Промјенљиво облачно и суво вријеме у БиХ

- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити промјенљиво облачно уз који сунчани интервал и највишу дневну температуру око пет, а на југу Херцеговине осам степени Целзијусових.

Босна и Херцеговина 01.12.2020 | 08:55
Промјенљиво облачно и суво вријеме у БиХ

Јутрос је у већини крајева претежно ведро, на сјеверу облачно, са маглом по котлинама и ријечним долинама, као и слабим мразом у нижим предјелима, а на планинама и вишим предјелима умјереним до јаким.

Средином дана биће претежно сунчано у већини крајева, док ће на сјеверу бити облачно, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Увече и током ноћи наоблачење са запада захватиће већину крајева.

Дуваће слаб сјеверни и сјевероисточни вјетар, у Херцеговини југозападни, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Дневна температура ваздуха биће од нула до пет, на југу Херцеговине до осам степени Целзијусових.

Температура ваздуха јутрос у 8.00 часова: Дрвар, Чемерно и Гацко минус десет степени Целзијусових, Соколац минус девет, Дринић, Хан Пијесак и Калиновик минус осам, Мркоњић Град минус седам, Зеница, Рибник, Фоча и Рудо минус шест, Бањалука, Мраковица, Вишеград и Билећа минус четири, Сарајево и Сребреница минус пет, Шипово, Приједор, Нови Град, Србац, Добој и Бијељина минус три, Бјелашница минус два, Невесиње минус један, Зворник, Тузла и Требиње нула, Мостар два и Неум четири степена Целзијусова

(Срна) 

Коментари / 0

Оставите коментар