигу шампиона уз највеће квоте на свијету

Закувало се у Лиги шампиона - пред два посљедња кола у такмичењу по групама мало је оних који су дефинитивно обезбиједили пласман у осмину финала, а нека велика имена озбиљно „више“. То значи да ће у наредне двије рунде бити много такмичарској набоја и да је сваки меч важан!

А то је шанса и да се добро заради. Поготово ако вам се пружи прилика да се кладите уз највеће квоте на свијету. Баш такве нуди кладионица Моззарт.

Аталанта је у прошлом колу шокирала Ливерпул на Енфилду и вратила се у трку за осмину финала. Како ће се вечерас састати шампион Енглеске и Ајакс, Аталанта има зицер да побједом код куће против Мидтјиланда пред посљедње коло избије на једно од прва два мјеста.

Дански представник има нула бодова и гол-разлику 2:11, па треба да се догоди права сензација да не дође кец. А квота на кеца је у Моззарту највећа на свијету! Наиме, нигдје нећете пронаћи да побједа домаћина на овом мечу „плаћа“ више од 1,26*.

Реал Мадрид је много киксирао ове сезоне и још није обезбиједио пролаз даље. Зато вечерас (18.55) мора да побиједи на гостовању Шахтјору, а осим тога што би за Краљеве била катастрофа да не прођу групу, имају још један огроман мотив.

Наиме, украјински представник побиједио их је у првом колу са 3:2 усред Мадрида и нанио им велику штету, па сада Реал мора да врати тај дуг. Квота на двојку у Моззарту највећа је на свијету и износи 1,60*.

И то није све: Моззарт даје данас још једну највећу квоту на свијету: побједа Салцбурга над Локомотивом у Москви носи квоту 1,72*. Аустријски представник лоше стоји на табели, али је квалитетнији од Руса и има амбицију да на прољеће игра у Лиги Европе, пошто је нереално да стигне Атлетико Мадрид на другом мјесту.

Многи „виде“ двојку у Москви, а ако сте ви међу њима, одиграјте је у Моззарту јер нигдје на планети нећете наћи оволику квоту!

* квоте су подложне промјенама, али ће у сваком тренутку у Моззарту бити највеће на свијету